Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Мисли дали е хубава колата, стелките са ти най-малкия проблем.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Докъде стигнахме да гледаме има ли стелки
аз от 1 месец гледам по обяви и нямам думи,то не са тунинги,то не са уникати..кошница до кошница...явно хубавите автомобили като нашите са рядкост,и трябва чакане и чакане...и особенна доза късмет
Гледам небивали цени ,за които няма дори да коментирам ние се хващаме има ли стелки
- стелки 10лв карфур..някой ще ти гледа стелките
тцтцтц 

Гледам небивали цени ,за които няма дори да коментирам ние се хващаме има ли стелки

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Gqbriel написа:Докъде стигнахме да гледаме има ли стелкиаз от 1 месец гледам по обяви и нямам думи,то не са тунинги,то не са уникати..кошница до кошница...явно хубавите автомобили като нашите са рядкост,и трябва чакане и чакане...и особенна доза късмет
![]()
Гледам небивали цени ,за които няма дори да коментирам ние се хващаме има ли стелки![]()
тцтцтц
Въпросът е принципен, друго е да видиш, че колата е с оригиналните стелки, в цвета на купето, друго е да се продава със стелки от Карфур по 10лв и намазано табло и волан с препарат за блясък, подобен на олио.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
RaHzElChO написа:Gqbriel написа:Докъде стигнахме да гледаме има ли стелкиаз от 1 месец гледам по обяви и нямам думи,то не са тунинги,то не са уникати..кошница до кошница...явно хубавите автомобили като нашите са рядкост,и трябва чакане и чакане...и особенна доза късмет
![]()
Гледам небивали цени ,за които няма дори да коментирам ние се хващаме има ли стелки![]()
тцтцтц
Въпросът е принципен, друго е да видиш, че колата е с оригиналните стелки, в цвета на купето, друго е да се продава със стелки от Карфур по 10лв и намазано табло и волан с препарат за блясък, подобен на олио.
За таблото да...и мазаното и т.н съгласен - айде сериозно - стелки ?!и какво като не са оригиналните а примерно - дадох елементарен пример с тези от карфур,ся нали и въпроса ,щом няма стелки е кофти човека ,при който е карана и т.н или проста са хубави и продавача в БГ иска още едни 50-а лв за тях

Но не мисля,че едни стелки мен лично биха ме спряли ,ако намеря това ,което търся

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
Gqbriel написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11311084210463054&f1=details -- ?мнения
Ти верно ли продаде е46 комби и търсиш да си купиш пак е46 комби..... Смени поне малко концепцията.
Просто иска да смени 320d с 330xd 

Последна промяна latrel на 01 Ное 2011, 13:13, променена общо 1 път
- wishbone
- Потребител
-
- Кара: E46 330d Touring
- Мечтае да кара: i8
Gqbriel написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11311084210463054&f1=details -- ?мнения
Цитираният "сензор светлини" май май отсъства. Иначе не иглежда хич зле...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Бих казал 320д с 330хД - има логика .
Колата изглежда много добре . Има няколко неща които са ми малко съмнителни - Горбуляне като цяло ... Изпълнение за Германия
Не знам и дали дават да се тества автомобила , след като няма номера 
Колата изглежда много добре . Има няколко неща които са ми малко съмнителни - Горбуляне като цяло ... Изпълнение за Германия

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Joro17 написа:Gqbriel написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11311084210463054&f1=details -- ?мнения
Ти верно ли продаде е46 комби и търсиш да си купиш пак е46 комби..... Смени поне малко концепцията.
С малката разлика,че комби да не казвам голяма дума само и единствено 3.0 204к.с ..за концепцията си прав,само че понякога,човек трябва да направи компромис с едно за сметка на друго..виж 320комби едва ли бих взел но 330 защо не,компромиса е комби - мотор..
Да не говорим,че сериозно съм се замислил и като цяло за друг модел

latrel

acho.rs
Тва с номерата не е проблем,взема от друга слага на тази - кука проблем няма да направи - пробвал съм го

Търся братле,и то гледам постоянно...най-добрия варинат ми е 330xd..но и там имам едно наум ...то колкото повече знаеш за тези коли,толкова по-трудно е..разбира се когато имаш ограничен бюджет

Последна промяна Gqbriel на 01 Ное 2011, 13:03, променена общо 1 път
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
е, що не си вземеш едно бензинче, стига с тия дизели 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
те затова хората са измислили газифицирането на автомобили ,не само на печките вкъщи
въпреки, че вече си е сериозна подигравка да сложиш на 330и газ, ама знае ли човек . Виждал съм и на осмак да слагат 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
jbankov написа:те затова хората са измислили газифицирането на автомобили ,не само на печките вкъщивъпреки, че вече си е сериозна подигравка да сложиш на 330и газ, ама знае ли човек . Виждал съм и на осмак да слагат
Ето я главната причина,да не гледам 330и - не искам да развалям колата,не че газта ще я,говорихме си с теб...но аз съм от този тип закостенели орехи,дизела е дизел,бензина бензин...газта е алтернатива ,на която не съм почитател..както и сега карам 1.8и мотор,стар ,не харчи свръх много,но след като толкова години няма газова,особено когато беше бума преди години е достатъчно показателно

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
По-добре да не започваме спора - бензин, дизел, газ, метан, че ще стане манджа с грозде.