Гласувахте ли?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гласувахте ли?

Да
144
55%
Не
78
30%
Не, но ще гласувам на балотажа
41
16%

Общо гласове : 263
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Гласувахте ли?

Мнение от acho.rs » 25 Окт 2011, 15:54

България между 2004-2008 на къде да върви - Европейската иконмика е във възход , България се присъедниява към ЕС ... нормално беше поне малко да дръпнем , но НЕ - спряха всички фондове , разбраха си ни какво крадливо племе сме .
След това обаче какво става - целия свят влиза в най-голямата икономическа криза от поне 40 години . Много добре помня как потока на терминала в Дъблин намаля с 40% за една година , края на 2008ма във фирмата която работех съкратиха 45 човека от 200,точно когато ми изтече договора ... идвам си в България - кви са тия глупости за криза -
БСП - няма такова нещо ... после - май има такова нещо ... накрая - след нас потоп . Последва практически фалит на Гърция , Ирландия , Протугалия , Испания и тежка криза в Англия и Италия . На фона на това какво имаме в БГ - дефицит 3 % .
Много добре разбирам ПР който ББ си прави , знам че МВР акциите са тотален ташак , но релано погледнато това е единствената алтернатива до момента ... след като Костов отказа да действа адекватно и ще потъне заедно с кораба на синята коалиция ...
Последна промяна acho.rs на 25 Окт 2011, 16:00, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 25 Окт 2011, 16:00

acho.rs написа:България между 2004-2008 на къде да върви - Европейската иконмика е във възход , България се присъедниява към ЕС ... нормално беше поне малко да дръпнем , но НЕ - спряха всички фондове , разбраха си ни какво крадливо племе сме .
След това обаче какво става - целия свят влиза в най-голямата икономическа криза от поне 40 години . БСП - няма такова нещо ... после - май има такова нещо ... накрая - след нас потоп . Последва практически фалит на Гърция , Ирландия , Протугалия , Испания и тежка криза в Англия и Италия . На фона на това какво имаме в БГ - дефицит 3 % .
Много добре разбирам ПР който ББ си прави , знам че МВР акциите са тотален ташак , но релано погледнато това е единствената алтернатива до момента ... след като Костов отказа да действа адекватно и ще потъне заедно с кораба на синята коалиция ...

за първи път съм напълно съгласен с Ачо :bchug: :bchug:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 25 Окт 2011, 16:03

:yes:
А по повод спекулациите , че избори и гласове са купени , бих ви подканил да погледенте резулататите от форумната анкета - те купени ли са :idea:
1. Меглена Кунева - независима 9% 9% [ 41 ]
2. Росен Плевнелиев - ГЕРБ 32% 32% [ 145 ] x
3. Венцислав Йосифов - инициативен комитет 0% 0% [ 1 ]
4. Димитър Куцаров - инициативен комитет 0% 0% [ 1 ]
5. Красимир Каракачанов - ВМРО-БНД 1% 1% [ 5 ]
6. Волен Сидеров - Атака 4% 4% [ 20 ]
7. Ивайло калфин - БСП 7% 7% [ 31 ]
8. Атанас Семов - РЗС 0% 0% [ 2 ]
9. Мария Капон - Единна народна партия 0% 0% [ 2 ]
10. Алексей Петров - инициативен комитет 2% 2% [ 7 ]
11. Светослав Витков - инициативен комитет 17% 17% [ 77 ]
12. Не съм решил/а все още 5% 5% [ 24 ]
13. Не заслужават гласа ми - няма да гласувам ! 14% 14% [ 62 ]
14. Ще гласувам с невалиден вот 3% 3% [ 15 ]
15. Ракията - вечен президент ! 4% 4% [ 20 ]

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 25 Окт 2011, 16:15

Анкетата във форума няма как да бъде коректив!

А който иска да гласува за поредната кукла на конци и един вече доказан лъжец да заповяда в неделя на балотажа да го подкрепи.

Много се радвам, че колегата exotique, пусна линк http://youtu.be/lxDFKYlAqqA

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 25 Окт 2011, 16:19

Club BMW написа:Анкетата във форума няма как да бъде коректив!

А който иска да гласува за поредната кукла на конци и един вече доказан лъжец да заповяда в неделя на балотажа да го подкрепи.

Обещавам да пусна невалидна бюлетина (щото 100% ще гласувам) ако ме убедиш с какво е по-добър вариант Калфин да е президент... не че Росенчо е идеалния избор- те и двамата не са за тоя пост, ама това остана на балотажа...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 25 Окт 2011, 16:39

Club BMW написа:Анкетата във форума няма как да бъде коректив!

Всеки има право ДА НЕ разкива своите политически планове , до момента в който не е длъжен . Отедлно нещата се променята със времето - може ББ да е искал да се кандидатира или да е имал планове за вътрешния министър , но да е видял че не се ползва с висок рейтинг и да са се споразумели с Плевненлиев . Варианти колкото искаш ... но няма вариант при който да приравниш Калфин и господин "ние сме на всеки километър" с кандидатурата не един кадърен и грамотен човек , който ще спечели именно заради качествата си , не заради вота на 80 годишни хора с екстремно нисък коефициент на интелигентост .
Ако Меглена Кунева се беше класирала , можеше поне малко да се зачудя за кого да гласувам .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Окт 2011, 17:05

acho.rs написа:[, не заради вота на 80 годишни хора с екстремно нисък коефициент на интелигентост .
.

Познавам дядо на 90 години и доста хора на над 80 години и смея да кажа че ти си по-екстремно по-тъп от тях,ако искаш се обиждай,на подобни изказвания не личи да светиш с потецниал....
Когато самият ти проумееш че всичко е цирк дето се разиграва пред очите ти и печелят именно от това,да намразиш съседа си,баба си,дядо си,баща си и майка си заради някаква химера,заради някакъв цирк...кой е по-умен,а?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 25 Окт 2011, 17:14

Ms, аз не съм от щаба на някоя партия за да правя агитация и най-малко да казвам, на който и да е, за кой да гласува... Избора си е твой/ваш.
Мога да споделя, че не ми харесва да живея в полицейска държава, държава, която се управлява само от една власт (говорим за демокрация, но за мен това не е), да определят бъдещето хора със средно образование и фалшива диплома за висше, да гледам как ББ на официално мероприятие в Япония рита по кокалчетата един от министрите си. Има ли смисъл да продължавам за флашки, кой с кого ритал.... т.н

acho.rs, освен ,че човека излъга в това интервю за няколко неща, той каза, не аз! Не искам да съм президент!
Нека уважаваме чуждото мнение! Мисля, че е правилно, защо да го мъча, като не иска?

А това, че имаш такова мнение за баба си и дядо си не е много добре...
Не аз, а ББ е бил член на БКП! Та феновете на Герб да си сверят за кого гласуват и дали това не е новото БКП държащо цялата власт.....
Последна промяна Club BMW на 25 Окт 2011, 17:24, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 25 Окт 2011, 17:17

Club BMW написа:Не аз, а ББ е бил член на БКП! Та феновете на Герб да си сверят за кого гласуват и дали това не е новото БКП държащо цялата власт.....

А е тва се опитвам да кажа и аз. Ирония е как всички тука дето викат комунистите тва онова неискаме БКП и Бай-тошо толкова сляпо подкрепят съвременното му олицетворение.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 25 Окт 2011, 17:21

BMW_RIDER написа:
Club BMW написа:Не аз, а ББ е бил член на БКП! Та феновете на Герб да си сверят за кого гласуват и дали това не е новото БКП държащо цялата власт.....

А е тва се опитвам да кажа и аз. Ирония е как всички тука дето викат комунистите тва онова неискаме БКП и Бай-тошо толкова сляпо подкрепят съвременното му олицетворение.

:yes:
всичко е така на мен завинаги любим ще ми остане преподавателя по политикономия,
които викаше - кой не скача е червен по митингите :bowdown:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Окт 2011, 17:29

аз пък мисля, че няма значение кой ще спечели на този етап...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 25 Окт 2011, 17:30

Club BMW написа:Ms, аз не съм от щаба на някоя партия за да правя агитация и най-малко да казвам, на който и да е, за кой да гласува... Избора си е твой/ваш.
Мога да споделя, че не ми харесва да живея в полицейска държава, държава, която се управлява само от една власт (говорим за демокрация, но за мен това не е), да определят бъдещето хора със средно образувание и фалшива диплома за висше, да гледам как ББ на официално мероприятие в Япония рита по кокалчетата един от министрите си. Има ли смисъл да продължавам за флашки, кой с кого ритал.... т.н.....

Прав си за горното и не споря, че е лоша идея цялата власт да е в една партия... Още повече при президент дето ще е пионка... Но аз и полза от това Калфин да е президент не виждам... мои прости мисли:
Ако Плевналиев е президент цялата власт ще в ББ- лошо... дори много лошо... Но пък в същото време ББ няма да може да се оправдава, че някой му пречи и ако иска на следващите избори пак да е в парламента ще трябва да свърши нещо полезно и за хората... Само с магистралите няма да му мине номера...
Ако е Калфин ще стане интересно... но не и по-добре... по всички възможни начини ще се спъва ББ за да се види колко е зле положението и колко са некадърни в правителството... и така положението само ще стане по-лошо... Но пък ББ няма да има цялата власт и ще трябва да внимава поне малко...

тоест и двата варианта са лоши... сега се чудя кой е по-малко лош, че след 5 дена трябва да гласувам...

ПС: Не се хващайте за това, че някой е бил член на БКП- и баща ми е бил член на партията, но това не го правеше комунист... А и ми е забавно когато хора родени след 90-та почнат да говорят за комунизъм :winky:
Изображение
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 25 Окт 2011, 17:36

alx написа:аз пък мисля, че няма значение кой ще спечели на този етап...

както и на другите етапи :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 25 Окт 2011, 18:11

Не аз, а ББ е бил член на БКП!

- членове на партията , чавдарета , консомолци всички са били принудени да се запишат в партията . Отделно всички - работници на месеца , ударници на месеца и тем подобни са задължавани да се запишат в партията .Изобщо ако искаш нещо да правиш , трябва да си най-малкото член на паритята . Тва е друга тема , не ми се започва , пък има и по-запознати .Аз съм на 26 и съм видял само пумията която донесоха БКП след като се свалиха сами от власт , после се назначиха пак и съсипаха държавата .
acho.rs, освен ,че човека излъга в това интервю за няколко неща, той каза, не аз! Не искам да съм президент!
Нека уважаваме чуждото мнение! Мисля, че е правилно, защо да го мъча, като не иска?

Не аз, а ББ е бил член на БКП! Та феновете на Герб да си сверят за кого гласуват и дали това не е новото БКП държащо цялата власт.....

Човека може да е излъгал за времето по което е дали интервюто . Тази "лъжа" нито е свързана с тайни колаици , нито може да бъде окачествена като лъжа . Няма смисъл да го мъчиш - той ще си стане президент ...

- това ми е мнението за застаряващото население като цяло . Годините на тоталитарен режим и забрана на частен бизнес , силно за ограничили мисленете на тези хора . Неуспорим факт е че ТВЪРДИЯ ЕЛЕКТОРАТ са бабки , които са си свиканли цял живто да гласуват за партията и гласуваха за нея дори когато БСП доведе държавата до просешка тояга :idea:
Разбира се има едни 20% от хората 3та възраст , за които важи правилото - най-мъдър е най-възрастния , но те не дават облик на всички .
Не аз, а ББ е бил член на БКП! Та феновете на Герб да си сверят за кого гласуват и дали това не е новото БКП държащо цялата власт....

- едно неособено интелигентно племе като нас българите , трябва да бъде управлявано с твърда ръка - тва е единствения плюс на тоталитарната система и ще се радвам да се използва и днес ... макар че за сега са само приказки и циркови акции по телевизията .
Е.Димитров - каквото и да кажеш , според мен няма никаква стойност след поста в който изрази крайно положителното си мнение за тройната коалиция :no:
Разбирам хората които са недоволни от всички правителства , защото реално положението ни не е добро , но никога няма да мога да разбера това грамотен човек да подкрепя режим на Доган-БКП , без да има пряка далавера с това .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 25 Окт 2011, 18:19

ms написа:...Ако Плевналиев е президент цялата власт ще в ББ- лошо... дори много лошо... Но пък в същото време ББ няма да може да се оправдава, че някой му пречи и ако иска на следващите избори пак да е в парламента ще трябва да свърши нещо полезно и за хората... Само с магистралите няма да му мине номера...

ти си видял воля за реално вършене на работа? къде точно?

предвид какво точно се случи на тези избори, когато на следващите има по 2ма герберасти на главата на всеки броящ гласове и бюлетините се изнасят по този точно начин: Изображение не знам честно какъв ще бъде инструментът да ги убедим да "вършат нещо полезно" ... защото конят ще е у ряката ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата