Олимпийският ни шампион Гълъбин Боевски хванат с наркотици..
Модератор: Общи модератори
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
Re: Олимпийският ни шампион Гълъбин Боевски хванат с наркотици..
ms написа:exotique написа:...не е прегазил някой пиян,нито е е заколил опонент в дискотека-що трябва да говорим срещу него???...
и питашда ти разясня- ЩОТО Е ГНУСЕН ТРАФИКАНТ НА ДРОГА
щото с дрогата внесена от такива като него дилъра зарибява синът/дъщеря ти и ти побеляват косите после и щото от тая дрога умират хора... Успя ли да схванеш картинката или да ги нарисувам
кой е тоя дилър дето зарибява децата ви, никой няма да отиде и насила да ги кара да смъркат, как така за 23г. мен никой не ме е карал да правя такива неща насила или мои познат, 99% от наркоманчетата не са станали такива щот някой ги е карал, а просто им е толкос акъла и сами са тръгнали по тоя път... човека внася зависимите и други безмозъчни си вземат ама на сила ари без тези фантасмагории.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
до къде стигнахме. да защитаваме хора, които пренасят наркотици и да им се възхищаваме.
тука има някви неиживяли се ганстери ми се струва или какво и аз не знам

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd

Последна промяна Coulthard на 28 Окт 2011, 20:05, променена общо 1 път
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
steeN написа:до къде стигнахме. да защитаваме хора, които пренасят наркотици и да им се възхищаваме.
PaCk0o
Кара: напушен
ти очаквал ли си нещо друго

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
къде видяхте да го защитавам ? вичо това какво съм написал познаваш ли ме знаеш ли дали е така изобщо ?
- e90 325i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М40ки и М50Б...
- Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
- Детайли за колата: M-50 То Чyk..
Не го служаш вичо тои е Хейтър номер 2 от форума 

Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
e90 325i написа:Не го служаш вичо тои е Хейтър номер 2 от форума
не знам дали е хейтър ,но сега май ще видим кои са номер 1,2 и т.н топ места нарколюбители у форума

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
steeN написа:до къде стигнахме. да защитаваме хора, които пренасят наркотици и да им се възхищаваме.

това за "колумбийският форум" ми хареса 
гледам добре се развиват идеите

гледам добре се развиват идеите
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Против тези неща съм, но най ми харесва израза "зарибяват децатат ти"
ми като не си ги възпитал ще се зарибят...и тука съм съгласен с ДъртиСоут, че към амфетите и коката е психическо пристрастяване, а към хероина е физическо...познавам няколко човека които са били в комуна и сме си приказвали на тая тема...

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
сега поне ще има достатъчно време да размишлява...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
ms написа:exotique написа:...не е прегазил някой пиян,нито е е заколил опонент в дискотека-що трябва да говорим срещу него???...
щото с дрогата внесена от такива като него дилъра зарибява синът/дъщеря ти и ти побеляват косите после и щото от тая дрога умират хора... Успя ли да схванеш картинката или да ги нарисувам
успях да схвана,че ако допусна детето ми да се друса,значи АЗ съм виновен за това...Или не съм го възпитал правилно,или съм го оставил без надзор дълго време

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
exotique написа:ms написа:exotique написа:...не е прегазил някой пиян,нито е е заколил опонент в дискотека-що трябва да говорим срещу него???...
успях да схвана,че ако допусна детето ми да се друса,значи АЗ съм виновен за това...Или не съм го възпитал правилно,или съм го оставил без надзор дълго време
Ти сериозно ли...?
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
абе не знам какъв е ама наи малкото,че използва дъщеря си за един вид параван в бразилия...кво да ви кажа не е от наи читавите,още повече след като се знае,че е сериозен спортист и тн. но като му видях снимката по тв.с оскубаните вежди като на някое 20г. дупе ми стана смешено даже.
бумбум вика,че тук не се дава възможност да успееш,ами тои е бивш общински съветник!такъв не се става случаино!има супер скъп фитнес,по тв. казват,че бил и в бизнеса с добавки ,химий и тн. тея 10к.евро комисионна на фона на всичко до тук ми се виждат смешна сумичка за него да ги пренесе от кулата до софия например ане от другия край на света както е внеговия случаи.та ако тук мвр се поразрови в неговите бакий няма да се окаже "бивш шампион и почтен бизнесмен"
пс. казва се КнежЪ нали ачо
бумбум вика,че тук не се дава възможност да успееш,ами тои е бивш общински съветник!такъв не се става случаино!има супер скъп фитнес,по тв. казват,че бил и в бизнеса с добавки ,химий и тн. тея 10к.евро комисионна на фона на всичко до тук ми се виждат смешна сумичка за него да ги пренесе от кулата до софия например ане от другия край на света както е внеговия случаи.та ако тук мвр се поразрови в неговите бакий няма да се окаже "бивш шампион и почтен бизнесмен"
пс. казва се КнежЪ нали ачо

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе каквито и да са причините кофти е, че човек с такава биография приключва така. Наистина възможно е да са му дадени шансове, които той не е оценил.
И разбира се, че се казва КнежЪ. Както и глЪвЪ, водЪ, лябЪ и т.н.
И разбира се, че се казва КнежЪ. Както и глЪвЪ, водЪ, лябЪ и т.н.