истории на отказали шоферлъка..
Модератори: mitaka7, Общи модератори
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
истории на отказали шоферлъка..
при мен нещата са тъй-карам си с властния ми баща по околовръстното на видин и настигам каруца,като далече в насрещното идва кола и се настройвам да изпреваря каруцата,но в последния момент баща ми викна `спри` е тогава блокирах-ладата ми наближи каруцата и единствено че той дръпна ръчната предотврати сблъсака с каруцата...
от тогава не помислих дори да карам кола-книжката ми изтече преди години и не я поднових,а преди случката се сбутах с джипка на завой и бащата смени десни врати ,щото новобрански я изпреварвах и дойде завой-аз съм в насрещното и не виждам отпред идва ли некой...и се панирах-десен волан в джипката-тя спря а аз на инерция продължих километър още...
в краткия си шофьорски живот разбрах,че нее за всеки това,още повече че веднъж разтоварвам буса на шефа-форд транзит под наклон и най-новобрански вместо да дам газ и да сваля ръчната,аз първо ръчна свалих и буса падна в дерето 3-4 метра ...
в живота ми това не са най-голямите издънки.
а,ако кажете,че има и хубави моменти с кола-бих потвърдил-
след ботурясването с джипката-уазка продължи,че да няма ескалации и настигам група мацки,но с здравата част откъм тях и им чукнах 2-3 клаксона те се кефят и подсфирват но ми беше кофти настроението-както винаги съдбата се ебаваше с мен
от тогава не помислих дори да карам кола-книжката ми изтече преди години и не я поднових,а преди случката се сбутах с джипка на завой и бащата смени десни врати ,щото новобрански я изпреварвах и дойде завой-аз съм в насрещното и не виждам отпред идва ли некой...и се панирах-десен волан в джипката-тя спря а аз на инерция продължих километър още...
в краткия си шофьорски живот разбрах,че нее за всеки това,още повече че веднъж разтоварвам буса на шефа-форд транзит под наклон и най-новобрански вместо да дам газ и да сваля ръчната,аз първо ръчна свалих и буса падна в дерето 3-4 метра ...
в живота ми това не са най-голямите издънки.
а,ако кажете,че има и хубави моменти с кола-бих потвърдил-
след ботурясването с джипката-уазка продължи,че да няма ескалации и настигам група мацки,но с здравата част откъм тях и им чукнах 2-3 клаксона те се кефят и подсфирват но ми беше кофти настроението-както винаги съдбата се ебаваше с мен
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- acho.rs
- старши ентусиаст
- Кара: Jaguar XK 4.2, F16 X6 30d
Re: истории на отказали шоферлъка..
Човек - ти сериозно ли
- Kroki
- Дон Кроки
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Не си човек ей
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
- Кара: е36 купе
EBEEMVACIA написа:карам си с властния ми баща
Май това ти е спряло развитието в зародиш... Много лошо, ако ти е сериозна темата....
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- Кара: мфили
Аз се отказвам също, но само заради олигофрените на пътя
- ryan83
- gangstera
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Просто невярвам Лоша работа Нищо неможе да ме спре да карам! Само да си взема първото БМВ..
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко
можеш да имаш всичко
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
ryan83 написа:Просто невярвам Лоша работа Нищо неможе да ме спре да карам! Само да си взема първото БМВ..
абе има едни закачени теми в раздела,та пак помисли
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- daka1972
- младши ентусиаст
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
ако и с пресичанията си така не искам да те мисля
п.п. е то има един лаф от всяко дърво свирка не става --- не се отнася конкретно за колегата
п.п. е то има един лаф от всяко дърво свирка не става --- не се отнася конкретно за колегата
- ryan83
- gangstera
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
EBEEMVACIA написа:ryan83 написа:Просто невярвам Лоша работа Нищо неможе да ме спре да карам! Само да си взема първото БМВ..
Какво да мисля колега Въпрос на време е да си взема БМВ и да му се радвам.То шоферлъка се учи с практика.
можеш да имаш всичко
можеш да имаш всичко
- kemakozeE36
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
ryan83 написа:EBEEMVACIA написа:ryan83 написа:Просто невярвам Лоша работа Нищо неможе да ме спре да карам! Само да си взема първото БМВ..
Какво да мисля колега Въпрос на време е да си взема БМВ и да му се радвам.То шоферлъка се учи с практика.
Бе нещо си в грешка ми се струва.Шофирането ако не си го наследил и не ти е в кръвта и с практика не се учи.То просто трябва да ти се отдава, в противен случай си един "калъф" примерно дето никога няма да се научи да кара....
- ryan83
- gangstera
kemakozeE36 написа:ryan83 написа:EBEEMVACIA написа:ryan83 написа:Просто невярвам Лоша работа Нищо неможе да ме спре да карам! Само да си взема първото БМВ..
Бе нещо си в грешка ми се струва.Шофирането ако не си го наследил и не ти е в кръвта и с практика не се учи.То просто трябва да ти се отдава, в противен случай си един "калъф" примерно дето никога няма да се научи да кара....
Добре никой не се е родил научен Добре че наистина ми е в кръвта и сигурно и ми се отдава то с практиката ще се разбере тъй като не сам карал скоро..Не напразно искам БМВ аз ако бях такъв страхлив и не бях толкова запален по коли от малък едва ли щях да искам да карам бързо БМВ Мога да кажа че баща ми е много ама много добър шофер та най-вероятно от него да съм го наследил Последно не мисля че съм '' "калъф" примерно дето никога няма да се научи да кара..'' та след време ще стана много добър шофер живот и здраве
можеш да имаш всичко
можеш да имаш всичко
- em1l
- младши ентусиаст
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
ryan83 Слез малко на земята ейй. 15 имаш ли ?
- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
Според мен ако колегата от първия пост се запали силно по автомобилите нищо не му пречи да седне отново зад волана и да се понаучи. Малко от малко ... ден подир ден .... ще стане
- acho.rs
- старши ентусиаст
- Кара: Jaguar XK 4.2, F16 X6 30d
em1l написа:ryan83 Слез малко на земята ейй. 15 имаш ли ?
Залагам на 8ми клас първия срок
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Просто трябва да бъдеш по-внимателен,да премисляш ситуациите и малко ,по-малко ще се получи.Кви са тия работи да наследиш шофьорски умения,цвят на косата или космати крака може да наследиш,но шофьорски умения едва ли.ryan83 и моя баща е професионален шофьор,ама аз като седнах за първи път да карам не почнах ,да правя пергели и да кантаря на две колела. Всичко се научава с времето,само трябва да си упорит и най-важното да спазваш правилата.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5