За пореден път по въпроса с тъмните прозорци
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: За пореден път по въпроса с тъмните прозорци
Що се карате за глупости
Просто всеки да си купи последната версия на ЗДВП, да я прочете, после в жабката и ако срещне проблем с полицията - вади чете и се оправя.
Че и такива теми няма да има после
ПС @Projektzwo - Мерца много повече ме кефи с нормални стъкла, ама това си е мое мнение

Просто всеки да си купи последната версия на ЗДВП, да я прочете, после в жабката и ако срещне проблем с полицията - вади чете и се оправя.
Че и такива теми няма да има после

ПС @Projektzwo - Мерца много повече ме кефи с нормални стъкла, ама това си е мое мнение

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
_65536_kb_sec_ написа:Що се карате за глупости![]()
![]()
![]()
Че и такива теми няма да има после![]()
той мерца си е с нормалните, които са тонирани, фолио нямам, понеже ми е мега циганско да имам само на страничните или на страничните + задното, или на всичките или на нито едно...
а и не на последно място, нали съм си балъче, как да не го махна...

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Projektzwo написа:Apassionata написа::mhihi: Напрао целия форум са щели да го спрат от движение за тия пусти задни стъкла, ама нали сме с връзки и познати и сме се "опраили"Ще умра от смях, честно
![]()
алоу, кухо тестено изделие, предполагам се сещаш какво имам в предвид, защо първо не се избършеш и после да си пускаш "забавните" коментари...
и кажи на ония с тънката пишка до тебе да вземе да си я извади от гъзо и да я ползва по предназначение, току виж те е "опраил"...
за останалите умници и разбирачи и тарикати -> нали знаете за приказката с по-умния, който отстъпва, а и нали съм си балъче, по-добре да си загубя 1 час в словесен тероризъм с прасето, от колкото да си фраскам масето, мдааа...
И тоя път тоя ако някой МОД не го банира... за дълго време... ше изприпкам до Плевен да му обясна некои неща... И на него, и на скапания му аквариум дет го кара

Повтарям, за втори път ме обижда ЗВЕРСКИ...

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Apassionata написа:Projektzwo написа:Apassionata написа::mhihi: Напрао целия форум са щели да го спрат от движение за тия пусти задни стъкла, ама нали сме с връзки и познати и сме се "опраили"Ще умра от смях, честно
![]()
алоу, кухо тестено изделие, предполагам се сещаш какво имам в предвид, защо първо не се избършеш и после да си пускаш "забавните" коментари...
и кажи на ония с тънката пишка до тебе да вземе да си я извади от гъзо и да я ползва по предназначение, току виж те е "опраил"...
за останалите умници и разбирачи и тарикати -> нали знаете за приказката с по-умния, който отстъпва, а и нали съм си балъче, по-добре да си загубя 1 час в словесен тероризъм с прасето, от колкото да си фраскам масето, мдааа...
И тоя път тоя ако някой МОД не го банира... за дълго време... ше изприпкам до Плевен да му обясна некои неща... И на него, и на скапания му аквариум дет го караДебааа малоумното тъпо заядливо комплексирано наакано пишлеме.. па и с грешната кола... отворко, хаххах, застрахователно агентче ... Ходи се праи на отворен разбирач във мерц- форума бе, кво праиш тука, ние законите не ги знаем... Ех, що не дойдох на Плевен на събора да те вида на живо колко си... ербап...
Повтарям, за втори път ме обижда ЗВЕРСКИ...![]()
![]()
да ме банират, хах... моето момиче, я върни лентата и си погледни предходния коментар... ти какво очакваш, да ти извадя питата и меда ли?
И с кое по-точно те обидих, само намеци се подхвърлят, пък всеки да го тълкува както иска...
Грешно ти е инфото, сестро, не съм агент - инспектор съм, но това какво общо имаше?
Понеже виждам, че вече ще се пръснеш от яд, пак казвам, консултирай се с твоя пълнител, излез подишай чист въздух и се успокой, да не банират теб в крайна сметка...
И ще те разочаровам - не съм ербап, но можеш да заповядаш да ми налееш малко мозък, разбира се.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Projektzwo написа:Apassionata написа::mhihi: Напрао целия форум са щели да го спрат от движение за тия пусти задни стъкла, ама нали сме с връзки и познати и сме се "опраили"Ще умра от смях, честно
![]()
Сега ще получиш 1 месец почивка, за да успокоиш страстите!
Ако след този месец продължиш в същия дух, а не сменш начина си на писане спрямо други потребители, ще се наложи да смениш форума!
Ако до сега не ти е било ясно, сега ще ти се изясни, че подобни коментари, обидни квалификации спрямо други потребители в този форум, не се толерират!Тук, не е мястото да си мериш пишката!
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
скаличка направо я заключи тая тема, тука имаме 4 страници дъвкана история в която един се прави на откровенно тъп и 100 се опитват да му налеят акъл
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4