Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.
Модератор: Общи модератори
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.
Ето и една от мен от преди наколко часа...
Така отивам на училище и първите 2 часа имаме Изобразително изкуство. Искам да кажа че в моя клас тези часове се водят нещо като свободни
Та..госпожата е на един от последните чинове и обясняваше нещо на едни мои съученици...и по едно време в стаята влизат 1 момче(ама си личи от 100Км че е
и 1 момиче и момчето отива и прегръща госпожата нещо си говориха и си тръгнаха (момчето и момичето)..И посе аз питам госпожата
Госпожо къв беше тоя пед**ст?
И тя ми отговаря
-Сина ми
и аз
не знам каква ще ми е оценката за срока и въобще за годината

Така отивам на училище и първите 2 часа имаме Изобразително изкуство. Искам да кажа че в моя клас тези часове се водят нещо като свободни

И тя ми отговаря
-Сина ми
и аз

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
emiliqn.gqurov написа:Ето и една от мен от преди наколко часа...
Така отивам на училище и първите 2 часа имаме Изобразително изкуство. Искам да кажа че в моя клас тези часове се водят нещо като свободниТа..госпожата е на един от последните чинове и обясняваше нещо на едни мои съученици...и по едно време в стаята влизат 1 момче(ама си личи от 100Км че е
![]()
и 1 момиче и момчето отива и прегръща госпожата нещо си говориха и си тръгнаха (момчето и момичето)..И посе аз питам госпожата
И тя ми отговаря
-Сина ми
и аз![]()
![]()

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Maverick_VS написа:emiliqn.gqurov написа:Ето и една от мен от преди наколко часа...
Така отивам на училище и първите 2 часа имаме Изобразително изкуство. Искам да кажа че в моя клас тези часове се водят нещо като свободниТа..госпожата е на един от последните чинове и обясняваше нещо на едни мои съученици...и по едно време в стаята влизат 1 момче(ама си личи от 100Км че е
![]()
И тя ми отговаря
-Сина ми
и аз![]()
![]()
![]()
![]()
Много сте отворени днешните деца - аз едно време не смеех да кажа нещо на учителите извън темата, пък камо ли да ги питам за пе*ерасти в час
Не би трябвало да имаш проблем. По отговора на даскалката съдя, че тя е съгласна с теб, иначе щеше да каже: "Това не е педераст, а сина ми." Дори не го е защитила

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
дори имам известни съмнения около достоверността на историята 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
emiliqn.gqurov написа: не знам каква ще ми е оценката за срока и въобще за годината![]()
Готви се за изпит ако питаш мен

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Брат не че нещо, ама изобразително имахме последно 8-ми клас? 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Kroki написа:Брат не че нещо, ама изобразително имахме последно 8-ми клас?
Може да е някаква рисувателна паралелка

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
TNT написа:Kroki написа:Брат не че нещо, ама изобразително имахме последно 8-ми клас?
Може да е някаква рисувателна паралелка

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Аз преди седмица се качих в друга кола... е46-цата беше на ремонт, та карах цедката на бащата... хубаво де, ама през 2 коли една абсолютно същата... вървя си аз, натискам копчето, отключва се - гледам малко на по-различно място... качвам се и гледам некви китки около мен, таблото малко по-различно... и като поглеждам - някъв човек ме гледа през прозореца (естествено бях затворил вратата) и умира от смях, излизам, викам колега, тва май е твоята кола, а аз май трябва най-после да се наспя, а той умира от смях и вика "нарочно я отключих като те видях да цъкаш достанционното", бая се посмяхме за моя сметка де... 

Think. Believe. Dream. Dare...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
^^Подобна история,ходих с една девойка,(бачкаше сервитьорка в ресторант "фантазия" в суходол...еее,преди години,и като отидех фда я видя в ресторанта,веднага оркестъра викаше-а сега за Емо-"Мазо Маазоо",славни времена,ма това е друга история),та бех зел на баща ми жигулатора-зелена,в талона пишеше-цвят "резеда"
,та возих ме се с другарката с тая кола,ама един ден си бехме чукнали среща в бара на хотел родина,срещаме се пиеме по едно(а па тая кака как пиеше-45 кила с мокри гащи ма люсваше бутилка уйски за вечер,добре че аз не ги плащах тея работи...ма и това друга история де),та излизаме на вънка и некаква лада 1500 -пак зелена,спряла там на паркинга,та девойката се запътва и седа на пасажерската седалка-лято е,всички стъкла отворени и те така-седа дамата,аз си викам-я,таз пък е дошла с кола,пък и ми оставя да карам-хич не зацепвам че жените познават колите само по цвета и не прави тази другарка че моята е зелена лада/жигула а тая е ,ехеее,лада 1500!!!
Качвам се аз и я питам-твойта ли е,дай ключове че нема(добре че ключовете не беха на таб;лото и ние не бехме скарани и си говорехме),тя ме погледна и ми вика-бе не е ли твоята...викам,давай моме да се изнасяме докато не са ни набили шамарите и те така,никой нищо не ни каза де...

Качвам се аз и я питам-твойта ли е,дай ключове че нема(добре че ключовете не беха на таб;лото и ние не бехме скарани и си говорехме),тя ме погледна и ми вика-бе не е ли твоята...викам,давай моме да се изнасяме докато не са ни набили шамарите и те така,никой нищо не ни каза де...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
не е баш конфузна ситуацията, ама с тея объркани коли ме подсетихте...
младите ми години- въртя си бакшиш... събрали сме се с колегите на пиацата, подпрени на колите и си лафим 5-6 човека да минава вечерта... идват двойка момче и момиче, чужденци и аз като единствен млад и знаещ ингилизки ги товаря да ги водя до Златните- качвам се, паля и изчезвам... по живо, по здраво ги отведох и се връщам- разбира се палка и проверка за алкохол... лесна работа- не съм пил и духам... и тогава ми се стъжни- от къде съм откраднал колата, кога съм я откраднал, къде съм бил и аз
гледам ченгето и не мога да схвана, погледнах колата и щях да умра от смях- онея ме помислиха за луд 100%
В навалицата съм взел колата на колегата, че ми е била най-близо и хич не съм усетил, къде съм зяпал не е ясно- аз карах Форд, бях взел Рено
от там се вика колегата да дойде с моята кола, че онея не вярват и искаха да ме прибират в районното- забавно беше де, после 3 месеца поне ме бъзикаха
тоя дето му взех колата за да се изгаври един ден решил да ми измести кочината на паркинга (аз пък не я заключвах щото нямаше к'во да и вземат) и да я завие с покривалото- дали не звънях в полицията, че е открадната, а
е тогава брах срам- идват ченгетата и ония идиот при мен разбира се за подкрепа... дойдоха хората и почват да разпитват к'во и що се е случило, аз обяснявам и тоя да изтърси "А бе ти не я ли покри вчера колата", а аз
чудех се къде да се скрия като "намериха" колата на 20м. от нас под покривалото 
младите ми години- въртя си бакшиш... събрали сме се с колегите на пиацата, подпрени на колите и си лафим 5-6 човека да минава вечерта... идват двойка момче и момиче, чужденци и аз като единствен млад и знаещ ингилизки ги товаря да ги водя до Златните- качвам се, паля и изчезвам... по живо, по здраво ги отведох и се връщам- разбира се палка и проверка за алкохол... лесна работа- не съм пил и духам... и тогава ми се стъжни- от къде съм откраднал колата, кога съм я откраднал, къде съм бил и аз

тоя дето му взех колата за да се изгаври един ден решил да ми измести кочината на паркинга (аз пък не я заключвах щото нямаше к'во да и вземат) и да я завие с покривалото- дали не звънях в полицията, че е открадната, а

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
тая втората история съм я чувал разказвана от полицай, да не ти се случило нейде в района на II РПУ
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Една и от мен, средата на 90-те. В един слънчев ден главната касиерка съобщи, че ще събира пари за надхвърлен лимит на служебния телефон, който е при началника. Сигурен съм в себе си, ползвал го бях 2-3 пъти градско, на домашния. Сумата беше доста голяма, падаха се по 5лв на човек, а бяхме около 50-60, а може и повече. Та отивам на другия ден да си взема заплатата (банкоматите и ГСМ-те бяха в бъдещето) и нали съм отворен викам:
- Ще платя ама кой е говорил
Каката:
- Всички сте говорили
Аз
- Всички ама аз имам няколко градски
Каката
- Така решихме
Аз
-Нали имате разпечатка, там се вижда кво става.
Каката
-Имаме, да и на твои дежурства е говорено и то с еротични телефони
Аз
Каката
-Да и то с гей телефони
Аз
Платих с провиснал нос, изнесох се като бит......., но бях доволен, знаех кой е говорил, работихме по двама(разговорите бяха на нощни дежурства), а колегата беше приятел с началника и имаше ключ за неговата стая
Интересното беше, че е пич, но не го питах какви ги е вършил, а и си пада по жени.
След повече от 15 години работим още заедно ..... може да го питам някой ден, ама..... не ми се пиши пак в тая тема
- Ще платя ама кой е говорил
Каката:
- Всички сте говорили
Аз
- Всички ама аз имам няколко градски
Каката
- Така решихме
Аз
-Нали имате разпечатка, там се вижда кво става.
Каката
-Имаме, да и на твои дежурства е говорено и то с еротични телефони
Аз

Каката
-Да и то с гей телефони
Аз

Платих с провиснал нос, изнесох се като бит......., но бях доволен, знаех кой е говорил, работихме по двама(разговорите бяха на нощни дежурства), а колегата беше приятел с началника и имаше ключ за неговата стая

След повече от 15 години работим още заедно ..... може да го питам някой ден, ама..... не ми се пиши пак в тая тема

- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
В една от последните ми ученически години(времена на тъмнина и непросветеност
) се бях залюбил с една кака.....историята класическа- млад, влюбен, бошуващи хормони.....ииии класическо зарязване. Аз като всеки горд юноша реших(беше Гергьовден няма да го забравя) да преглътна загубата с порядъчна доза спирт. Събрахме се вечерта в именития ми съученик да празнуваме-тъжиме. Евала, всичките ми приятели скърбяха с мен
не знам в колко часа е било, ама някъде там си събрах гордоста и реших посред нощите да търся сметка защо са ме зарязали(мацката живееше в съседния блок) Сучката е ясна- яко мърморене от баща и защо го будим с пиянските глупости и т.н. и ни изгони човека. Прибрахме се в апартаметна и решихме да продължим с празнуването/любовнота жаление. Е да ама по-едно време тая ганда водка Атлантик(и нея няма да забравя
) реши, че вече не и се седи в стомаха при салатата и мезето-само ще спомена, че моя приятел живееш на последния етаж в блока. Апартамента беше мезонет( за тея дето ги знаят блокчета в Младост 4 с издадените балкони до Корекома) гас на терастата, и като стара пишеща машина минавах от единия до другия край . Както и да е ......нямам спомени от останала част на деня.....събуждам се и гледам мойте хора си пият кафенце и ми се хилят
в средата на хола един леген дето можех целия да се завра вътре
Викам " Жоре, бате кво е това бе?"
Отогвора беше "Снощното ти произведение върху прането на комшийката. Дойде сутринта много ядосана, и се разбрахме да ОПРАВИШ ПОРАЗИЯТА"....съответно не ми беше даден достъп до пералнята, натикаха ме с легена в банята да пера. Кво пране бе брат ми, краката не ме държат те искат да пера. А дрехите.....трудни за рисуване. И поедно време влиза един от дебилите и вика " Яяяяяя виж!!! Руска саладка...." ииииии срам ме беше повече да му отдина на това момче на гости

Отогвора беше "Снощното ти произведение върху прането на комшийката. Дойде сутринта много ядосана, и се разбрахме да ОПРАВИШ ПОРАЗИЯТА"....съответно не ми беше даден достъп до пералнята, натикаха ме с легена в банята да пера. Кво пране бе брат ми, краката не ме държат те искат да пера. А дрехите.....трудни за рисуване. И поедно време влиза един от дебилите и вика " Яяяяяя виж!!! Руска саладка...." ииииии срам ме беше повече да му отдина на това момче на гости

Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Един ден седя в кафето до училището с няколко човека от моя клас и едно момиче една година по-голяма. А тя една ' убавица, и се намествам до нея и се знаехме от доста време и и взимам телефона, викам:
-Имаш ли нек'ви голи снимки (разбира се на та*ак, въпреки, че добре, че е шегата да си кажем истината)
А тя ми вика ми не знам разгледай.
Отварям аз галерия и ме удрят 2 бая бая ' убави и аз взех, че се притесних
Викам:
-Аз ще си я пратя, като очаквам всеки момент издърпване на телефона от ръцете ми, ама не..вика-пращай си.
Супер викам си аз, вадя телефона, започвам пращането на общо 3 снимки за безсънни нощи, при което чувам едно:
-Милооо !
До училището ми има фитнес(да уточня)
Показва се едни не доста слаб пичага и вика кажи, на красивото момиче, на което в тоя момент си пращах нейни снимки
Казаха си нещо и тоя вика:
-К'во ти прави тоя с телефона(демек аз). Аз се спекох викам тоя слезе ли тука си ме закопа. А наща най-спокойно му заявява:
-Праща си мой снимки. Е леле аз се изпотих целия викам загинах. Обръщам се и гледам пича и той ме гледа, аз
Скри се от прозореца викам е са си е*а майката, оставих и снимки и све и дим да ме няма
След време се запознахме и се оказа голям пич и всъщност нямал намерение да ме бие, а да ме пита дали е готина жена му
Сега като го вида т'ва момиче, тя ми се хили аз
-Имаш ли нек'ви голи снимки (разбира се на та*ак, въпреки, че добре, че е шегата да си кажем истината)
А тя ми вика ми не знам разгледай.
Отварям аз галерия и ме удрят 2 бая бая ' убави и аз взех, че се притесних

Викам:
-Аз ще си я пратя, като очаквам всеки момент издърпване на телефона от ръцете ми, ама не..вика-пращай си.
Супер викам си аз, вадя телефона, започвам пращането на общо 3 снимки за безсънни нощи, при което чувам едно:
-Милооо !
До училището ми има фитнес(да уточня)
Показва се едни не доста слаб пичага и вика кажи, на красивото момиче, на което в тоя момент си пращах нейни снимки

Казаха си нещо и тоя вика:
-К'во ти прави тоя с телефона(демек аз). Аз се спекох викам тоя слезе ли тука си ме закопа. А наща най-спокойно му заявява:
-Праща си мой снимки. Е леле аз се изпотих целия викам загинах. Обръщам се и гледам пича и той ме гледа, аз

Скри се от прозореца викам е са си е*а майката, оставих и снимки и све и дим да ме няма

След време се запознахме и се оказа голям пич и всъщност нямал намерение да ме бие, а да ме пита дали е готина жена му

Сега като го вида т'ва момиче, тя ми се хили аз

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..