Трамвай vs маршрутка Vs Трамвай...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Трамвай vs маршрутка Vs Трамвай...

Мнение от exotique » 21 Окт 2011, 10:39

да сте виждали трамвай със залепено стикчере за ГТП ?аз не съм видял все още :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 21 Окт 2011, 12:33

Тия дни като карах по Мадрид-Ботевградско мернах един трамвай - тва нещо е антика . След като има закон такситата да не са на повече от 10 години , що не вкарат подобно нещо и за трамвайте . Поне да няма на повече от 50 години :kuku: Вярно , че не може за 2 години да се подмени целия парк , ма поне 2ра ръка да купят и да махнат мотрисите от бронзовата ера .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Окт 2011, 12:37

acho.rs написа:Тия дни като карах по Мадрид-Ботевградско мернах един трамвай - тва нещо е антика . След като има закон такситата да не са на повече от 10 години , що не вкарат подобно нещо и за трамвайте . Поне да няма на повече от 50 години :kuku: Вярно , че не може за 2 години да се подмени целия парк , ма поне 2ра ръка да купят и да махнат мотрисите от бронзовата ера .

Tи замисляш ли се колко е стар и останалия им парк - тролеи автобуси и тн... (изключая частните линии). ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 21 Окт 2011, 13:22

Замислям се , че има 30-40 годишни АВТОБУСИ , които се амортизират доста по-бързо от трамвай . Замислям , се че един такъв рейс за един месе изхвърля сажди колкото БМВклуб България за една година , но никой не го боли фара :evil:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 21 Окт 2011, 13:50

Икаруса няма шанс да го изхвърлят. Поне още 20 години ще им бъде верен ... Наистина е недопустимо 40-50-60 годишни трамвай всеки ден да превозват стотици хора. Мен ми е интересно като на този трамвай всичко му е било добре що се е случило всичко. Нали и ватманката оправдаха .. :dunno:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Окт 2011, 15:26

VesoPesa написа:
ms написа:
bum_bum написа:...А трамвая би трябвало да има мнооого голяма гражданска и от нея да изплатят много голяма сума ама надали.

Май застраховката на пътниците е самият билет за пътуване- няма билет, няма застраховка ;)

Баш така си е ;)

Иначе и в репортажа в сайта на БТВ се казва че шефът на Столичен автотранспорт - Еврени Ганчев, е казал че всички пострадали ще получат обещетения :idea:

Аз говоря за тия навън. Тия в трамвая им няма нищо така или иначе.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 21 Окт 2011, 16:10

exotique написа:да сте виждали трамвай със залепено стикчере за ГТП ?аз не съм видял все още :kuku:

не гледаш където трябва, точно над главата на ватмана са стикера и сертификата за гражданска- булстрад

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 21 Окт 2011, 16:25

E oтново се случи - на кръстовището на Скопие и подп. Колитин (това преди надлез Надежда) пак са се умляли някакви коли с един тролей, как да го коментираме това - тролея доколкото видях е завивал от средната лента :ranting:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 21 Окт 2011, 17:10

Има разлика между тролей и трамвай . Сега обаче леошядите от медиите ще тръгнат да отразяват всеки инцидент с градския транспорт - свиквайте за тея дето се наказват да гледат "новини" .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 21 Окт 2011, 17:14

acho.rs написа:Има разлика между тролей и трамвай . Сега обаче леошядите от медиите ще тръгнат да отразяват всеки инцидент с градския транспорт - свиквайте за тея дето се наказват да гледат "новини" .

Ще отразят ама след изборите :winky:
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 21 Окт 2011, 19:09

_65536_kb_sec_ написа:
acho.rs написа:Има разлика между тролей и трамвай . Сега обаче леошядите от медиите ще тръгнат да отразяват всеки инцидент с градския транспорт - свиквайте за тея дето се наказват да гледат "новини" .

Ще отразят ама след изборите :winky:

След балотажа имаш предвид... :mhihi:
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 21 Окт 2011, 21:02

acho.rs написа:Според БозаТВ - хора с РРРРАЗКЪСАНИ КРАЙНИЦИ , счупени глави , помлени автомобили , изключително тежък инцидент пред стотици хора , майка с бебе размляна ... реално - нелеп инцидент , с няколко травми . Все пак недопостимо е да не бъдем шокирани толкова време , покрай изборите не ни оведомиха за 3ма загинали на пътя - как може подобно нещо , трябва да се отразява всичко , интервию с родителите на жертвата , описани какво точно се е случило , кръв и черва :idea:
За сметка на това пък после дадоха трупа на Кадафи , окървавен като агне на 6ти май :ok:

ТИ БЕ МАЙСТОРЕ?!? НЕЛЕПИЯ ИНЦИДЕНТ С НЯКОЛКО ТРАВМИ???Знаеш ли че въпросната С.Т ми е колежка и е на 23 години и твоите няколко травми са спукан череп и опаснот момичето да не вижда завинаги с едното око,понеже беше и с опасност за живота когато влезе в операционната А?!?Това знаеш ли го,или викаш я дай малко мнения да понатрупаме?Що не дойде да видиш майка и баща и незнаеха къде се намират докато не излезе от операционната а????Или викаш чакай се направим на интересни на тия в маршрутката да се спасяват...интересно щеше да ми е ако бяха твой близки пак ли щеше да си толкова ербап :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: Аман от разбирачи в тоя форум :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 21 Окт 2011, 21:18

Мани го Ачо, той може да те убеди и че снега е слънце :smoke:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 22 Окт 2011, 1:19

Чанев написа:
acho.rs написа:Според БозаТВ - хора с РРРРАЗКЪСАНИ КРАЙНИЦИ , счупени глави , помлени автомобили , изключително тежък инцидент пред стотици хора , майка с бебе размляна ... реално - нелеп инцидент , с няколко травми . Все пак недопостимо е да не бъдем шокирани толкова време , покрай изборите не ни оведомиха за 3ма загинали на пътя - как може подобно нещо , трябва да се отразява всичко , интервию с родителите на жертвата , описани какво точно се е случило , кръв и черва :idea:
За сметка на това пък после дадоха трупа на Кадафи , окървавен като агне на 6ти май :ok:

ТИ БЕ МАЙСТОРЕ?!? НЕЛЕПИЯ ИНЦИДЕНТ С НЯКОЛКО ТРАВМИ???Знаеш ли че въпросната С.Т ми е колежка и е на 23 години и твоите няколко травми са спукан череп и опаснот момичето да не вижда завинаги с едното око,понеже беше и с опасност за живота когато влезе в операционната А?!?Това знаеш ли го,или викаш я дай малко мнения да понатрупаме?Що не дойде да видиш майка и баща и незнаеха къде се намират докато не излезе от операционната а????Или викаш чакай се направим на интересни на тия в маршрутката да се спасяват...интересно щеше да ми е ако бяха твой близки пак ли щеше да си толкова ербап :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: Аман от разбирачи в тоя форум :idea:

Имам особено мнение за начина по който се отразяват събитията от страна на новините. Използват всяко ПТП за да натрупат рейтинг , стремейки се да отразят нещата колкото се може по-зрелищно , всяка по-тежка катастрофа я превръшат във водеща новина за деня . Особено грозно е когато има жертви и ходят да разпитват близките им непосредствено след инцидента :no: Съжалявам ако поста ми е прозвучал подигравателно , не съм имал това за цел .
Дано по-скоро се оправят всички пострадали .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 22 Окт 2011, 1:31

Момичето в момента се бори да спаси окото си...Яд ме е щото ми беше като сестра въпросната С.Т....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата