Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

Мнение от emiliqn.gqurov » 25 Окт 2011, 19:24

Ето и една от мен от преди наколко часа...

Така отивам на училище и първите 2 часа имаме Изобразително изкуство. Искам да кажа че в моя клас тези часове се водят нещо като свободни :mrgreen: Та..госпожата е на един от последните чинове и обясняваше нещо на едни мои съученици...и по едно време в стаята влизат 1 момче(ама си личи от 100Км че е :gay: :mhihi: и 1 момиче и момчето отива и прегръща госпожата нещо си говориха и си тръгнаха (момчето и момичето)..И посе аз питам госпожата
Госпожо къв беше тоя пед**ст?
И тя ми отговаря
-Сина ми
и аз :shock: :oops: не знам каква ще ми е оценката за срока и въобще за годината :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 25 Окт 2011, 19:27

emiliqn.gqurov написа:Ето и една от мен от преди наколко часа...

Така отивам на училище и първите 2 часа имаме Изобразително изкуство. Искам да кажа че в моя клас тези часове се водят нещо като свободни :mrgreen: Та..госпожата е на един от последните чинове и обясняваше нещо на едни мои съученици...и по едно време в стаята влизат 1 момче(ама си личи от 100Км че е :gay: :mhihi: и 1 момиче и момчето отива и прегръща госпожата нещо си говориха и си тръгнаха (момчето и момичето)..И посе аз питам госпожата
И тя ми отговаря
-Сина ми
и аз :shock: :oops: не знам каква ще ми е оценката за срока и въобще за годината :mhihi: :mhihi:

:owned: :owned: :owned: Много сте отворени днешните деца - аз едно време не смеех да кажа нещо на учителите извън темата, пък камо ли да ги питам за пе*ерасти в час :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 25 Окт 2011, 19:32

Maverick_VS написа:
emiliqn.gqurov написа:Ето и една от мен от преди наколко часа...

И тя ми отговаря
-Сина ми

:owned: :owned: :owned: Много сте отворени днешните деца - аз едно време не смеех да кажа нещо на учителите извън темата, пък камо ли да ги питам за пе*ерасти в час :mhihi:

Не би трябвало да имаш проблем. По отговора на даскалката съдя, че тя е съгласна с теб, иначе щеше да каже: "Това не е педераст, а сина ми." Дори не го е защитила :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Окт 2011, 23:51

дори имам известни съмнения около достоверността на историята :mhihi:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 26 Окт 2011, 9:21

emiliqn.gqurov написа: не знам каква ще ми е оценката за срока и въобще за годината :mhihi: :mhihi:

Готви се за изпит ако питаш мен :mhihi:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 26 Окт 2011, 9:27

Брат не че нещо, ама изобразително имахме последно 8-ми клас? :shock:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Окт 2011, 9:30

Kroki написа:Брат не че нещо, ама изобразително имахме последно 8-ми клас? :shock:

Може да е някаква рисувателна паралелка :wave:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 26 Окт 2011, 10:07

TNT написа:
Kroki написа:Брат не че нещо, ама изобразително имахме последно 8-ми клас? :shock:

Може да е някаква рисувателна паралелка :wave:

:yes: Аз съм в паралелка с "Рекламна графика"
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 26 Окт 2011, 18:09

Аз преди седмица се качих в друга кола... е46-цата беше на ремонт, та карах цедката на бащата... хубаво де, ама през 2 коли една абсолютно същата... вървя си аз, натискам копчето, отключва се - гледам малко на по-различно място... качвам се и гледам некви китки около мен, таблото малко по-различно... и като поглеждам - някъв човек ме гледа през прозореца (естествено бях затворил вратата) и умира от смях, излизам, викам колега, тва май е твоята кола, а аз май трябва най-после да се наспя, а той умира от смях и вика "нарочно я отключих като те видях да цъкаш достанционното", бая се посмяхме за моя сметка де... :roll:
Think. Believe. Dream. Dare...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Окт 2011, 21:02

^^Подобна история,ходих с една девойка,(бачкаше сервитьорка в ресторант "фантазия" в суходол...еее,преди години,и като отидех фда я видя в ресторанта,веднага оркестъра викаше-а сега за Емо-"Мазо Маазоо",славни времена,ма това е друга история),та бех зел на баща ми жигулатора-зелена,в талона пишеше-цвят "резеда" :dunno: ,та возих ме се с другарката с тая кола,ама един ден си бехме чукнали среща в бара на хотел родина,срещаме се пиеме по едно(а па тая кака как пиеше-45 кила с мокри гащи ма люсваше бутилка уйски за вечер,добре че аз не ги плащах тея работи...ма и това друга история де),та излизаме на вънка и некаква лада 1500 -пак зелена,спряла там на паркинга,та девойката се запътва и седа на пасажерската седалка-лято е,всички стъкла отворени и те така-седа дамата,аз си викам-я,таз пък е дошла с кола,пък и ми оставя да карам-хич не зацепвам че жените познават колите само по цвета и не прави тази другарка че моята е зелена лада/жигула а тая е ,ехеее,лада 1500!!!
Качвам се аз и я питам-твойта ли е,дай ключове че нема(добре че ключовете не беха на таб;лото и ние не бехме скарани и си говорехме),тя ме погледна и ми вика-бе не е ли твоята...викам,давай моме да се изнасяме докато не са ни набили шамарите и те така,никой нищо не ни каза де...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 26 Окт 2011, 21:36

не е баш конфузна ситуацията, ама с тея объркани коли ме подсетихте...
младите ми години- въртя си бакшиш... събрали сме се с колегите на пиацата, подпрени на колите и си лафим 5-6 човека да минава вечерта... идват двойка момче и момиче, чужденци и аз като единствен млад и знаещ ингилизки ги товаря да ги водя до Златните- качвам се, паля и изчезвам... по живо, по здраво ги отведох и се връщам- разбира се палка и проверка за алкохол... лесна работа- не съм пил и духам... и тогава ми се стъжни- от къде съм откраднал колата, кога съм я откраднал, къде съм бил и аз :shock: :shock: :shock: гледам ченгето и не мога да схвана, погледнах колата и щях да умра от смях- онея ме помислиха за луд 100% :mhihi: В навалицата съм взел колата на колегата, че ми е била най-близо и хич не съм усетил, къде съм зяпал не е ясно- аз карах Форд, бях взел Рено :mhihi: от там се вика колегата да дойде с моята кола, че онея не вярват и искаха да ме прибират в районното- забавно беше де, после 3 месеца поне ме бъзикаха :mhihi: :mhihi: :mhihi:
тоя дето му взех колата за да се изгаври един ден решил да ми измести кочината на паркинга (аз пък не я заключвах щото нямаше к'во да и вземат) и да я завие с покривалото- дали не звънях в полицията, че е открадната, а :?: е тогава брах срам- идват ченгетата и ония идиот при мен разбира се за подкрепа... дойдоха хората и почват да разпитват к'во и що се е случило, аз обяснявам и тоя да изтърси "А бе ти не я ли покри вчера колата", а аз :shock: чудех се къде да се скрия като "намериха" колата на 20м. от нас под покривалото :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 27 Окт 2011, 0:17

тая втората история съм я чувал разказвана от полицай, да не ти се случило нейде в района на II РПУ
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 27 Окт 2011, 13:16

Една и от мен, средата на 90-те. В един слънчев ден главната касиерка съобщи, че ще събира пари за надхвърлен лимит на служебния телефон, който е при началника. Сигурен съм в себе си, ползвал го бях 2-3 пъти градско, на домашния. Сумата беше доста голяма, падаха се по 5лв на човек, а бяхме около 50-60, а може и повече. Та отивам на другия ден да си взема заплатата (банкоматите и ГСМ-те бяха в бъдещето) и нали съм отворен викам:
- Ще платя ама кой е говорил
Каката:
- Всички сте говорили
Аз
- Всички ама аз имам няколко градски
Каката
- Така решихме
Аз
-Нали имате разпечатка, там се вижда кво става.
Каката
-Имаме, да и на твои дежурства е говорено и то с еротични телефони
Аз
:shock:
Каката
-Да и то с гей телефони
Аз
:oops: :oops: :oops:
Платих с провиснал нос, изнесох се като бит......., но бях доволен, знаех кой е говорил, работихме по двама(разговорите бяха на нощни дежурства), а колегата беше приятел с началника и имаше ключ за неговата стая :mhihi: Интересното беше, че е пич, но не го питах какви ги е вършил, а и си пада по жени.
След повече от 15 години работим още заедно ..... може да го питам някой ден, ама..... не ми се пиши пак в тая тема :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ретро ръжди

Мнение от M.Velichkov » 27 Окт 2011, 13:58

В една от последните ми ученически години(времена на тъмнина и непросветеност :mhihi: ) се бях залюбил с една кака.....историята класическа- млад, влюбен, бошуващи хормони.....ииии класическо зарязване. Аз като всеки горд юноша реших(беше Гергьовден няма да го забравя) да преглътна загубата с порядъчна доза спирт. Събрахме се вечерта в именития ми съученик да празнуваме-тъжиме. Евала, всичките ми приятели скърбяха с мен :mhihi: не знам в колко часа е било, ама някъде там си събрах гордоста и реших посред нощите да търся сметка защо са ме зарязали(мацката живееше в съседния блок) Сучката е ясна- яко мърморене от баща и защо го будим с пиянските глупости и т.н. и ни изгони човека. Прибрахме се в апартаметна и решихме да продължим с празнуването/любовнота жаление. Е да ама по-едно време тая ганда водка Атлантик(и нея няма да забравя :mhihi: ) реши, че вече не и се седи в стомаха при салатата и мезето-само ще спомена, че моя приятел живееш на последния етаж в блока. Апартамента беше мезонет( за тея дето ги знаят блокчета в Младост 4 с издадените балкони до Корекома) гас на терастата, и като стара пишеща машина минавах от единия до другия край . Както и да е ......нямам спомени от останала част на деня.....събуждам се и гледам мойте хора си пият кафенце и ми се хилят :kuku: в средата на хола един леген дето можех целия да се завра вътре :dunno: Викам " Жоре, бате кво е това бе?"
Отогвора беше "Снощното ти произведение върху прането на комшийката. Дойде сутринта много ядосана, и се разбрахме да ОПРАВИШ ПОРАЗИЯТА"....съответно не ми беше даден достъп до пералнята, натикаха ме с легена в банята да пера. Кво пране бе брат ми, краката не ме държат те искат да пера. А дрехите.....трудни за рисуване. И поедно време влиза един от дебилите и вика " Яяяяяя виж!!! Руска саладка...." ииииии срам ме беше повече да му отдина на това момче на гости :mhihi:
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 28 Окт 2011, 11:47

Един ден седя в кафето до училището с няколко човека от моя клас и едно момиче една година по-голяма. А тя една ' убавица, и се намествам до нея и се знаехме от доста време и и взимам телефона, викам:
-Имаш ли нек'ви голи снимки (разбира се на та*ак, въпреки, че добре, че е шегата да си кажем истината)
А тя ми вика ми не знам разгледай.
Отварям аз галерия и ме удрят 2 бая бая ' убави и аз взех, че се притесних :mhihi:
Викам:
-Аз ще си я пратя, като очаквам всеки момент издърпване на телефона от ръцете ми, ама не..вика-пращай си.
Супер викам си аз, вадя телефона, започвам пращането на общо 3 снимки за безсънни нощи, при което чувам едно:
-Милооо !
До училището ми има фитнес(да уточня)
Показва се едни не доста слаб пичага и вика кажи, на красивото момиче, на което в тоя момент си пращах нейни снимки :mhihi:
Казаха си нещо и тоя вика:
-К'во ти прави тоя с телефона(демек аз). Аз се спекох викам тоя слезе ли тука си ме закопа. А наща най-спокойно му заявява:
-Праща си мой снимки. Е леле аз се изпотих целия викам загинах. Обръщам се и гледам пича и той ме гледа, аз :oops: :oops:
Скри се от прозореца викам е са си е*а майката, оставих и снимки и све и дим да ме няма :mhihi:
След време се запознахме и се оказа голям пич и всъщност нямал намерение да ме бие, а да ме пита дали е готина жена му :mhihi: :mhihi:
Сега като го вида т'ва момиче, тя ми се хили аз :oops:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата