За кого ще гласувате не балотажа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кого ще гласувате не балотажа

Анкетата свършва на 31 Окт 2011, 16:46

1. Росен Плевнелиев
128
58%
2.Ивайло Калфин
60
27%
3.моя кандидат отпадна и не смятам да давам гласа си за друг
33
15%

Общо гласове : 221
ентусиаст
Аватар

Re: За кого ще гласувате не балотажа

Мнение от AcOrP » 27 Окт 2011, 11:01

Аз ще им нарисувам по едно черепче и на двамата боклуци... За кой да гласувам за плевнелиев ли дето е послушното кученце на Бойко? Или за Калфин дето толкова години краде България....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 323i / 97'

Мнение от Drum » 27 Окт 2011, 15:05

Хич няма да ме разходят тази Неделя.
И без друго да избираш м/у двама олигофрени и за президент и за кмет си е унизително.
А явно и да гласуваш, те си броят квот си искат.
Който може да прецени "кое е по-малкото зло или кой е по-малкия олигофрен" ще се чувства удовлетворен

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 27 Окт 2011, 15:09

Колега какво искаш да кажеш със: ... "те си броят каквото си искат" .. ?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 323i / 97'

Мнение от Drum » 27 Окт 2011, 15:21

Виж линковете на предната страница !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 27 Окт 2011, 23:35

Е.Димитров написа:кефи ме доган как маниполира меките мозъци в държавата,значи каквото каже доган-всички ходят на обратно,знае си човека че е така,решил е да направи милиони и казва на миналите избори-аз раздавам порциите-и всички (даже и аз) се юрнахме да гласуваме за друг,сега пак вика-аз ще подкрепя калфин (което никой не го е питал) и всички отново в обратна посока-евала,те така се управлява "рая" (мисля че беше турска дума за тълпа)...
Иначе хитро де,може и така да са протекли събитията,бойко се среща с доган,разбират се за поредният театър и го изиграват много добре...щото знаят че народа е много тъп и единственият начин да управляваш тъп народ е да го разделиш на някакви партии,да го изпокараш ,да вземеш твоят дял от оФФцете,опс,народа и да въртиш на татък,а че народа е тъп,си е тъп,народа може да прости всичко и на всеки,върли анти комунисти скачат за човек който се опитва да се сравнява с тато,върли антимафиози скачат с човек който е произлязъл от тези неща,върли антипартиици скачат за хора,дето с мъка са си хвърлили книжката...Е какво да добавя-тъп народ :mhihi: :bowdown:

Е то това е обществена тайна че Българина е най-простия народ в Европа и най-големия дупедавец не в европа ами в света , да не кажа вселената.

Аз ще гласувам или за Калфин или невалидна ! Твърде против БСП , но като се замисля ГЕРБ да вземат цялата власт това е :kuku:
I'm slowly drifting
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 28 Окт 2011, 9:57

ето, бе - http://www.dnes.bg/prezidentski-novini/2011/10/28/izboryt-v-nedelia-dogan-ili-borisov.132511 айде говорете за теории на конспирацията пак ;)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Окт 2011, 11:39

_galio_ написа:ето, бе - http://www.dnes.bg/prezidentski-novini/2011/10/28/izboryt-v-nedelia-dogan-ili-borisov.132511 айде говорете за теории на конспирацията пак ;)

Кво трябваше да видим тук , я поянси щот сме тъпи и нищо странно не видяхме ?
Или ПРа на БКП се опитва да изкара черното бяло , отричайки че Доган кара влака на Станишев , както си е било винаги ...

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 28 Окт 2011, 11:58

Колегата отгоре като пусна линк от Днес.Бг ме подсети - погледнете анкетата в сайта... Защото тя е малко по-показателна от тази тук, там са гласували над 18 000 човека. Интересно...
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 28 Окт 2011, 12:03

DirtySouth написа:
Е.Димитров написа:кефи ме доган как маниполира меките мозъци в държавата,значи каквото каже доган-всички ходят на обратно,знае си човека че е така,решил е да направи милиони и казва на миналите избори-аз раздавам порциите-и всички (даже и аз) се юрнахме да гласуваме за друг,сега пак вика-аз ще подкрепя калфин (което никой не го е питал) и всички отново в обратна посока-евала,те така се управлява "рая" (мисля че беше турска дума за тълпа)...
Иначе хитро де,може и така да са протекли събитията,бойко се среща с доган,разбират се за поредният театър и го изиграват много добре...щото знаят че народа е много тъп и единственият начин да управляваш тъп народ е да го разделиш на някакви партии,да го изпокараш ,да вземеш твоят дял от оФФцете,опс,народа и да въртиш на татък,а че народа е тъп,си е тъп,народа може да прости всичко и на всеки,върли анти комунисти скачат за човек който се опитва да се сравнява с тато,върли антимафиози скачат с човек който е произлязъл от тези неща,върли антипартиици скачат за хора,дето с мъка са си хвърлили книжката...Е какво да добавя-тъп народ :mhihi: :bowdown:

Е то това е обществена тайна че Българина е най-простия народ в Европа и най-големия дупедавец не в европа ами в света , да не кажа вселената.

Аз ще гласувам или за Калфин или невалидна ! Твърде против БСП , но като се замисля ГЕРБ да вземат цялата власт това е :kuku:

Май и аз..
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 28 Окт 2011, 12:13

acho.rs написа:
_galio_ написа:ето, бе - http://www.dnes.bg/prezidentski-novini/2011/10/28/izboryt-v-nedelia-dogan-ili-borisov.132511 айде говорете за теории на конспирацията пак ;)

Кво трябваше да видим тук , я поянси щот сме тъпи и нищо странно не видяхме ?
Или ПРа на БКП се опитва да изкара черното бяло , отричайки че Доган кара влака на Станишев , както си е било винаги ...

че доган прави черен PR на калфин, примерно ... който боко подчертава, да не вземе някой да изпусне ...

и тея гласове в повече в анкетата не са от турци извън граница, не знам дали се сещате ...

добре, честно - според вас тези избори адекватни ли бяха? и как си представяте следващите, ако герб вземат и президентското място?

озадачавам се честно ... как ви изглеждат тея избори, бе, хора?

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 28 Окт 2011, 12:22

Всичко е решено отдавна Плевнелиев ще бъде новия ни Президент,дупе да ни е яко.. :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Окт 2011, 12:29

Напълно в реда на нещата партията с най-висок рейтинг да излъчи президент , нали ?
Колко абсурдни и тъпи са твърденията на червените , не ми се говори . Последно твърдяха че Сидеров бил с Доган и
си пребутвали вот :kuku: Аз пък знам , че черно на бяло ДПС оправляваха с ДСП и тва е . Другото са жълти вестници , което впрочем е доста популярно.
Модерната теза - ако и президента е от ГЕРБ влизаме в дикатура е абсурдна , най-малкото щот президента в БГ разполага с много малко власт .
Който не иска да управлява ГЕРБ , да беше гласувал на местние избори против тях - и тва обаче осоперно , въпреки че абсолютно всяка една агенция за проучване сочеше същите резултати .
Който още по-силно не иска ББ да изчака изборите за парламент . Ест БСП осъзнават , че единствения начин някой неосъзнат електорн да иде при тях е омараза към ББ .
Нормално за смотана държава - рейтинг не се прави с изтъкване на собствени качества и постижения , а със осирнато на други и привличането на негативен вот .
За мен всичко това доказва , че червенто е една екстремо гнила ябълка , която РЕАЛНО предаде властта на доган , която малко преди това доведе държавата до БАНКРУТ точно когато световната икономика си вървеше нагоре . А точно последните години света беше в НАЙ-ГОЛЯМАТА криза от голямата депресия насам . Всеки сам си прави изводите.
Не съм луд фен на ББ , знам че има много тъмни петна , но за сега е най-добрата алтернатива ... Ааа да - чудя се кога Първанов като страхотен политик , ще си направи партия , която нали няма да има нищо общо с БСП и ще трябва да привлече младите комунисти , опс социалсти :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 28 Окт 2011, 12:30

Не виждам какво толкова се драматизира всичко около това дали цялата власт ще отиде в ГЕРБ.
Ето през по голямата част от двата мандата на Гоце(Първанов) цялата власт беше в ръцете на БСП. -ФАКТ
Малко по рано при П.Стоянов премиер беше Костов -ФАКТ

Тук някои се мъчат да обяснят как ДПС били всъщност зад Бойко Борисов :roll:
Още преди ГЕРБ да просъществува като партия електората на ДПС твърдо гласуваше и гласува на президентски избори за
кандидатите на БСП и не случайно самите ДПС не издигат собствена кандидат.Не е нужно да съм пророк за да кажа че в неделя
ще се случи същото.БСП влезе в коалиция с ДПС за да направи правителство,ГЕРБ както по рано обеща-НЕ -ФАКТ

Конспиративните и хейтърски истории и това че някои тук във форума а и по принцип се мъчт да изкарат небето оранжево ми идват малко в повече.
Просто ми омръзна ,на тридесет и .... години съм да продължавам да живея в комунизъм!
(първите 11-12 в реален а след това в някаква псевдо демокрация начело с Петър Младенов,Андрей Луканов,Жан Виденов,Красимир Премянов,Костов,Гоце,Станишев,Доган..........)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Окт 2011, 12:41

Хората по принцип трябва да гласуват за себе си,интересното е че така мисли всеки а гласува на обратно...
Какво имам в предвид-я кажете,
-колко от вас иска да има по-голяма заплата,
-по-добро здавеопазване,
-безплатно училище,
-безплатни детски градини и дай-Боже
-по-голяма пенсия???
Хайде сега кажете какво управление трябва да е това???
Хайде сега кажете за какво управление бихте гласували???
Само моля не ми цитирахте партии,просто отговорече честно на въпросите ми...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 28 Окт 2011, 12:43

jorkata3 написа:Просто ми омръзна ,на тридесет и .... години съм да продължавам да живея в комунизъм!
(първите 11-12 в реален а след това в някаква псевдо демокрация начело с Петър Младенов,Андрей Луканов,Жан Виденов,Красимир Премянов,Костов,Гоце,Станишев,Доган..........)

и затова искаш да продължиш по същия начин, този път с ББ в главната роля? чудно :)

всъщност това, което направи опозицията на атака и дпс беше, че консолидира турците около доган, за да не се разпиляват по други партии и събра националистичекси настроените коло сидеров, което пък ги заведе при герб - кажете, че в парламента сидеров играеше опозиция, хайде ;)

и нека са конспиративни теории ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата