Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: E34 bmw525tds
Детайли за колата: [URL=http://dobavi.info/cars/BMW/][IMG]http://dobavi.info/cars/BMW/m6466.gif[/IMG][/URL]

Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

Мнение от dido525 » 28 Окт 2011, 13:28

една съвсем прясна трагикомична случка от вчера.та направо по темата паркирал съм аз вчера след обяд на паркинка пред входа на парка/колегите от Русе знаят за къде иде реч/ и с жената децата се пускаме по покупки и з магазините след около 1 час се връщаме към колата пропуснах да уточня,че имам СБ-радиостанция в колата и антената за нея е окло 1.30 е с магннит захваната за покрива/и какво виждам 3черни BMW- та едно от ляво едно от дясно и едно зад мен няколко патрулки колата оградена с оранжеви конуси абе като във филм приближаме ние цялата фамилия и жената ми вика абе какво става тук какво си направил казвам нямам никъква идея и идва още едно бмв сиво с буркан излиза някъв невзрачо и вика НСБОБ 'ИЗВАДИ ОРЪЖИЕТО' гледам го и си мисля или е скрита камера или няква грешка щерка ми се разплака абе шоу и това вече към 17.30 ч и казвам няма оръжие освен това и посочвам сина ми хлапе на 6 год. и вика давай документи на колата лична карта едни развори по те през 2 мин чувам само да открихме го сега го разпитваме и аз все повече изпадам в недоумение а жената почва да ме гледа лошоо и вика тоз 'капацитет' каква е тази антена за какво я ползваш и започвам едни дълги обянения ако беше някой объл камък щеше да разбере как 5 пъти му обясних че всичко е законно и т/н оня се пени дай разрешително за това нещо казвам няма нужда от такова и той вика трябва да я види 'НАШ СПЕЦИАЛИСТ' ще чакате да дойде и в това време идат още 2 патрулки кошмар вече ми стана ясно за какво иде реч.просто там в съседното кафе бил /ШЕФА разбирайте мистир ЦВЕТАТАНОВ'и им казвам ,че няма нищо незаконно в това и че всеки оффроуд джип и всекиТИР има такава станция оня не /НАТЕГАЧ НЯКЪВ ОТ Сф/ и кво ли си вика вижте ме ква голяма работа съм и как ловя престъпници и викам му аз и защо точно моята кола а той сочи някъв очукан сив Голф-2-ка и вика ами той не бие на очи като теб аз му викам ако съм такъв опасен 'терорист' ще използвам точно гога и това докато чакаме'Специалиста' да дойде да види станцията'мен вече ме избива на смях от тези 'ВЕЛИКИ АНТИТЕРОРИСТИ' и в един момент каза няма да дойде 'Спеца' ще трябва да отидете по полицията/на кръговото/ и сега вече е час пик къде 18 ч пред мен една патрулка зад мен още една аз с жената децата в колата прибраха ми документите и така с буркани ескотр до двора на полицията там чакат 2 'спецове' да гледат станцията и единият влиза в колата и вика 'абе аз много не съм запознат ама щом казваш значи е разртешено' и се обажда на някъв да го пита дали как и защо оня му обяснява,че всичко е законно и в ред и ония с половин уста едни извинения едни такива като наакани ама многоо наакани къде към 18.30 вече не бях 'Терорист номе1' иде реч за друго все пак колко са 'Компетенти тези дето ПАЗЯТ ШЕФА ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ
' и за кави простотии трошат парите от данъци!!та пак казам ако не беше трагично би било смешно.
Библията ни учи да обичаме ближния,а Кама-Сутра ни учи как точно да го обичаме.

URL=http://dobavi.info/cars/BMW/]Изображение[/URL]

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 28 Окт 2011, 15:06

Я да се върнем на историите със срането :mhihi: :mhihi: :mhihi: Един път ми се наложи да бягам на спринт покрай блока, че яко напъваше :mhihi: :mhihi: :mhihi: Добре, че беше късничко и нямаше много хора да се чудят "Тоя па що бяга" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 28 Окт 2011, 15:56

Ами тогава да взема да се самоцитирам.. :oops:

Бях голямо дете вече.. 9-10 годишен. Плувахме на "дълбокото", при първата шамандура. Кеф! Обаче усетих неква контракция и реших да изчезвам бързо. Както си излизах (ходейки вече, водата малко над кръста) ме блъсна неква голяма вълна в гръб, и познайте кво стана.. :mhihi:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 28 Окт 2011, 15:58

sme666ko написа:Ами тогава да взема да се самоцитирам.. :oops:

Бях голямо дете вече.. 9-10 годишен. Плувахме на "дълбокото", при първата шамандура. Кеф! Обаче усетих неква контракция и реших да изчезвам бързо. Както си излизах (ходейки вече, водата малко над кръста) ме блъсна неква голяма вълна в гръб, и познайте кво стана.. :mhihi:

Стана ли :mhihi:
Аз така като бях малък и един приятел на село ме гони и аз се обръщам да го вида къде е и в тоя момент усетих как левия крак потъна някъде. Викам си къде кал в тоя пек, а то кравешка тортичка :ok:

Друго от което ми стана тъпо. Пак на село и съм на 10 години горе доло. Та взимам на един колелото и ще се правя на гъзар, нали ние софиянците всичко можем, та ще балансирам на предна гума. Кофти падане по лице се получи. Имам и случай с каране на задна гума, гол до кръста. Хех, кофти е по нагорещения асфалт да се излющиш по гръб :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 28 Окт 2011, 16:49

Хехе, като казахте акано и колелета... Помня и аз там някъде, 8-10 годишен, на село ходя да викам един авер (тогава къде телефони...), ама нещо ме разлаби хълката под кръста и к'во да правя, к'во да правя, ще стискам и ще давам газ към вкъщи... Е да ама да стискаш (когато те е напънало рядкото :mrgreen: ), докато караш колело е мисия невъзможна :mhihi: Та карах прав до вкъщи с издути гащи отзад :mhihi: :paranoid:
Нататък не е за разправяне :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Окт 2011, 17:37

:mrgreen:
Предлагам да се прекръсти темата на - как се нааках :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 28 Окт 2011, 19:23

добре ,че не пишат много момичета във форума ,че и те могат да споделят по някоя интаресна случка по новата тема и тогава наистина ще е сконфузна :mhihi: :mhihi:
bedrock city racing

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 528 на газчица...
Мечтае да кара: МиГ-29

Мнение от pkaramitev » 28 Окт 2011, 23:29

Като ги чета тия щуротии,и се сещам за няколко случки!

Преди отдавна,работех в една фирма на един тузар.Той имаше две секретарки-едната на 50 Ваня,другата на 20-21 Елица.
Случката се развива на Цветница.
Влизам аз в офиса,и гледам на масата на Елица бонбони! :mhihi: Ам-Ам
-Ели,кво стаа....
-Еми имам имен ден!
-ЪЪЪЪ,ми честито-като въобще не загрявам и гледам много тъпо!
В това време Ваня ,бюрото й срещу това на Елица,на 3-4м.
-Петко,ела....
Аз отивам,заставам пред Ваня,и ядейки бомбона продължавам да гледам тъпо,тя също ме гледа очудено.След секунди Елица....
-Петко,ела....
Аз се обръщам и правя няколко крачки и заставам пред Елица,ставайки ми още по-глупаво.Тя седи и ме гледа така :shock:
Ваня отново:
-Петко,ела....
Аз:
-Абе какво ме разкарвате,ела тук оди там.....
-И двете се счупиха да се хилят.
-Обясняваме ти-Елица-Ела,като дърво Ела,там е връзката!
Чак тогава загрявам,и направо :confused:

Другата случка е с едно гадже!
Преди да отидеме в къщи звъня на майка ми да се пръждосва на някъде.
Отиваме в къщи,правиме квото правиме,и сядаме в кухнята на по цигарка.
В това време се звъни от долу на звънеца,и понеже нямаме домофон,се показвам през прозореца!
Майке ми отдолу се провиква:
-Свършихте ли бе!?!?!?
Мадамата направо :oops: ,аз как не паднах от балкона не знам :mrgreen:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от climbernoob1 » 29 Окт 2011, 10:37

pkaramitev написа:Другата случка е с едно гадже!
Преди да отидеме в къщи звъня на майка ми да се пръждосва на някъде.
Отиваме в къщи,правиме квото правиме,и сядаме в кухнята на по цигарка.
В това време се звъни от долу на звънеца,и понеже нямаме домофон,се показвам през прозореца!
Майке ми отдолу се провиква:
-Свършихте ли бе!?!?!?
Мадамата направо :oops: ,аз как не паднах от балкона не знам :mrgreen:

:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
Мечтае да кара: F10

Мнение от balcanbas » 29 Окт 2011, 21:52

bum_bum написа:Един познат в студентските години като се прибирахме от 8-ми декември и яко му се дриска. А отиваме в Дружба да се допривършим в един колега.
Оня по едно време взе да тича през поляната ама яко спринт към блока. И по едно време спира рязко с някакъв звук "АААААААААААААА", лови се за кръста, щраква с пръсти и вика "я дай една цигара". :mhihi:
Иначе аз като малък се насирах секи ден на най-различни места. Центровете на Плевен и Ловеч съм ги осрал целите ама тва детски работи, не се броят. :mhihi:

Брато, много ме кефиш хахахахах --- яко проблемен корем, сещам се за случката на УАСГ с полицаите дет те били спрели за превишена скорост, щот пак те напъвало :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 26 Ное 2011, 22:03

ейй сетих се за тази тема преди малко по скайпа голяма излагация :oops: Не е лице в лице но пак.... :mhihi: :mhihi:

[21:49:37] (*)Κριςτiấη (h) ЄлэґªнTήО мαлҜấ (*): ou
[21:49:54] (*)Κριςτiấη (h) ЄлэґªнTήО мαлҜấ (*): kaji kak da poigraem lfs v neta s teb
[21:55:55] Fake.Fucker ....[Bimmer]: mi trqa da pusna server
[21:56:05] Fake.Fucker ....[Bimmer]: sled malko sh ti kaja che mi sa sere :D
[21:59:14] (*)Κριςτiấη (h) ЄлэґªнTήО мαлҜấ (*): toi otide da gleda batman
[21:59:45] Fake.Fucker ....[Bimmer]: aa ok :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 27 Ное 2011, 1:50

Веднъж бях си пийнал ''малко'' :mhihi: и стоях на пейката пред моя вход да поизтрезнея преди да вляза в нас ( това става към 23.30 ) и както си стоях и си ........ и само чувам: Божидаре, баща ти... веднага на бегом към нас ( живея на 1ви етаж ) и следваше 20 секунди яко търсене на ключовете но уви, нямаше ги... Единственото което запомних след като влязохме с баща ми в нас бяха думите на майка цитирам: Толкова е пиян, че и да му се караш нищо няма да помни утре и на сутринта се събудих с мега огромното главоболие и 2-3 дена се гледахме на криво с баща ми. :mhihi:

emiliqn.gqurov написа:ейй сетих се за тази тема преди малко по скайпа голяма излагация :oops: Не е лице в лице но пак.... :mhihi: :mhihi:

[21:49:37] (*)Κριςτiấη (h) ЄлэґªнTήО мαлҜấ (*): ou
[21:49:54] (*)Κριςτiấη (h) ЄлэґªнTήО мαлҜấ (*): kaji kak da poigraem lfs v neta s teb
[21:55:55] Fake.Fucker ....[Bimmer]: mi trqa da pusna server
[21:56:05] Fake.Fucker ....[Bimmer]: sled malko sh ti kaja che mi sa sere :D
[21:59:14] (*)Κριςτiấη (h) ЄлэґªнTήО мαлҜấ (*): toi otide da gleda batman
[21:59:45] Fake.Fucker ....[Bimmer]: aa ok :D
На един познат майка му е много яка и постоянно го бъзикахме, защото знаехме, че се дразни и една вечер почнах да му пиша пак някакви неща по нейн адрес и отговора беше: Благодаря, но си прекалено малък за мен :mhihi: Повече не отидох в тях на гости. :mhihi:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 28 Ное 2011, 19:38

Спя в събота вечер при една ПРИЯТЕЛКА :oops: и към 6 ми се схвана прасеца. Тъкмо да извикам и се усетих и си държах устата с ръце :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 28 Ное 2011, 22:58

Kroki написа:Спя в събота вечер при една ПРИЯТЕЛКА :oops: и към 6 ми се схвана прасеца. Тъкмо да извикам и се усетих и си държах устата с ръце :mhihi:

Твоето нищо не е .. Аз на един купон си лягам да спя с едно момиче и нали то ти се отпускат всички мускули та съм пръцнал няколко пъти.. та на сутринта се събудих сам на леглото, а тя в хола се сгърчила на един диван. После като ми разправяха .. резил. Аз се чудих от кой тая специфична миризма у стаята :oops: :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 28 Ное 2011, 23:27

Е ти верно ли бе :mrgreen:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата