За кого ще гласувате не балотажа
Модератор: Общи модератори
Re: За кого ще гласувате не балотажа
Това е поредно доказателство, че изборите са манипулирани!
По нова от репортажите се разбра какви лъжци са двамата депутати от Герб. Бил там да занесе храна и вода, а на снимката се вижда как двамата излизат с чувал с бюлетини.
Имали пълномощно само, че то няма вх. №.... За какво говорим?! А и за какви пълномощни ми говорят, като нямат право да са там.
Хаос, лъжи и подмяна на вота.
По нова от репортажите се разбра какви лъжци са двамата депутати от Герб. Бил там да занесе храна и вода, а на снимката се вижда как двамата излизат с чувал с бюлетини.
Имали пълномощно само, че то няма вх. №.... За какво говорим?! А и за какви пълномощни ми говорят, като нямат право да са там.
Хаос, лъжи и подмяна на вота.
kOnPuBkA написа:flame написа:Аз пък ще гласувам за колежките от форума![]()
кво за тях ?![]()
Само хубави неща, естествено!

kOnPuBkA написа:поне да може да говори да го еба, а не да ми вика ДОБО УТО
Тук май си изпуснала 1 запетая (за малко да кажа "запетайка" - пу-пу-пу, какво щеше да ми се случи

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
До колкото разбрах и тва че изборите се припокриват със социалогическите проучваня на агенциите е нагласено - всичките 10ина са купени и все от ГЕРБ са купени , щот конкуренцията е много принципна и не си поръчва иследвания ... Освен това и вота е подменен - явно за да се покрие с очакванията .
Това ме навежда на мисълта че и тая анкета е с подменен вот и трябва да бъде касирана ... както и другата .... както и тази в алуди форума
ПС:добо уто - ако приемем че Президент в България е посланник и лице на страната , това значи че в най-важните си мероприятия ще говори на английски . Хора които не произнасят "Р" говорят международния език , без смешното рррррррр-кане и създават впечатление за флуент инглиш . Разбира се това е довод за който бкп никога няма да се сети - те са средоточени да се оплакват , че е удължен изборния ден , което не е в ползва на електората им със средна възраст 76 години , щот електората в 21:00 му свършва турския сериал и вече спи
Това ме навежда на мисълта че и тая анкета е с подменен вот и трябва да бъде касирана ... както и другата .... както и тази в алуди форума

ПС:добо уто - ако приемем че Президент в България е посланник и лице на страната , това значи че в най-важните си мероприятия ще говори на английски . Хора които не произнасят "Р" говорят международния език , без смешното рррррррр-кане и създават впечатление за флуент инглиш . Разбира се това е довод за който бкп никога няма да се сети - те са средоточени да се оплакват , че е удължен изборния ден , което не е в ползва на електората им със средна възраст 76 години , щот електората в 21:00 му свършва турския сериал и вече спи

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Добре- касират ги да кажем... и всичко отново... и к'ва полза

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Българиниът е свикнал и явно предпочита еднолична власт.
Всичко е много хубаво... ама цялата власт да е концентрирана в един човек е леко опасно, а сега и ВСС става на Бойко.

Всичко е много хубаво... ама цялата власт да е концентрирана в един човек е леко опасно, а сега и ВСС става на Бойко.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
bum_bum написа:По-голяма полза от това да се отчете реалният вот ..
я се сети кога е имало избори БЕЗ сериозни съмнения за далавери

- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Дълги години имаше един надпис, от страни на кино "Одеон" в София: "Изборите не променят нещата, ако го правеха щяха да ги забранят".
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
teamwork since 1986

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
blacksapphire написа:teamwork since 1986![]()
Това дори бате Боцко си го е е казвал...познават се и като млади са били близки
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Те установили, че в почти всички посетени от тях секции – около 50, се използвали бюлетини, достатъчно прозрачни, за да може позицията на кръстчето да бъде разпозната, дори и бюлетината да е прилежно сгъната. Изводът им е, че тайната на вота е нарушена в цялата страна.
Тва ли име сериозния проблем , заради който уж ще касират изборите

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили