За кого ще гласувате не балотажа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кого ще гласувате не балотажа

Анкетата свършва на 31 Окт 2011, 16:46

1. Росен Плевнелиев
128
58%
2.Ивайло Калфин
60
27%
3.моя кандидат отпадна и не смятам да давам гласа си за друг
33
15%

Общо гласове : 221

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: За кого ще гласувате не балотажа

Мнение от Bogat-Beden » 28 Окт 2011, 14:56

acho.rs написа:Напълно в реда на нещата партията с най-висок рейтинг да излъчи президент , нали ?
Колко абсурдни и тъпи са твърденията на червените , не ми се говори . Последно твърдяха че Сидеров бил с Доган и
си пребутвали вот :kuku: Аз пък знам , че черно на бяло ДПС оправляваха с ДСП и тва е . Другото са жълти вестници , което впрочем е доста популярно.
Модерната теза - ако и президента е от ГЕРБ влизаме в дикатура е абсурдна , най-малкото щот президента в БГ разполага с много малко власт .
Който не иска да управлява ГЕРБ , да беше гласувал на местние избори против тях - и тва обаче осоперно , въпреки че абсолютно всяка една агенция за проучване сочеше същите резултати .
Който още по-силно не иска ББ да изчака изборите за парламент . Ест БСП осъзнават , че единствения начин някой неосъзнат електорн да иде при тях е омараза към ББ .
Нормално за смотана държава - рейтинг не се прави с изтъкване на собствени качества и постижения , а със осирнато на други и привличането на негативен вот .
За мен всичко това доказва , че червенто е една екстремо гнила ябълка , която РЕАЛНО предаде властта на доган , която малко преди това доведе държавата до БАНКРУТ точно когато световната икономика си вървеше нагоре . А точно последните години света беше в НАЙ-ГОЛЯМАТА криза от голямата депресия насам . Всеки сам си прави изводите.
Не съм луд фен на ББ , знам че има много тъмни петна , но за сега е най-добрата алтернатива ... Ааа да - чудя се кога Първанов като страхотен политик , ще си направи партия , която нали няма да има нищо общо с БСП и ще трябва да привлече младите комунисти , опс социалсти :bowdown:

:yes: :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 28 Окт 2011, 15:13

_galio_ написа:
jorkata3 написа:Просто ми омръзна ,на тридесет и .... години съм да продължавам да живея в комунизъм!
(първите 11-12 в реален а след това в някаква псевдо демокрация начело с Петър Младенов,Андрей Луканов,Жан Виденов,Красимир Премянов,Костов,Гоце,Станишев,Доган..........)

и затова искаш да продължиш по същия начин, този път с ББ в главната роля? чудно :)

всъщност това, което направи опозицията на атака и дпс беше, че консолидира турците около доган, за да не се разпиляват по други партии и събра националистичекси настроените коло сидеров, което пък ги заведе при герб - кажете, че в парламента сидеров играеше опозиция, хайде ;)

и нека са конспиративни теории ...

Колега на балотажа има вече само 2ма кандидата, ако за Плевнелиев зимаш Бойко, а за Калфин зимаш Станишев и Доган, мисля, че избора е ясен... а ти какво избираш?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Окт 2011, 15:24

Айде бре момчета,уж БМВ та карате пък не мислите,даже тая сутрин бб каза и повтори тая манипулация за бсп и доган,в случай че некой не е гледал или не си спомня,махнете тея игрички на доган с герб,много е очеВадно че е заигравка ,много ясно е че доган извади печелившият чип и го разиграва,сега герб го осребряват защото знаят нагласите,ако доган каже така-всички ще се юрнат иначе...Мислете с тея глави,а плевнелиев е убавец гледам го,говори добре,ама нали и той като царя лъжеше че не иска да е президент...еййй,слабопаметен народ :banghead:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 28 Окт 2011, 15:28

Той Плевнелиев може и да не иска наистина
ама по-важното е бате бойко кво иска :winky:

а с тоя човек Царя кво стана верно?
той от толкоз нежелани имоти, човека няма време по ТВ-то да се покаже ... :paranoid:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 28 Окт 2011, 15:31

bioz написа:Колега на балотажа има вече само 2ма кандидата, ако за Плевнелиев зимаш Бойко, а за Калфин зимаш Станишев и Доган, мисля, че избора е ясен... а ти какво избираш?

колега, току-що направихме най-добрата възможна демонстрация за начина, по който работи "наказателният" вот и показахме целта на изказването на доган ... благодаря, че ми помогна ... дано и ачо да го види, че не ми вярваше за тази реакция точно в началото на темата ...

а аз ще гласувам с "НЕ" на тъпотията и соц-полицейщината ;)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 28 Окт 2011, 16:09

_galio_ написа:
bioz написа:Колега на балотажа има вече само 2ма кандидата, ако за Плевнелиев зимаш Бойко, а за Калфин зимаш Станишев и Доган, мисля, че избора е ясен... а ти какво избираш?

колега, току-що направихме най-добрата възможна демонстрация за начина, по който работи "наказателният" вот и показахме целта на изказването на доган ... благодаря, че ми помогна ... дано и ачо да го види, че не ми вярваше за тази реакция точно в началото на темата ...

а аз ще гласувам с "НЕ" на тъпотията и соц-полицейщината ;)

Какво изказване на Доган ?!?!? Само човек които е живял в пещера, не знае че Доган е подкрепял БСП дълги години - логично е и сега да го направи, не виждам нищо странно или различно в това негово действие.
Наказателния вот проработи и на парламентарните избори, но не заради Доган вие вече го издигате на пеадестал ... никои не е толкова хитър колкото другите могат да изкарат по форумите...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Окт 2011, 16:13

Айде не се впрягай - целта е от 19 кладенеца вода да ти донесат , за да гласуваш за бесипието . Дали с негативен вод, с черен ПР , със смехотворни теории , с купени сайтове и медии - важното е да гласуваш бесипието , щото се очертава близките 6-7 години да са последна свирка на кавала ... да дори и тва им е много .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Окт 2011, 16:39

Aз пак да питам де
Хората по принцип трябва да гласуват за себе си,интересното е че така мисли всеки а гласува на обратно...
Какво имам в предвид-я кажете,
-колко от вас иска да има по-голяма заплата,
-по-добро здавеопазване,
-безплатно училище,
-безплатни детски градини и дай-Боже
-по-голяма пенсия???
Хайде сега кажете какво управление трябва да е това???
Хайде сега кажете за какво управление бихте гласували???
Само моля не ми цитирахте партии,просто отговорече честно на въпросите ми...

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 28 Окт 2011, 16:44

такова, което да развива икономиката на страната :winky:
не че го виждам, в която и да е от партийте към момента ...
я ти кажи от къде идват парите за
-по-голяма заплата,
-по-добро здавеопазване,
-безплатно училище,
-по-голяма пенсия???
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 28 Окт 2011, 16:48

K_Ilkov написа:...
я ти кажи от къде идват парите за
-по-голяма заплата,
-по-добро здавеопазване,
-безплатно училище,
-по-голяма пенсия???

отговорът е много прост: високи данъци и висока събираемост на тези данъци- и двете, само с едното не става... я да видим кой ще каже как да стане тоя номер :?:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 28 Окт 2011, 16:52

Е.Димитров написа:Aз пак да питам де
Хората по принцип трябва да гласуват за себе си,интересното е че така мисли всеки а гласува на обратно...
Какво имам в предвид-я кажете,
-колко от вас иска да има по-голяма заплата,
-по-добро здавеопазване,
-безплатно училище,
-по-голяма пенсия???
Хайде сега кажете какво управление трябва да е това???
Хайде сега кажете за какво управление бихте гласували???
Само моля не ми цитирахте партии,просто отговорече честно на въпросите ми...

Едно БМВ новичко не искаш ли? За Бай Тошо си плачеш май....

ПС Само циркаджии в този форум!
36436
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 28 Окт 2011, 16:58

ms написа:отговорът е много прост: високи данъци и висока събираемост на тези данъци- и двете, само с едното не става... я да видим кой ще каже как да стане тоя номер :?:

високи данъци = ниска събираемост

виж нормални данъци + висока събираемост съм с две ръце ЗА
и бой и е :censored: ане за неплащане на данъци

и пак за да има кой да плаща данъци трябва да има производство и икономика,
която у нас няма - то само с молове и търговийка не става

трябват протекции и смислена политика за селсок стопанство, туризъм и тн

а дано, ама надали ...
Изображение

...

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 28 Окт 2011, 17:07

vanci88 написа:ПС Само циркаджии в този форум!

:yes: :yes: :yes:
безплатни хахахахахаа безплатен обяд няма ей проумейте го!!!

Тая държава няма да се оправи все тая е кой избираме Доган,Бойко,Станишев,Костов,Ибрахимович,Дядо Мраз,Чък Норис все тая.... ще се оправим ние като станем по отговорни и по хора....
Като почнат в детските градини да обучават децата как да пресичат ,как да карат колело по улицата! На всяка пешеходна пътека до училище стои полицай!Колите като отидат на преглед 90% от сегашните ги спрат от движение! Като комшията ви изхвърли боклука от прозореца ВИЕ да звънете където трябва и тези от които зависи да си свършат работата та никой да не смее да изхвърли и салфетка!!! Полицая да не ме спира да ми пише фиш че карам без фарове,а учтиво да ми каже да си ги пусна или да си сменя изгорялата крушка!!! Все неща от които сме далеч...

Та тия неща няма как да се случат като изберем някой си безличен играч..все тая кой избираме
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 28 Окт 2011, 17:13

madpetio написа:...

true, true ...

все чакаме някой да ни оправи, и то и така си става ...
Изображение

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Окт 2011, 17:38

K_Ilkov написа:
ms написа:отговорът е много прост: високи данъци и висока събираемост на тези данъци- и двете, само с едното не става... я да видим кой ще каже как да стане тоя номер :?:

високи данъци = ниска събираемост

виж нормални данъци + висока събираемост съм с две ръце ЗА
и бой и е :censored: ане за неплащане на данъци

и пак за да има кой да плаща данъци трябва да има производство и икономика,
която у нас няма - то само с молове и търговийка не става

трябват протекции и смислена политика за селсок стопанство, туризъм и тн

а дано, ама надали ...

Моловете и хотелите се правят предимно за изпиране на пари . Никой не му се занимава с производство , щот е много сложно - ет ти мол за 10 милиона парите са чисти .
По производителност на труда сме на последно място в Европа . Ирландиците , които до преди 30 години са били значително по-зле от нас , сега са със най-висока производителнсот в ЕС - 7 ПЪТИ по-висока от нашата .
Едновремнно с това сме държавата с най-ниски данъц и на всичкото отгоре - най-ниска събираемост на тези ниски данъци . Кръга е порочен :no:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата