Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.
Модератор: Общи модератори
- stamov79
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36M40B18, е36М43В18
Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.
Излагации много..., но най-големите са май от студентските години...Веднъж правим един голям купон, ама от ония двадесет и четири часовите и си продължаваме и на сутринта, след което към 12.00 ч. на обяд решаваме, да ходим в друга квартира да се довършим.
. По пътя цялата група минаваме през двора на университета/"Ректората" на ВТУ, който е учил там го знае/ ,а в същото време в аулата му се провеждала презентация на книгата на някакъв професор, и един наш преподавател като ни видя и ни привика вътре "за кворум", един вид и студенти да има!!! Ама си представете-ние сме 5-6 души много пияни!!!
. И аз вътре като съм седнал на стола и оня професор като замънкал презентацията и аз...съм засапал!!! Ама и хъркам като Крали Марко!!!
...По едно време се събуждам от едно здраво побутване и какво да видя-цялата зала се обърнала и ме гледа в гробна тишина, едва сдържайки смеха си...

- stamov79
- кандидат ентусиаст
-
exvitermini написа:Ще разкажа една ситуация случила се на един приятел....
...Возят си се из града заедно с друг негов приятел. Изведнъж моя човек забелязва някакво младо и красиво момиче на тротоара, и последвал коментар от рода на " гледай я к'ва е не е ли да и го набиеш"... Другият я погледнал и казал "А, това е дъщерята"...
Сещайте се какъв срам е брал моя човк![]()

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Един познат в студентските години като се прибирахме от 8-ми декември и яко му се дриска. А отиваме в Дружба да се допривършим в един колега.
Оня по едно време взе да тича през поляната ама яко спринт към блока. И по едно време спира рязко с някакъв звук "АААААААААААААА", лови се за кръста, щраква с пръсти и вика "я дай една цигара".
Иначе аз като малък се насирах секи ден на най-различни места. Центровете на Плевен и Ловеч съм ги осрал целите ама тва детски работи, не се броят.
Оня по едно време взе да тича през поляната ама яко спринт към блока. И по едно време спира рязко с някакъв звук "АААААААААААААА", лови се за кръста, щраква с пръсти и вика "я дай една цигара".

Иначе аз като малък се насирах секи ден на най-различни места. Центровете на Плевен и Ловеч съм ги осрал целите ама тва детски работи, не се броят.

- stamov79
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Бърза история с кат (че пека катрофи на новата фурна по нова рецепта),не е сконфузена,даже ми стана ...мх...приятно,как и да е,самата история,спират ме милиционери,преди неколко години става действието на софииска улица,та спират ме и ме карат там всекаква документация да изложа ,започват се некакви граждански,некакви други документации,кръщелното на майка ми,докъментите на баща ми когато е бил в казармата,дядо ми когато е бил на война...бе всичко,излагам аз така закътаната бумащина на предният им капак на патрулката,разглеждат там,въртът документация,на края явно доволни ми казват да си събирам багажа и да се чуствам свободен,събирам аз от капака им багажа си,документи,ключове,дистанционни...и си тръгвам,малко по-късно решавам да вкарам в ред бумащината и установявам че съм станал собственик на някакво бяло дистанционно управление или както по-късно разбрах от познати катаджии,това им било дистанционното дето си щракали по радара..Никой не ми го е търсил а сега ми е сувенир

- stamov79
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:Един познат в студентските години като се прибирахме от 8-ми декември и яко му се дриска. А отиваме в Дружба да се допривършим в един колега.
Оня по едно време взе да тича през поляната ама яко спринт към блока. И по едно време спира рязко с някакъв звук "АААААААААААААА", лови се за кръста, щраква с пръсти и вика "я дай една цигара".![]()
Хахахахахах...един приятел, след като се прибирахме от празненство по същия повод-8 дек. и също го пресече, и от не май къде и-айде в парка и като няма подръка хартия и използвал сняг...

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Пак добре - аз кандидат студентския изпит в УНСС , ме подзгони и в тоалетната - изненадаааа - няма хартия
Взимам спешни мерки - събличам потника изпод ризка , късам го на няколко парчета и си върша работа 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
acho.rs написа:Пак добре - аз кандидат студентския изпит в УНСС , ме подзгони и в тоалетната - изненадаааа - няма хартияВзимам спешни мерки - събличам потника изпод ризка , късам го на няколко парчета и си върша работа
е за тва не носим потник ... братче!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Баце , като не носиш няма да можеш да се спасиш в подобна ситуация
ПС:потника ми е любимата дреааа

ПС:потника ми е любимата дреааа

Ето и една много сконфузна от мене.
Преди две години имаше тема в ауди форума непомня точно каква беше нещо от сорта на BMW e36 320i vs Audi 90 quattro и аз като бмв фен се намесих да защитя марката. Разбирасе няколко човека от ауди почнаха да ме нареждат обаче имаше един много упорит и доста ме псуваше тогава аз се ядосах и му казах да си даде номера да му звънна да се разберем като е такъв мъж.Идеята ми беше вместо да го псувам по форума да му звънна и да го псувам на живо,даде си номера момчето още същата вечер звънях ,но не дигна после още няколко пъти звънях не дигаше,записах го в телефона си Audi Forum да знам ако звънне по късно или на следващия ден да се сетя кой е и направо да почна да го нареждам,но така и не се обади.По това време си търсих кола и попаднах в мобиле на едно много хуваво ауди a3 1.8t черно,обадих се на момчето видяхме се беше много свестно момче работил в някаква фирма супервайзер и му предоставили новата а3ка и сега сменял тази,цената и беше 7600 тои ми свали на 7000 и бях повече от доволен,беше събота разбрахме се понеделник да я купя.Момчето ме закара до нас и като се прибрах си направих сметка че имам 600 лева бонус и реших да се напия,поканих няколко приятели на механа после sin city и така към два чеса вечерта реших да поканя и едно момиче и излезнах на вън да говоря по телефона отворих указателя и гледам Audi веднага се сетих за оня от форума и отидох в една прекичка на тихо обадих се и го почнах:да ти еба майката помяр,боклук,да ми ядеж кура и да ти се изпразня в устата и така десет минути псувни той ми затваря аз набирам и пак продължавам накрая спря да вдига а аз започнах с смси по 50 думи само псувни докато не си изключи телефона .Върнах се аз в sin city продължих да си пия получих съобщение че си е включил телефона и почнах само да му звъня да не може да заспи.Прибрах се в нас и легнах,на следващия ден станах и по някое време реших да звънна на собственика на A3kата да му потвърдя че понеделник я купувам търся му номера гледам записал съм го Audi звъння бие ми червена слушалка и веднага се сетих да погледна в регистъра гледам цяла вечер съм звънял на него вместо на оня от форума .Така и така момчето не ми вдигна и можеби заради това сега карам BMW.
Преди две години имаше тема в ауди форума непомня точно каква беше нещо от сорта на BMW e36 320i vs Audi 90 quattro и аз като бмв фен се намесих да защитя марката. Разбирасе няколко човека от ауди почнаха да ме нареждат обаче имаше един много упорит и доста ме псуваше тогава аз се ядосах и му казах да си даде номера да му звънна да се разберем като е такъв мъж.Идеята ми беше вместо да го псувам по форума да му звънна и да го псувам на живо,даде си номера момчето още същата вечер звънях ,но не дигна после още няколко пъти звънях не дигаше,записах го в телефона си Audi Forum да знам ако звънне по късно или на следващия ден да се сетя кой е и направо да почна да го нареждам,но така и не се обади.По това време си търсих кола и попаднах в мобиле на едно много хуваво ауди a3 1.8t черно,обадих се на момчето видяхме се беше много свестно момче работил в някаква фирма супервайзер и му предоставили новата а3ка и сега сменял тази,цената и беше 7600 тои ми свали на 7000 и бях повече от доволен,беше събота разбрахме се понеделник да я купя.Момчето ме закара до нас и като се прибрах си направих сметка че имам 600 лева бонус и реших да се напия,поканих няколко приятели на механа после sin city и така към два чеса вечерта реших да поканя и едно момиче и излезнах на вън да говоря по телефона отворих указателя и гледам Audi веднага се сетих за оня от форума и отидох в една прекичка на тихо обадих се и го почнах:да ти еба майката помяр,боклук,да ми ядеж кура и да ти се изпразня в устата и така десет минути псувни той ми затваря аз набирам и пак продължавам накрая спря да вдига а аз започнах с смси по 50 думи само псувни докато не си изключи телефона .Върнах се аз в sin city продължих да си пия получих съобщение че си е включил телефона и почнах само да му звъня да не може да заспи.Прибрах се в нас и легнах,на следващия ден станах и по някое време реших да звънна на собственика на A3kата да му потвърдя че понеделник я купувам търся му номера гледам записал съм го Audi звъння бие ми червена слушалка и веднага се сетих да погледна в регистъра гледам цяла вечер съм звънял на него вместо на оня от форума .Така и така момчето не ми вдигна и можеби заради това сега карам BMW.
prodava se bmw e36 320 i sedan
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
^^^ колега,ти си шампиона в тази тема

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Чувствам, че трябваше просто да го напиша... за последното. Направо се размазах от смях.

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
mcren написа:...
абсолютен фаворит!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
преди време пътуваме с колегата тая ситуация е за него
по едно време вика сере ми се .. спрях аз отиде из храстите ама едни гъсти храсти се паднаха и той навлезе навътре със страшна сила .. та върна се и потеглихме .. по едно време се пипа и вика няма ми портфейла !
сигурно е паднал като съм срал няма къде другаде
върнахме се ние ,ама тоя храсталак поне 30-40 метра дълъг и към 10 метра широк .. вика ела да търсим
луд ли си викам да попадна на мина
търси си го сам .. намери го ,след около час 

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Преди като бяхме на по 15-16 години съботите нали дискотечки ходят всички приятели, пък аз не, щото нашите не ме пускаха. Малък съм бил и т.н... След сума ти молби баща ми се съгласи да отида и аз да видя какво е. Аз като невиждал се нашвятках ама яката ... едвам ходех
Идва време да си ходим вече и тва е към 3:30 сутринта. В 4 часа се разделяме нали уж пред блока, а майка ми каза че съм се прибрал в 5
1 час качвам стълбите до 4-тия етаж, яко а?
И така тва бяха подробности, излагацията почва откакто си влизам. Ше ми се спука мехура, мн ми се пикае едвам издържам
Не знам защо обаче предпочетох вместо да си свърша работата в тоалетната си я свърших в хола
Отворих вратата , затворих я и в ъгъла
Събудих наще
смятай ква струя
И онея ме ръчкат и ми викат "ШШШ АЛОО ?! КВО ПРАЙШ ВЕ
" пък аз някъв очуден викам "А
мчи нищо" и съм отишъл да си пусна баер касата в банята
се пак културно момче съм си
и нали всичко уж свърши, лягам си, поемам си въздух и хоп изригнах в леглото всичкото дето съм го ял и пил
На сутринта следваха едни бъзици едно изчервяване ... Майка ми вика "Ей пикльо, помниш ли кво напрай вчера ?
"
пък аз " помня помня ...
"

пък аз " помня помня ...

M - The most powerful letter in the world