Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

Мнение от EBEEMVACIA » 23 Окт 2011, 19:44

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=140705&start=1470&sid=4b904def47a4dc9cf63ba27317bad58c :mhihi: 8)
Значи мама и тате бяха в кухнята и правеха таратор и двамата бяха седнали на столове с колелца и мама само бутна тате с нейна стол и тате изкрещя : Ей , внимавай къде караш !!
Преди 2-3 години на 31 декември. Тъкмо тръгвам към братовчедка ми да готвим, при което баща ми ме изпраща с редовната лекция.. "Да не са напиеш, да не се надрусаш, напукаш и т.н" и аз "да, дааа добре, знам, чао, лека вечер и да си запазите всичките 10 пръста". След тва той ми забива въпроса
- " И буци, нали знаеш за тройното правило?"
АЗ - Кво тройно правило бе тате?
- Ама не го ли знаеш??
АЗ - Ми не, ама предполагам, че ще ми го кажеш дори и да не искам
- Много си права Very Happy
АЗ - Цялата съм в слух.
- Начи буци, тройното правило е като си с гаджето на калъп преди края да броиш до 3 и да му го извадиш на 2 Very Happy , щото сега са мн скъпи памперсите, а и майка ти не ще да става баба още
Майка искаше да пържи яйца, обаче бяха свършили и някаква супер разочарована "Уфф, няма яйца.."
И баща ми отстрани "Да счупя мойте?"
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от street_force » 23 Окт 2011, 22:40

е тука няколко пресни от изминалата седмица

в едно квартално кафе в което си ходя всеки ден , сядам и си поръчвам както обикновенно и викам ма мацката една минерална вода топла , с лед и лимон ... :shock: :shock: :shock: :shock: момичето изпадна в изтеричен смях яко кофти

вчера бръмчиме си с едно приятелче ( на 19 ама голем играч малкия) из ревю при което гледам неква страшна дърта с един прилепнал панталон един потник с гол гръб на едни токчета зверска... и му викам на тва приятелче " абе виж я тая лачена дърта к**ва ще я взривя :censored: " погледна я и тръгва към нея при което тая се бръща и му се хръля на врата , при което гледам аз шок майка му ахахаахх ... кофи после седнахме на нейното сепаре при което имаше некви приятелки с нея се дърти на по 35 40 ама зверски всми сърби ги яко , по едно време се появи едно нещо около 1.50 160 кила имаше некав папирус татуиран на раката ама с размер а4 смятайте баси жената ... та се тая пи там некви уиискита бидона и почна да танцува ( тук е момента да вметна че очите още ме болят ) и така се присламчва към тоя моя човек , вика копеле ела седни малко седам си аз и след ама нема и 2 мин тва кат ме налази фана ми главата и между тея ми ти потни цици ама то големо,ама и силно бе ..бутам се да ме пусне нема то потъва у сланината :) ..... като се измъкнах на тоя майка му се насира от смях охраните и те а ме познават всички там нема такъв срам запалих с 300 близката семица ще пропусна посещения

и днескашна глупост трябва да вършиме една работа .. и все тая седиме и се разправяме нещо при което изцепвам

нестига че съм дошъл да помагам,нищо не правя а ти ми се зъбиш ахахааххахах

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Окт 2011, 23:12

street_force написа:дърти на по 35 40

Алооо :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от street_force » 23 Окт 2011, 23:32

е аз съм на 26 дъртички ми идват :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Окт 2011, 1:01

Те са си дърти ама аз съм на 35 и съм млад още ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 24 Окт 2011, 1:32

bum_bum написа:Те са си дърти ама аз съм на 35 и съм млад още ;)

колко години още ще си го повтаряш :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от climbernoob1 » 24 Окт 2011, 6:59

Prekysvach написа:
bum_bum написа:Те са си дърти ама аз съм на 35 и съм млад още ;)

колко години още ще си го повтаряш :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 24 Окт 2011, 13:13

остави че си го повтаря тва, ами от 2 години съм в този форум и той се на 35 си стои....
Изображение

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 24 Окт 2011, 13:58

Не е много сконфузна, но пък е готин спомен... Един ден през месец Август по-миналата година, аз и мой колега отиваме в тях след работа да слушаме музика и да пийнем мещо. Беше към 19:00 часа, слънцето припичаше и горивната помпа в стомаха ми виеше на умряло още от обяд, предчувствайки скорошното наливане на високооктанова течност в резервоара. Влизаме в тях и аз автоматично се отправих към хола, да паля усилвателя и да заредя ето тази красотица, а той отиде в кухнята да налази хладилника за бутилката уиски, която цял ден беше в мислите му. След два часа се бяхме оформили стабилно, двете Веги ни продухаха главите и стигнахме до извода, че ни се пие бира. Магазина беше на 50 метра и моя милост започна да се обува, докато Стефан отиде да източва маслото. Тъкмо си навлякох чепиците и фиксирам две черни моторджийски каски на обувалника. Мислих точно 2 сек. и едната се озова на главата ми. Излизам си аз от входната врата, влизам в асансьора и хоп на първия етаж. Вече се беше постъмнило, осветлението във входа не работеше и реших да чакам отпред. Излизам, обръщам се да затворя вратата и каква беше изненадата ми, когато се обръщам и виждам срещу мен чифт очи, които ме гледат супер ококорено. Гледахме се около 4 секунди и съществото, което се оказа съседа на Стефан от петия етаж, ускори до свръхсветлинна скорост по стълбите :mhihi: . Представете си следната ситуация: Връщаш се от работа, паркираш си колата, като не мислиш за нищо... Слизаш, заключваш вратата и отиваш към входа си... Притъмнило се е, сумрак. Понечваш да хванеш дръжката да отвориш входната врата и в същия момент от тъмнината излиза индивид по къси гащи, потник и каска от пистов мотор на главата със спуснат визьор и започва да те гледа в очите :mhihi: ...
... След 2 минути слезе и колегата и защо ли не се учудих - и той беше с каска :mhihi:

to be continued...., че ми излезе работа за малко.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330D
Детайли за колата: Touring

Мнение от dblos » 24 Окт 2011, 16:29

Тука има и аз да пиша много :)

Преди 4-5 години отиваме на Созопол , излизаме вечерта компания 5 човека да се замотаме към стрия град да вкараме по една медицинска доза по голема водка преди да се освиним .Та сядаме на някво кръчме срещу нещо като площадче около котвата, пиеме лафиме си по едно време идва един човек около 40- ина годишен и пита : Момчета ще е удобно ли да седна при вас да пия една бира , и ние ми няма ядове . Човека поръча някаква риба и бира хапва си нищо не говори. След малко обаче почва некъв глъч народ се събира - мини концерт на кой а ? :mhihi: Веско Маринов. И от там и 5имата като сме се подпряли на големия дървен черпак и една хранилка поне 30 мин , не е за говорене , и мина темата за ВМ и по едно време пича при нас нещо заговаря , с какво се занимаваш така и така обеснявам му нещо друго се заговорихме , скромен културен човек, ама кво ми идва на акъл да го питам ами ти какво работиш и те тука иде отговора - ами импресарио или както му викат сега PR на господина дето не харесвате ВМ . И това беше тоталния кракх . допихме доядохме за 3 мин като насрани и беж нагоре , няма такъв срам :oops:

Друг случай , нова година непомня кога 08 или 07 отиваме яка пръч компания в дискотека дабълвижън под НДК. към 3 вече сме се размазали и по едно време авера се заговаря с едно момиче която работила при него а с нея още една мацка ама уникална , едно лице коса изражение крак 2 дена път с език ....... та запознавам се с мацката ама аз съм си малко глух и казвам и аз Иво пр. ми е и чувам отсреща - Кирила , извинявай не те чух силна музиката и пак - Кирила . Бах мама му кво е тва име,как да е от каде си - Каварна ок.
Почва се едно излизане кина вечери и тн ама неще и неще да разландиса почти 2 месеца да свършим работа. И един ден вика ние с съквартирантките ше прайм прощално парти ама сме само жени вземи приятели и елате - Драстииии 8) . А сега малко пред история: 3 дена преди партито таа решава да оди да види макя си до каварна ама не я кефи рейса и влака на стоп ще ходела :shock: и пиша един смс: Кирилооо ти не си в ред купи си билет за рейса , да уточна че до до тоя момент това име ми беше противно и никога не съм и викал по име. И оная звъни и се хили и вика : много съм сърдита ама у нас ще ти кажа защо.Идва деня за изпращане на квартирата и седиме неколко пръча и некви нейни приятелки ,наливамесе с водка а въпросната реже салата в кухнята , а аз си мисла - са ще пиеме колко пиеме тия ще си бият камшика мойте ,женските ще легат и вече крайно време за спермопролитие.И както си права сметките почват некви въпроси - абе ти знаеш ли са как се казва гаджето ти , мии да викам аз , е как де? и така 10 мин въпроси и вече се усещам че има нещо нередно и викам еее ае стига Кирила се казва що , и изведнъж некъде отгоре се излита един шамар от мокра женска ръка с останки от маруля след което в ръцете ми се натика една лична карта на която има снимка на мацката ама пише не Кирила а Живка :shock: :mhihi: и викам а ебавате се с мене , а тая: е все олигофрени ама да излизаш с мене 2 месеца и да не ми знаеш името , и така секс нямаше .....

И един приятел така на Китен , зангадор , рускини , само на него му върза една и 4 вечери се напиват с тая на щайги оная го натиска ше го изнасили и се прибере в хотела оклюмал. И седнахме нещо си лафиме и викаме не я ли ... тая бе тя налита като невиждала , а тоя вика: - мани я тая се и студено само се ебава
- е как така бе студено , я кажи са има нещо нередно
- ми натиска се , излезем на плажа и я вода към шезлонгите и й викам секс? а оня седи с мокър поглед вика - ладна ладна и аз и дам якето ,а тя седи гледа тъпо понатискаме се и си ходим :mhihi: :mhihi:
Човека от де да знае че на руски "ладна" ( или нещо такова) означава съгласие :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 24 Окт 2011, 17:37

тва да не е била живка от почивка :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 24 Окт 2011, 17:41

Тихо сега. Да не излязат 10-15 човека от форума баджанаци. :mhihi:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 24 Окт 2011, 18:23

ехе 2 дена добре ама 2 месеца :shock: ши е била с някой чучоринка отдолу :mhihi: и се е скатавал/а
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 24 Окт 2011, 19:15

Coulthard написа:остави че си го повтаря тва, ами от 2 години съм в този форум и той се на 35 си стои....

на акъл си е на 19 :mhihi:
PaCk0o написа:ехе 2 дена добре ама 2 месеца :shock: ши е била с някой чучоринка отдолу :mhihi: и се е скатавал/а

той за 2 месеца името и не знае чакай да му пусне :mhihi: сигурно не е знаела че ходят :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 24 Окт 2011, 22:13

Една от най-тъпите ситуации в които съм попадал е като играх футбол като дете.Имахме някакъв мач и аз седя на скамейката със съотборниците си и си приказваме някакви глупости.Треньора пусна едно хлапе Юли се казва,който беше леко спънат в краката.Та аз цяло полувреме не спрях да приказвам Юли колко е спънат и слаб,че не може да бяга,но всичко това на висок глас.Почва второто полувреме и аз пак така на глас се чудя к'во прави тоя слабак на терена все още.Треньора изкарва Юли от игра и той се насочва към скамейката и един човек който през цялото време седеше зад нас по едно време вика "Добра игра Юли" , и аз си викам на ум вече дали не се е побъркал тоя човек и след миг Юли отговаря "Мерси тате".Просто потънах от срам,добре че ме вкараха в игра 5 минути по-късно,ама все още засрамен от цялата тъпа ситуация играх по-лошо и от Юли.Впоследствие взехме че станахме добри приятели и до днес е така.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата