Гласувахте ли?
Модератор: Общи модератори
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Re: Гласувахте ли?
N.Mihaylovski написа:Гласувах и на балотажа ще гласувам
+1
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Е.Димитров написа:Вече съм голем,не се лова на подобна глупост,значи преди около 2 години,доган се изцепи че всичко дето е пара-той ги раздавал и всички се юрнахме да легитимираме герб ,щото не щехме червени и турци,тогава имах някакво минимално съмнение че става някаква договорка ,ей така се цепи некой дето не е долюбван и простият народ (тоест аз) се засилва с наказателен вот,щото в държавата никой не може да спечели с любов и позитивен вот,та така легитимирах герб...да ама снощи доган се изцепи отново по-същият начин...опааа,никой не е толкова прост,еле пък хитрец като доган,вчера се изцепи че видиш ли турците ще подкрепят червените...за да можем ние българите отново да скочим и да бетонираме герб на пиедестала на властта...
Ало,как ме чувате там,игричките ви хващат "декиш" но мене вече не ме интересува,тая държава,като управление не е моята,няма повече да гласувам заради "по-малкото зло" или заради каквото и да е зло,да го д...хате....
Доган наказа БСП 2009-ако се поровиш в изказванията на Станишката ще видиш защо. А за подкрепата сега-това е ясно от още от пролетта. Аз очаквах,че може да изтърси пак някоя глупост ДоганЧУ,но нищо не каза.
ПС Гласувай,че после да имаш основание да мрънкаш из политическите теми във форума .
- chl
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower
PIONEER написа:Абе оставете президентските избори...ще ги решим другата неделя.
Кажете на местно ниво доволни ли сте от "избора" на хората? Аз съм от Б-с и имам кофтито предчувствие,че с тия 26 общински съветници от герб и Николов пионката начело за още 4 години ще ни се е*е майката.Пак всички обществени поръчки ще се изпълняват от тесен кръг хора на ненормално високи цени с изключително лошо качество...Пак подхванахме старата песен на нов глас ама тоя път не с Йоанката ми с тоя-оня точеше с озеленяване,пейки,градинки и фонтани,а тоя с ремонти на шепа улици,събрани пари от синя зона и паркинги без отчитане,комисионни за предотстъпване на апетитни терени за строеж...да не говорим,че данъците и таксите са ни най-високи в цялата страна,а работа има само за барман/ки и сервитьори/ки.Въобще чакат ни "прекрасни" 4 години,в които ще се разкарваме по новия ни център,който събира локви с кривата си настилка,но без пари в джобовете
Абе доста улици пооправи, ЦЯЛОСТНО, и то качествено, като изключим Ботева, но пак е по-добре от преди не мислиш ли? И не само....
http://www.burgas.bg/bg/info/index/626
П.С. Тва че кмета държи асфалтови бази е друг въпрос, но го предпочитам пред бургасцвет.
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Аз по принуда се преместих в Бургас, но трябва да ви кажа, е тука е няма такова, работи се и то много...
София е на светлинни години в момента...
София е на светлинни години в момента...

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Maverick_VS написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха, много точно изображение.
Никой ли не му направи впечатление как са манипулирани тези избори, и как се изнасяха и подменяха бюлетини с кашони.
Да няма вайкащи се после - овците са за да се стрижат.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
Petrolhead написа:нямам право да гласувам, но въпреки това ви се чудя на писанията и възгледите.
как можете дори да си помислите да подкепите човек издигнат от хамстер като Станишев.
в едни и същи държави ли живеем, не виждате ли разликата между управлението на червената измет и управлението сега.
само аз ли стигам за 2 часа до стара загора, само аз ли не ползвам автомобил в София заради метрото, само аз ли карам по околовръсното, само моят ли бизнес върви по-добре от преди.
всеки има трески за дялане, всички ни дразни тежката бюрокрация, но единствения начин да вървим напред е напълно да се отърсим от червената сган, да скъсаме всякакви връзки с "братска" русия и да започнем да работим за собственото си щастие
не им се връзвай, пълно е с червени, изключително топло ми става на душичката като знам, че няма да видят и стотинка

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
acer написа:Petrolhead написа:
не им се връзвай, пълно е с червени, изключително топло ми става на душичката като знам, че няма да видят и стотинка
Абе синия, погледни картинката по горе и кажи кои точно приличат на червените.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Petrolhead написа:само аз ли стигам за 2 часа до стара загора, само аз ли не ползвам автомобил в София заради метрото, само аз ли карам по околовръсното, само моят ли бизнес върви по-добре от преди.
Само на мен ли ми исках 18к за лицензи преди да почна бизнес?
Само на мен ли ми обмитиха мострите и ДОКУМЕНТИТЕ на цена на "заявление за интерес", което бях платил- 2000 долара, а те го сметнаха като стока?
Само на мен ли ми обмитяват търговската отстъпка, която във фактурата ясно и точно е записана като минус?
Само на мен ли 3 пъти ми отказват смяна на управителя на фирма за да се стигне до абсурдната ситуация в която съвсем чужд човек подава документи без мое знание, съгласие или подпис и става управител на моята фирма без мое знание?
Само аз ли като строих къща на парцел в регулация, редовно издадено право на строеж и всички документи ми искаха да купувам стълбове, жица, тръби за канал и чиста вода и после да им ги подаря?
Само на мен ли ми казаха, че трябва да изчакам 5 месеца за включване, но ако искам мога да се обадя "тук на един телефон ще ви дадем" да дойде частна фирма да ми го прекара за моя сметка за да стане веднага?
Още много примери мога да дам.
Да вървят сички на пичката си матерна, аз глас за даване нямам при тия обстоятелства.
- Petrolhead
- Потребител
-
bum_bum написа:Petrolhead написа:само аз ли стигам за 2 часа до стара загора, само аз ли не ползвам автомобил в София заради метрото, само аз ли карам по околовръсното, само моят ли бизнес върви по-добре от преди.
Само на мен ли ми исках 18к за лицензи преди да почна бизнес?
Само на мен ли ми обмитиха мострите и ДОКУМЕНТИТЕ на цена на "заявление за интерес", което бях платил- 2000 долара, а те го сметнаха като стока?
Само на мен ли ми обмитяват търговската отстъпка, която във фактурата ясно и точно е записана като минус?
Само на мен ли 3 пъти ми отказват смяна на управителя на фирма за да се стигне до абсурдната ситуация в която съвсем чужд човек подава документи без мое знание, съгласие или подпис и става управител на моята фирма без мое знание?
Само аз ли като строих къща на парцел в регулация, редовно издадено право на строеж и всички документи ми искаха да купувам стълбове, жица, тръби за канал и чиста вода и после да им ги подаря?
Само на мен ли ми казаха, че трябва да изчакам 5 месеца за включване, но ако искам мога да се обадя "тук на един телефон ще ви дадем" да дойде частна фирма да ми го прекара за моя сметка за да стане веднага?
Още много примери мога да дам.
Да вървят сички на пичката си матерна, аз глас за даване нямам при тия обстоятелства.
мисля си че проблемите, с които си се сблъскал не са от вчера или от преди 5 години.
това е наследството на смрадливите комунисти, бюрокрация до последно. не мисля че точно те ще я махнат.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
chl написа:
Абе доста улици пооправи, ЦЯЛОСТНО, и то качествено, като изключим Ботева, но пак е по-добре от преди не мислиш ли? И не само....
http://www.burgas.bg/bg/info/index/626
П.С. Тва че кмета държи асфалтови бази е друг въпрос, но го предпочитам пред бургасцвет.
По-добре е не отричам,но не е и това което се представя пред обществото.
Каква борба с незаконното строителство? Циганските къщурки си седят,даже улици и тротоари им направиха докато ул.Индустриална е в плачевно състояние.Същото положение е и в Меден Рудник селото...това е изхода за Средец,Елхово, че и до Ямбол се минава-все едно противотанкови мини са гърмяли по асфалта.Хора дето изкарват свой активост социалнослаб,за да вземе място и на което да вдигне няколкоетажна постройка не смятам,че са способни да се борят с незаконното строителство като самите те го насърчават...

По новите качествено ремонтирани, според теб, улици няма шахта или водопроводен кран който да е равен с асфалта,което си е равносилно на дупка.Където е кърпено е направено или да стърчи или да пропада.Центъра и той крив.Морската нацепена.Недопустимо е като се хвърлят толкова пари изпълнението да е все едно го правят ученици на практика от строителния техникум.Да не говорим,че реваха моста да стане от държавна общинска собственост...от 2009ф. е това е факт и още нищо не е направено по него.
И за да не спорим,защото е безсмислено обещавам да направя както ГЕРБ са направили в сайта на общината.Гледам са снимали най-лошите участъци/части от сгради ПРЕДИ ремонта и ги съпоставят с най-добрите СЛЕД.Обещавам да наснимам малко от недоразуменията из най-добрия град за живеене и да ги кача снимките тук да преценят хората сами...защото може и да съм невъзможен перфекционист,може и да искам невъзможното ама може и да съм малко от малко прав

п.с: за снимката в парк Росенец и най-отвеяние ще види,че едната снимка е правена есента,а другата пролетта

8.32
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
bum_bum написа:Само на мен ли ....
Само ти да беше щеше да е хубаво- ще те броим за абсолютен карък и толкова... Ама не си- то май е изключение от правилото ако тея неща не ти се случат...
И назад го казах- като гласуват 40% от народа онея виждат незаинтересованост, правят каквото си искат и се получават описаните от теб неща... ти не гласуваш щото няма за кой и решаваш така да ги накажеш, обаче те виждат, че на теб не ти пука просто и си карат по старому... въпрос на гледна точка е просто...
И пак ще се повторя- тука си трябва закон за задължително гласуване... като махнем твърдият електорат на разните партии, като махнем заблудените овце и купените гласове остават поне 75% от хората с право на глас- толкова народ просто не можеш да купиш, нито всичките са овце дето ще ти се вържат на глупостите и накрая ще трябва да работиш в интерес на народа...
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Напълно те разбирам bum-bum, администрацията в България се доближава до пълно слабоумие. Само не мога да разбера дали сме толкова тъпи, че не се сещаме как или нарочно се правим на такива, защото на някой му изнася... Защо 50% от гласоподавателите бяха лишени от право на глас поради липсата на теоритична възможност 1000 избиратели да гласуват за един ден в една секция??? Дали защото някой си "върза гащите" да не би случайно народа да гласува....
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
Начина, по който протекоха изборите е показателен за това как ни управляват последните две години. Такова чудо аз не помня като тези избори!
аз така като по-наивен, като плевнелиев, добричък, работлив човечец, с чиста съвест, не харесвам тарикатите по-долу и всичко свръзано с тях го свръзвам с "кради кради". разбирам ги хората, които искат да си оправят живота и нямат много други опции, но разстоянието между развиващите и развитите икономики се скъсява. видяхте арабската пролет, която тръгна от самозапилил се продовач на зеленчуци, последствията от катуница бяха подобни, само дето на рашков му се размина, за разлика от на кадафито. на хората им е писнало да живеят в без правова държава, никой не иска детето му да бъде убито за 50лв или прегазено от псевдо-състезател.. и в момент в който, няма реална алтернатива на герб, да кажеш, че бсп,дпс и другите там, които грабиха не с шепи, а с фадроми 20г, са възможен избор.. ее не всички караме таксита и гледаме овце.. който не го кефи сегашното правителство, което за 1-ви път краде най-малко и върши няква работа, да влиза в ОНО или да си прави партия и да действа. най-лесно е да хейтваш и плюеш в нета
P.S бум бум, как се краде фирма без фирмен печат?
P.S бум бум, как се краде фирма без фирмен печат?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд