Гласувахте ли?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гласувахте ли?

Да
144
55%
Не
78
30%
Не, но ще гласувам на балотажа
41
16%

Общо гласове : 263
кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower

Re: Гласувахте ли?

Мнение от chl » 24 Окт 2011, 20:47

PIONEER написа:
chl написа:
Абе доста улици пооправи, ЦЯЛОСТНО, и то качествено, като изключим Ботева, но пак е по-добре от преди не мислиш ли? И не само....

http://www.burgas.bg/bg/info/index/626

П.С. Тва че кмета държи асфалтови бази е друг въпрос, но го предпочитам пред бургасцвет.

По-добре е не отричам,но не е и това което се представя пред обществото.
Каква борба с незаконното строителство? Циганските къщурки си седят,даже улици и тротоари им направиха докато ул.Индустриална е в плачевно състояние.Същото положение е и в Меден Рудник селото...това е изхода за Средец,Елхово, че и до Ямбол се минава-все едно противотанкови мини са гърмяли по асфалта.Хора дето изкарват свой активост социалнослаб,за да вземе място и на което да вдигне няколкоетажна постройка не смятам,че са способни да се борят с незаконното строителство като самите те го насърчават... :confused:
По новите качествено ремонтирани, според теб, улици няма шахта или водопроводен кран който да е равен с асфалта,което си е равносилно на дупка.Където е кърпено е направено или да стърчи или да пропада.Центъра и той крив.Морската нацепена.Недопустимо е като се хвърлят толкова пари изпълнението да е все едно го правят ученици на практика от строителния техникум.Да не говорим,че реваха моста да стане от държавна общинска собственост...от 2009ф. е това е факт и още нищо не е направено по него.

И за да не спорим,защото е безсмислено обещавам да направя както ГЕРБ са направили в сайта на общината.Гледам са снимали най-лошите участъци/части от сгради ПРЕДИ ремонта и ги съпоставят с най-добрите СЛЕД.Обещавам да наснимам малко от недоразуменията из най-добрия град за живеене и да ги кача снимките тук да преценят хората сами...защото може и да съм невъзможен перфекционист,може и да искам невъзможното ама може и да съм малко от малко прав ;)

п.с: за снимката в парк Росенец и най-отвеяние ще види,че едната снимка е правена есента,а другата пролетта :mhihi: голям ремонт :bowdown:

Така е, има и издънки, има и хубаво направени неща.И 2те немогат да се отрекът. ;) . Пред гарата улицата шахтите са равни с асфалта, на Булаир повечето са добре направени и изравнени, на "Гурко" са зле наистина.Надлеза "Владимир Павлов" дали не го направиха равен? А улица "Калоян" ? "Одрин" ? Цар Симеон шахтите са зле, доста.Има и доста вътрешни улици, които ги няма на снимки в сайта, но са оправяни цялостно. Колкото и ти си прав, толкова съм и аз, не мислиш ли ?

Извънградските пътища не са ли проблем на АПИ ?

За моста проекта е внесен в министерството, тва че процедурите са бавни, не е проблем на кмета, просто се чака зелена светлина за да започнат. http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B ... 1%82%D0%BE

Неможе всичко да стане изведнъж, иска се търпение. :)

П.С. За "Росенец" немога да кажа нищо, не съм ходил там скоро.Но примерно Мин.Бани много хубаво го направиха ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 24 Окт 2011, 20:54

:OT: абре, доста Бургазлии писаха по темата.. а на свирки никой.... :dunno:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 24 Окт 2011, 20:57

acer написа:аз така като по-наивен, като плевнелиев, добричък, работлив човечец, с чиста съвест

ROFL, леле ти наистина ли си толко наивен?

Мога да ти кажа ,че всички хвалби на Герб за метро и пътища са започнати проекти и е свършена по голяма част от работата много преди тях. Просто владеят изкувството на медийното манипулиране и отразаване. Не толко до правене на нещо ами ББ и да пръдне го отраяват, и това създава фалшивата илюзия ,че се прави кой знае какво.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 24 Окт 2011, 21:18

Пичове всеки има право на глас!
Не е правилно да съдите, кой за кого щял да гласува. Това си е право на личен избор.

Не ви ли стана обидно като гледате по новините каква е организацията на изборите и как нашите гласове се търкалят и подхвърлят.
Колко хора не успяха да гласуват, а колко хора включвам и себе си трябваше да гласуват на две места с тъпите промени в закона.
Еми каква е тази управа и администрация след като не може едни избори да направи.
На какво да се радвам за две години на 52 км. некачествен път направен с наши пари, а не евро пари.

Е как да гласувам за партия с "личности", като Румяна Желева, която ни изложи стабилно и Калина Илиева, шеф на Държавен Фонд Земеделие със средно образование, дали и възможността да върти милиарди държавни пари.
Какво стана с тях?! Нещо бързо ги покриха. А колко като тях са все още по местата си.

Еми съжалявам, но и аз съм от тези, които не са играли футбол с ББ и не чакам хубав пост, а се боря както колегата bum_bum ...
Цялата работа на Герб е въздух под налягане. Да видим кога ще гръмне балона.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Окт 2011, 21:22

BMW_RIDER написа:
acer написа:аз така като по-наивен, като плевнелиев, добричък, работлив човечец, с чиста съвест

ROFL, леле ти наистина ли си толко наивен?

Мога да ти кажа ,че всички хвалби на Герб за метро и пътища са започнати проекти и е свършена по голяма част от работата много преди тях. Просто владеят изкувството на медийното манипулиране и отразаване. Не толко до правене на нещо ами ББ и да пръдне го отраяват, и това създава фалшивата илюзия ,че се прави кой знае какво.

не възхвалявам герб, примиер, който ми казва да сея картофи не ме радва, аз съм против всички партии, бсп, дпс, царове, императори и т.н и при липсата на мажоритарна система, герб остават единственият логичен избор за хората, които искат да видят поне малка промяна
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 24 Окт 2011, 21:44

Ето ви един истински ГЕРБ-ерчо:
Изображение

Охххх, иде зима баси кефа :mhihi: Значи помня как в този форум куцо и сакато се прескачаше да хвали ГЕРБ и БиБи цървула на парламентарните избори, да се мечтае как щял да нареди турците в управлението и Доган минимум с доживотна, бизнеса да цъфне, България на Българите и Швейцария на Балканите! Сега ГРОБарчетата са като наакани, няма такава излагация - в теб да е целия ресурс на държавата и въпреки такова МАНИПУЛИРАНЕ на изборите пак да си с някви посредствени резултати. Сега почти е ясно, че Доганчо и Бибитко са си първа партия, но народа не е чак толкова прост и мъжко магаре веднъж се е*е :mhihi: :mhihi:
Абе готина зима идва ;)
Последна промяна E34 на 24 Окт 2011, 21:51, променена общо 1 път
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 24 Окт 2011, 21:50

това бяха най-безумно организираните избори за последните 22 години ...Кметът на София беше опредлен 20 часа преди дори да са приети всички бюлетини от ЦИК-камо ли тяхното преброяване...ПО 20-30 часа хората са стояли и са чакали да предадат изборните материали-и това е направено с цел-да се загуби истинският вот на избирателят и да се подмени със друг :evil:
Тази снимка е направена в 10 часа сутринта днес...правете си изводите :bang:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна exotique на 24 Окт 2011, 21:58, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 24 Окт 2011, 21:52

acrer така е. Как може 20г. да правиме преход от който половината години със комунист президент и почти всички райони са на БСП и пак се гласува за тях...Вчера на пресконференцията Цветанов се зарадва за Кърджали защото на турците им писна да бъдат лъгани от Доган въпреки, че неуките пак си гласуваха за него, положението със пенсионерите за БСП все се повтаря, от началото на прехода са със властта не взимат пряка отговорност и продължава да се гласува за тях...20г. стига сме яли и поили едни и същи. След като искаме промяна трябва да се махнат. Не съм голям привърженик на ГЕРБ, ако се издънят ще бъдат изритани от властта като НДСВ. Но трябва да се търси винаги някаква алтернатива не 20г едни и същи..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 24 Окт 2011, 21:55

ditko1 написа:acrer така е. Как може 20г. да правиме преход от който половината години със комунист президент и почти всички райони са на БСП и пак се гласува за тях...Вчера на пресконференцията Цветанов се зарадва за Кърджали защото на турците им писна да бъдат лъгани от Доган въпреки, че неуките пак си гласуваха за него, положението със пенсионерите за БСП все се повтаря, от началото на прехода са със властта не взимат пряка отговорност и продължава да се гласува за тях...20г. стига сме яли и поили едни и същи. След като искаме промяна трябва да се махнат. Не съм голям привърженик на ГЕРБ, ако се издънят ще бъдат изритани от властта като НДСВ. Но трябва да се търси винаги някаква алтернатива не 20г едни и същи..

при положение,че 40% е била активността за страната-прави си изводите-около 5 000 000 мисля че са гласоподавателите в БГ(поправете ме ако бъркам) 40% са около 2 000 000...От тези 2 милиона да има едни 20% хора,които биха се вдигнали на протест при положение че правителството се дъни-е ,кажете ДАЛИ НЕ ИМ Е СЛАДКО ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Окт 2011, 22:07

Колкото и да си кривите душата в условията на световна криза , БГ се движи много стабилно . Моите уважения към другите управляващи , ама как да си дам гласа за комунистическата партия - ми като ги слушам се чудя да се смея ли да рева ли . Ако дадът глас на по-умен 8класник ще ги направи смешни - толкова са им малоумни доводите . Ясно е че 80% от гласоподавателите им са пожизнено абоноирани , ако ще да доведат страната до банкрут (близкото минало) .
А върха беше как баш хамстера се възмути - как може да удължът изборния ден - това е незаконно . Все пак не е толко тъп и знае че след 8 часа неговите фенове вече дремят на сериал или сануват 2рия си сън :kuku:
Ами Стефан Данаилов - "ако ГЕРБ могат да се похваля с 18км асфалт, ние можем да се похвалим , че сме НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР" :banghead:
ДПС - незаконна партия на етническа осново , чиито лидер публично си призна че е корумпиран ... да не се изказвам по-грубо
НДСВ - несъществува
Синята коалиция - убиха всичко детско в мене ...
Атака - :kuku:

Ако се докажат като негодници и ГЕРБ ще си идат , като НДСВ .

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 24 Окт 2011, 23:45

Научена съм... Може всичко да е, да загубят, да спечелят, но да гласувам. Така се учат сега и моите 4-ма племенници. На всичкото отгоре съм и Социолог, и там така... Има избори - гласува се.
Не вярвам в принципа - моя глас отива за другите. Моя глас се отчита. :) И влиза в онези 51% избирателна активност на населението, които са все пак важни. Това е моята родина.
Другите 49 могат да идат и за риба, не ме касае. Стига да донесат риба или поне гъби. :lol:
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 25 Окт 2011, 0:07

acho.rs написа:Колкото и да си кривите душата в условията на световна криза , БГ се движи много стабилно . Моите уважения към другите управляващи , ама как да си дам гласа за комунистическата партия - ми като ги слушам се чудя да се смея ли да рева ли . Ако дадът глас на по-умен 8класник ще ги направи смешни - толкова са им малоумни доводите . Ясно е че 80% от гласоподавателите им са пожизнено абоноирани , ако ще да доведат страната до банкрут (близкото минало) .
А върха беше как баш хамстера се възмути - как може да удължът изборния ден - това е незаконно . Все пак не е толко тъп и знае че след 8 часа неговите фенове вече дремят на сериал или сануват 2рия си сън :kuku:
Ами Стефан Данаилов - "ако ГЕРБ могат да се похваля с 18км асфалт, ние можем да се похвалим , че сме НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР" :banghead:
ДПС - незаконна партия на етническа осново , чиито лидер публично си призна че е корумпиран ... да не се изказвам по-грубо
НДСВ - несъществува
Синята коалиция - убиха всичко детско в мене ...
Атака - :kuku:

Ако се докажат като негодници и ГЕРБ ще си идат , като НДСВ .

Кво се движи стабилно ? Добре че сме още във валутен борд и нямаме никаква икономика,
иначе щеше да видиш едно стабилно....И вместо да се възражда икономиката,докато имахме
такава опция без да фалираме,ние си играхме на чичко милиционер и гледаме как да крадем
повече и повече...Всичките си играят игричките по между си и само ние духаме...
Едни и същи хора,откакто България фалира и започна да се краде безразборно.
Вместо да използваме всяко положително нещо останало ни от комунизма,ние го разрушихме,
щото видите ли е "комунистическо".
Хиляди различни предприятия изчезнаха,безработни и гладуващи хора,пустеещи села и градове.
Нямам думи!Вместо тази готова и работеща икономика да ни беше изпратила в Европейския
елит,ние сега не може да разберем къв етнос сме!Цигани ли сме,Турци ли сме?!
На къв език ще говорим и пишем....
И пак същите хора....ЕДНИ И СЪЩИ!!! :kuku:

Иначе на думички сме много големи :OT:
от свинята лебед не става...

Аватар
Мечтае да кара: E9 CSL Batmobile

Мнение от Betrayer » 25 Окт 2011, 0:39

Аз гласувах, все пак съм от Банкя :twisted: :mhihi:
"With power up to 321hp and a six speed gearbox, the EVO will launch from 0-100km/h for 5,4sec and nudge with 260km/h on the German autoban!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 25 Окт 2011, 0:42

Колега не можеш ли да разбереш че самите комунисти нарочно направиха така, че всичко да се съсипе, на толкова много хора сме работили с баща ми и всичките бивши комунисти, Един Софстрой го оставиха нарочно да се разграби и бившите шефове във момента са собственици на сградите, няма да ти казвам как за 5 хил. лв си купиха 3-етажни сгради. Всичко се направи с умисъл. Възползваха се от хауса и много забогатяха и то точно бившите комунисти, не народа..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 25 Окт 2011, 2:09

Добре бе, като мрънкате, че никой не става (тук съм съгласен), аз ако се кандидатирам ще ме изберете ли? Просто свестни, честни хора нямат шанс в тая корумпирана обстановка.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата