320д Притрисане при спиране, след освобождаване от скорост.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Re: 320д Притрисане при спиране, след освобождаване от скорост.
Zagy написа:Доколкото знам нормално са около 800, така че разликата е съвсем малка, но така няма тресенеМоже би дизеловите шестаци са с по-нисък idle...
Моите бяха 750, но Ванката ги вдигна на 800, сега е доста по-добре при потегляне на съединител без газ.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Шестаците са малко по ниски като обороти...но им се отразява много добре повишаването на 40-тина оборота...заспиват направо...мрррррррр
Живко...няма как да са 940 според мен...това са дооооста високи обороти!
Ако при загрял мотор стрелката на оборотомера е на милиметър преди най-ниската част на единицата - това са около 830-850 оборота...940 са вече когато е навлезнала стрелката не малко в долната част на единицата.
Обади се тези дни ако решиш да ги видим

Ако при загрял мотор стрелката на оборотомера е на милиметър преди най-ниската част на единицата - това са около 830-850 оборота...940 са вече когато е навлезнала стрелката не малко в долната част на единицата.

- GZgidnick
- Потребител
-
- Кара: BMW 320d 136BHP
- Мечтае да кара: BMW M3
Втора рака сам зимал от едно момче от което винаги купувам неща за мен и приятелите, и досега не е имало грешка.
Иначе втора ръка дюза да купуваш от някой който не позноваш си е риск, щтото нема как да знаеш дали работи или не до кад не я сложиш.
Казват че подобрия вариянт е рециклиране, аз минах с втора ръка
Иначе втора ръка дюза да купуваш от някой който не позноваш си е риск, щтото нема как да знаеш дали работи или не до кад не я сложиш.
Казват че подобрия вариянт е рециклиране, аз минах с втора ръка
lordtwister написа:GZgidnick написа:Готово...... умна-дюза.com !
Dimitroff -![]()
RN Pervormance евалата!!!
Кажи сега нова ли купи,втора ръка ли или я рециклира
- GZgidnick
- Потребител
-
- Кара: BMW 320d 136BHP
- Мечтае да кара: BMW M3
Aкo треба да сам откровен... не си препознавам колата (въпреки че дебитомера ми е от 2006та и дава прекалено високи стойности в момента и трябва да се прекодира целия софтвер за да търгне всичко на 6).... а толкова ремонти сам и праил до сега и толкова пари сам хврлил... само да я вида както искам да е.. и никак та никак...
Сега мотора направо преди като котенце.... шумовете значително намаляха... и цялото тва потчукване отиде по дяволите.
Аз самият още немога да вярвам че беше от дюзата... абе по всичко си приличаше на чисто механичен дефект.
Особено, всимайки предвид факта че потчукването изчезваше кад натиснеш съединител.....
И на края умната дюза.... само за едно ми е яд, че смених хиляди неща преди да хода де сменя нея.
Поздрави!
Сега мотора направо преди като котенце.... шумовете значително намаляха... и цялото тва потчукване отиде по дяволите.
Аз самият още немога да вярвам че беше от дюзата... абе по всичко си приличаше на чисто механичен дефект.
Особено, всимайки предвид факта че потчукването изчезваше кад натиснеш съединител.....
И на края умната дюза.... само за едно ми е яд, че смених хиляди неща преди да хода де сменя нея.
Поздрави!
jivko2828 написа:Zagy написа:Това притрисане при мен изчезна като леко ми повишиха тихите обороти (той рожденника си знае кой е).
На колко са ти сега оборотите на празен ход, Zagy? Подозирам, че и при мен за това винаги са на 930.
Колега GZgidnick, по-добре ли върви колата сега, и къде я прави дюзата?
Може и на ЛС.
- jivko2828
- младши ентусиаст
-
- Кара: G70
- Детайли за колата: 2023 G70 M760e, M Brooklyn Grey, Full Options
Dimitroff написа:Шестаците са малко по ниски като обороти...но им се отразява много добре повишаването на 40-тина оборота...заспиват направо...мрррррррр![]()
Не съм ги гледал в скритото меню скоро, но определено са към 930 оборота.
Ще трябва да ги видим, че нещо от както застудя времето, не ми харесва как върви колата.
Най-вероятно ще трябва да правя умната дюза, което смятам да стане другата седмица.
Ще се чуем при всички случаи за съвет.

P.S. Ако не за друго поне за някоя банска механа

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Обаждай се ако ти трябва нещо
За Банските меАни...щом от толкова хотели се уцелихме без синхронизация, значи ни е писано да пием по някоя люта ракия ... и викам да е скоро

За Банските меАни...щом от толкова хотели се уцелихме без синхронизация, значи ни е писано да пием по някоя люта ракия ... и викам да е скоро

- ilian4oo_vr
- Потребител
-
- Кара: е46 320д
Re: 320д Притрисане при спиране, след освобождаване от скоро
Пиша с малко закъснение колеги, някой ако още не го е оправил да пробва да откачи бутона за асц от буксата (ще му светнат малко лампи и няма да има абс,асц, няма да работят километража, разходомера и ще играе стрелката на горивото).
Откачих буксата и претрисане няма.
Откачих буксата и претрисане няма.