Колко харчите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Колко харчите?

Мнение от bum_bum » 01 Ное 2011, 1:12

Няма да забравя един приятел как ме кара да спираме на пътя и се наби в едно дере да бере люляци :mhihi: Стана целия на гъз и едвам го извадих, че беше някакво яко стръмно.
И като взех да му се смея вика- такива жестове са много важни. Трябва да има романтика.
След месец я хвана с един приятел на баща и :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Ное 2011, 1:15

най-много нерви се харчат по жените :banghead: :banghead: :banghead:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 01 Ное 2011, 10:33

аз от скоро съм без гадже и да ви кажа честно - видях се в пари

сега съм шапка на тояга, слагам 20 кинта в джоба и така до края на седмицата.. :)
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 01 Ное 2011, 10:59

Абе,кой е правил тройка...Питам само :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 01 Ное 2011, 11:04

Уточни каква, че има вариации.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 01 Ное 2011, 11:09

Абе мили колеги поне променете заглавието на темата: Колко харчите по жените си? :mhihi: Че така е объркващо :mhihi: Тръгнах да пиша , а то за женските харчове бърборите :bchug:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 01 Ное 2011, 11:13

тия харчове нямат край ... по добре да не ги обсъждаме :lol: по добре да си се придържаме към темата :lol:

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 01 Ное 2011, 11:20

еййй ама много ларж сте били бе, то не беха мопсове, парцали, рози, молове, романтики, заведения... :mhihi:

В крайна сметка, мисля че най-прав се оказва бум-бум... Независимо от всички материални неща, които ще предложите на една нормална, умна и не проста жена (изключвам златотърсачките, които от малки са научени, че трябва да намерят мъж, който е ДЛЪЖЕН да им осигурява всичко, а те само да са много красиви и да седят с ръцете и краката във въздуха), та за една нормална жена може би най-важното са думите, вниманието и отношението... Толкова е просто, а толкова малко мъже го умеят...
Са не казвам, че е лесно, ама па не е и кой знае колко трудно :mhihi:

За мен е въпрос на чест, да имам добра работа/професия и да знам, че мога сама, без да разчитам на мъжа си примерно, да имам всичко, което ми е нужно. А не да съм некво тестено изделие, което ако мъж му не му купи парцалки, ще ходи голо и босо...

пп. Интересно ми е до какви изводи води тва проучване, колко харчим по половинките си?

пп2. И верно мноо лесно е да се намери нов играч :mhihi: :mhihi: :mhihi:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 01 Ное 2011, 11:28

Ти, ако знаеш колко малко мислят като тебе ... ама се намират още неизкривени от консуматорските виждания девойки, чиято любов не се купува с пари и парцали да факт е.
Все пак дори и тези възпитани и скромни девойки се нуждаят от подаръци, които добре се вписват като разход в тази инъче любопитна тема.

Agree?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 01 Ное 2011, 11:29

kOnPuBkA написа:За мен е въпрос на чест, да имам добра работа/професия и да знам, че мога сама, без да разчитам на мъжа си примерно, да имам всичко, което ми е нужно. А не да съм некво тестено изделие, което ако мъж му не му купи парцалки, ще ходи голо и босо...
пп. Интересно ми е до какви изводи води тва проучване, колко харчим по половинките си?

:yes:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 01 Ное 2011, 11:33

deyan-enchev написа:Ти, ако знаеш колко малко мислят като тебе ... ама се намират още неизкривени от консуматорските виждания девойки, чиято любов не се купува с пари и парцали да факт е.
Все пак дори и тези възпитани и скромни девойки се нуждаят от подаръци, които добре се вписват като разход в тази инъче любопитна тема.

Agree?

Абсолютно агрии... просто не всичко е подаръци, особено пък такива "задължителни" :nono:
Иначе е факт, че всеки обича подаръци, но пък и тука има широка тема за дискутиране, относно вида им...
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 01 Ное 2011, 11:42

Абе кофти е умна жена да имаш-по трудно се навива на секс ебаси

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 01 Ное 2011, 11:46

Е.Димитров написа:Абе кофти е умна жена да имаш-по трудно се навива на секс ебаси
нямаш търпение да чакаш до втората среща,или ? :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 01 Ное 2011, 11:47

Не бе трябва да я убедиш че я обичаш баси скуката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 01 Ное 2011, 11:48

BadAngel написа:аз от скоро съм без гадже и да ви кажа честно - видях се в пари

сега съм шапка на тояга, слагам 20 кинта в джоба и така до края на седмицата.. :)

абе и аз така,ама се напълни компютъра с вируси :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата