Немски език?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Немски език?
Препоръчайте някой самоучител или нещо подобно за заучаване на немски език, като за напълно начинаещ.
Другия вариант - езикови школи...ако някой е имал взимане даване с тях, т.е. ми трябват преки впечатления и препоръки, че ги гледам под път и над път с цени от 100 до 1000лв. и грам не знам кои са "добрите" и кои гледат само да ти вземат парите.
Другия вариант - езикови школи...ако някой е имал взимане даване с тях, т.е. ми трябват преки впечатления и препоръки, че ги гледам под път и над път с цени от 100 до 1000лв. и грам не знам кои са "добрите" и кои гледат само да ти вземат парите.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Немски език?
виж в Гьоте Институт София,учебници и тн. са им много добре и лесно подредени
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
rosetta stone - уникална програма самоучител за изучаване на езици. В замундата я има.

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Мога да ти препоръчам школа Престиж! Аз лично съм карала курсовете там по немски и английски и си имам добри впечатления. А и учителите са страхотни и ще те научат на нещо!
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- xpl0d
-
-
overclock написа:rosetta stone - уникална програма самоучител за изучаване на езици. В замундата я има.

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
А за частните даскали нещо имате ли предвид? Някой добър в София?
А в Русе ? Главно Испански, после Немски и Английски ? Частни учители, школи и т.н... Ще ида до у-а Европа да проверя, че там съм учил от 1ви-2ри до 5ти-6ти клас английски и знам, че бяха на ниво, днес не знам как са вече... Но и цените им бяха доста солени, по спомен...
- xpl0d
-
-
Да вдигна малко темата. Със самоучител е ясно, че няма да стане номера, затова дайте идеи за школа някаква, но различна от Гьоте-то. Разбрах вече, че е най-доброто, но цените им грам не ме устройват. Та търсим нещо за пълни бегинъри и колкото се може по-евтино разбира се. Да в гугъл има хиляди школи, но точно затова питам, щото са много, а не се знае кои стават, кои не.

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Postman написа:Аз учих немски тук и отговориха на моите очаквания, респективно препоръчвам.
Сертификат дават ли и какъв, ако да?

Много като тебе вече плакаха ...
- Ronka
- русата мафия!
-
Ще ги прозвъня, щом казваш, че си доволен 
Чеки да припомня испанския и ще измислим едно дистанционно обучение

uCnaHeTcA написа:А в Русе ? Главно Испански, после Немски и Английски ? Частни учители, школи и т.н... Ще ида до у-а Европа да проверя, че там съм учил от 1ви-2ри до 5ти-6ти клас английски и знам, че бяха на ниво, днес не знам как са вече... Но и цените им бяха доста солени, по спомен...
Чеки да припомня испанския и ще измислим едно дистанционно обучение

- xpl0d
-
-
Ronka написа:Чеки да припомня испанския и ще измислим едно дистанционно обучение
1 on 1, a

За сертификат не се борим, аз за английския никакъв сертификат нямам, па си го шпрехам и никой не се оплаква

- Ronka
- русата мафия!
-
xpl0d написа:Ronka написа:Чеки да припомня испанския и ще измислим едно дистанционно обучение
1 on 1, a![]()
За сертификат не се борим, аз за английския никакъв сертификат нямам, па си го шпрехам и никой не се оплаква
То и аз мога да говоря, идеята е да имам документ за това(доказателство)

Сега се разрових и намерих http://hito.bg/sprechen-sie-deutshche-% ... a-?aff=221

- xpl0d
-
-
Ronka написа:xpl0d написа:Ronka написа:Чеки да припомня испанския и ще измислим едно дистанционно обучение
1 on 1, a![]()
То и аз мога да говоря, идеята е да имам документ за това(доказателство)
Сега се разрових и намерих http://hito.bg/sprechen-sie-deutshche-% ... a-?aff=221
Мисълта ми беше, че досега липсата на сертификат за владеене на английски не е била проблем. Знаеш ли английски - да, дай да поговорим тогава - говорим и толкова. А работим все на места, къде кореспонденция, разговори и прочие са все на английски.
А тва за ваучерите не ми върши работа, щото е за второ ниво, мен ми трябва за първо - А1.

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2