Гласувахте ли?
Модератор: Общи модератори
Re: Гласувахте ли?
Гласувах и на балотажа пак!ГЕРБ може да не са идеалните,но поне правят реално нещо..а и не искам турци в управлението!
Вчера Бойко коментираше плакатите "Ще уволня Борисов" точните му думи бяха"Кой ще уволняваш с 1%"...
Вчера Бойко коментираше плакатите "Ще уволня Борисов" точните му думи бяха"Кой ще уволняваш с 1%"...
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
E34 написа:Не гласувах щото знаех, че ще има балотажАма на балотажа отивам с двеста щото не искам некъв селяндур Рапон да си пробутва мишлетата и да мисли хората за балъци! То бива малоумщина бива скотоумие ама чак такова не е било! Никога не съм гласувал за комунистите и не вярвах, че ще го направя някога, но по-добре за явния комунист отколкото за скритото мазно долно доносническо отроче на ДС!
Това пък как си го съчини?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не гласувах и на балотажа няма да гласувам и на следващите избори пак няма и на по-следващите също и така ..
Накрая Медката Доган като стане президент ще се науча да играя кИчек и да нося пАтури пък току виж направи нещо повече, отколкото всички "патриоти" за тия 20 години.
Накрая Медката Доган като стане президент ще се науча да играя кИчек и да нося пАтури пък току виж направи нещо повече, отколкото всички "патриоти" за тия 20 години.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Бацета гледайте сега, Калфин си е кадровик комсомолец отвсякъде. Един от малкото, който е запознат с огромния поток "червени" пари, първа партия с Гоце, Сашко Томов и други хубавци. Много мотивирана кандидатура и може би следващия президент. Трагедията на тази държавица е, че винаги трябва да се избира по-малкото зло, а то е определено комунистчето. Не случайно БиБи-то си е глътнало езика и се е понасрало и нещо лафчетата не му вървят, защото просто осъзнава до какво състояние докараха хората - да гласуват за комунисти! Цецко Ушенцето пък вчера се изцепи с Кърджали смях смях.....само правят дивиденти за ДПС-то, ама като са прости така е.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- pazo02
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325TDS Touring Automatik
- Мечтае да кара: много коне
- Детайли за колата: С много гъдели :)
А според мен всеки, който не гласува и който не иска да гласува няма право да каже ГЪГ срещу когото и да е!!! Като не искаш сам да си определяш съдбата, няма да роптаеш срещу нея, а ще си сърбаш попарата, която си надробил чрез своето БЕЗДЕЙСТВИЕ! И какво значи тук комунист, ДС, седесар и тн и тн??? Дава се избор - или единия , или другия! Преценете си за вас кой е по-малкото зло, или пък по-добрият, или по-симпатичният, или каквото и да е, и го изберете! Защото е супер лесно да кажеш - тоя дето ми го избраха какъв е крадльо! Ми направи нещо по въпроса! Кажи - да , аз избрах и направих грешка! или Да, аз избрах и направих правилният избор!
Докато всички са мишоци и не се гласува, или пък: Ми моят не отиде на балотаж, няма да гласувам...
Ми какво очаквате? Ясно е че ще ни шибат в гъза, дайте поне да изберем по-малката пишка, че да боли по -малко!!!!!!!
Аман!
Докато всички са мишоци и не се гласува, или пък: Ми моят не отиде на балотаж, няма да гласувам...
Ми какво очаквате? Ясно е че ще ни шибат в гъза, дайте поне да изберем по-малката пишка, че да боли по -малко!!!!!!!
Аман!

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Абе оставете президентските избори...ще ги решим другата неделя.
Кажете на местно ниво доволни ли сте от "избора" на хората? Аз съм от Б-с и имам кофтито предчувствие,че с тия 26 общински съветници от герб и Николов пионката начело за още 4 години ще ни се е*е майката.Пак всички обществени поръчки ще се изпълняват от тесен кръг хора на ненормално високи цени с изключително лошо качество...
Пак подхванахме старата песен на нов глас ама тоя път не с Йоанката ми с тоя-оня точеше с озеленяване,пейки,градинки и фонтани,а тоя с ремонти на шепа улици,събрани пари от синя зона и паркинги без отчитане,комисионни за предотстъпване на апетитни терени за строеж...да не говорим,че данъците и таксите са ни най-високи в цялата страна,а работа има само за барман/ки и сервитьори/ки.Въобще чакат ни "прекрасни" 4 години,в които ще се разкарваме по новия ни център,който събира локви с кривата си настилка,но без пари в джобовете 
Между другото вчера минах през една от секциите в Меден Рудник и останах потресен.Аз съм от центъра и не съм ходил там по избори,но такъв цирк не очаквах да видя.Към 16:00 имаше секции с по 3-4 чакащи(българи) и такива с по 20-30-40 чакащи (цигани).Вътре в цялото училище имаше огромни групи от цигани кой с табелка ЗАСТЪПНИК кой не влизат и излизат в стаите с урните,минават между хората,които ще гласуват-въобще страшна работа.Най циркаджийските избори досега
Кажете на местно ниво доволни ли сте от "избора" на хората? Аз съм от Б-с и имам кофтито предчувствие,че с тия 26 общински съветници от герб и Николов пионката начело за още 4 години ще ни се е*е майката.Пак всички обществени поръчки ще се изпълняват от тесен кръг хора на ненормално високи цени с изключително лошо качество...

Между другото вчера минах през една от секциите в Меден Рудник и останах потресен.Аз съм от центъра и не съм ходил там по избори,но такъв цирк не очаквах да видя.Към 16:00 имаше секции с по 3-4 чакащи(българи) и такива с по 20-30-40 чакащи (цигани).Вътре в цялото училище имаше огромни групи от цигани кой с табелка ЗАСТЪПНИК кой не влизат и излизат в стаите с урните,минават между хората,които ще гласуват-въобще страшна работа.Най циркаджийските избори досега

8.32
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе я кажете как познавате кой краде по-малко, че гласувате за него
Видя се, че всички партии дават 20, 30 или 50лв за глас. Това са стотици хиляди гласове. Е, за да похарчат милиони за да бъдат избрани колко ще откраднат от тая разграбена и бедна държава още, че да са на далавера? Милиард, два, три... пет???

Видя се, че всички партии дават 20, 30 или 50лв за глас. Това са стотици хиляди гласове. Е, за да похарчат милиони за да бъдат избрани колко ще откраднат от тая разграбена и бедна държава още, че да са на далавера? Милиард, два, три... пет???
- pazo02
- кандидат ентусиаст
-
Ами нас пак ни "нафъндъчиха"... Тя женицата не е лоша, ама е само една пионка без глас. Пълно загробване на демокрацията за мен фактът, че вече не можем да си избираме районните кметове. Кметовете се назначават, А парите за отделните райони се разпределят от Й.Ф. Така наскоро почистиха една малка градинка в Княжево за 180.000лв
И почистването не го организира кметът на Княжево, а от Столична община, срещу кой знае каква комисионна(упорито се говори, че комисионната от 10% при Ал.Бож. вече е мин. 20%)
И така, имаше поне още 3ма изключително грамотни хора, кандидати за кмет. Но просто не бяха част от сектата... :Х

И така, имаше поне още 3ма изключително грамотни хора, кандидати за кмет. Но просто не бяха част от сектата... :Х
- vanci88
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
pazo02 написа:Ами нас пак ни "нафъндъчиха"... Тя женицата не е лоша, ама е само една пионка без глас. Пълно загробване на демокрацията за мен фактът, че вече не можем да си избираме районните кметове. Кметовете се назначават, А парите за отделните райони се разпределят от Й.Ф. Така наскоро почистиха една малка градинка в Княжево за 180.000лвИ почистването не го организира кметът на Княжево, а от Столична община, срещу кой знае каква комисионна(упорито се говори, че комисионната от 10% при Ал.Бож. вече е мин. 20%)
Той кметът на Княжево е чист като момина сълза.....Фъндъкова е протеже на Борисов и благодарение на това се наливат пари в София-за това хората гласуват за нея.
- pazo02
- кандидат ентусиаст
-
Венци, пари в София се наливат, защото се взимат комисионни. Така е било винаги. Затова Бойко иска кметът да е негов. А хората никога не са гласували с мисъл 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Да гласувах..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- vanci88
- ентусиаст
-
pazo02 написа:Венци, пари в София се наливат, защото се взимат комисионни. Така е било винаги. Затова Бойко иска кметът да е негов. А хората никога не са гласували с мисъл
Хората са доволни и гласуват това е. Какво предложиха др. кандидати за София? Нищо-същите марионетки. Но просто ми е смешно да се дават примери с Княжево-и двамата знаем защо.
- Petrolhead
- Потребител
-
нямам право да гласувам, но въпреки това ви се чудя на писанията и възгледите.
как можете дори да си помислите да подкепите човек издигнат от хамстер като Станишев.
в едни и същи държави ли живеем, не виждате ли разликата между управлението на червената измет и управлението сега.
само аз ли стигам за 2 часа до стара загора, само аз ли не ползвам автомобил в София заради метрото, само аз ли карам по околовръсното, само моят ли бизнес върви по-добре от преди.
всеки има трески за дялане, всички ни дразни тежката бюрокрация, но единствения начин да вървим напред е напълно да се отърсим от червената сган, да скъсаме всякакви връзки с "братска" русия и да започнем да работим за собственото си щастие
как можете дори да си помислите да подкепите човек издигнат от хамстер като Станишев.
в едни и същи държави ли живеем, не виждате ли разликата между управлението на червената измет и управлението сега.
само аз ли стигам за 2 часа до стара загора, само аз ли не ползвам автомобил в София заради метрото, само аз ли карам по околовръсното, само моят ли бизнес върви по-добре от преди.
всеки има трески за дялане, всички ни дразни тежката бюрокрация, но единствения начин да вървим напред е напълно да се отърсим от червената сган, да скъсаме всякакви връзки с "братска" русия и да започнем да работим за собственото си щастие
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Вече съм голем,не се лова на подобна глупост,значи преди около 2 години,доган се изцепи че всичко дето е пара-той ги раздавал и всички се юрнахме да легитимираме герб ,щото не щехме червени и турци,тогава имах някакво минимално съмнение че става някаква договорка ,ей така се цепи некой дето не е долюбван и простият народ (тоест аз) се засилва с наказателен вот,щото в държавата никой не може да спечели с любов и позитивен вот,та така легитимирах герб...да ама снощи доган се изцепи отново по-същият начин...опааа,никой не е толкова прост,еле пък хитрец като доган,вчера се изцепи че видиш ли турците ще подкрепят червените...за да можем ние българите отново да скочим и да бетонираме герб на пиедестала на властта...
Ало,как ме чувате там,игричките ви хващат "декиш" но мене вече не ме интересува,тая държава,като управление не е моята,няма повече да гласувам заради "по-малкото зло" или заради каквото и да е зло,да го д...хате....
Ало,как ме чувате там,игричките ви хващат "декиш" но мене вече не ме интересува,тая държава,като управление не е моята,няма повече да гласувам заради "по-малкото зло" или заради каквото и да е зло,да го д...хате....
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i

Иначе гласувах и на балотажа пак ще гласувам, ама май "с отвращение" този път

Последна промяна Maverick_VS на 24 Окт 2011, 14:45, променена общо 1 път