Олимпийският ни шампион Гълъбин Боевски хванат с наркотици..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Re: Олимпийският ни шампион Гълъбин Боевски хванат с наркотици..

Мнение от titto » 31 Окт 2011, 19:17

ms написа:........А в момента в който го арестуваха с 9 кила дрога (не с 2-3-5 дози и да го броим за негов кокаина) всичко което е бил, спечелил, направил, постигнал и т.н. се изпари сякаш не е било......

:yes:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Мнение от gentata » 31 Окт 2011, 19:34

Ако е вярно да си го затварят там и да не го пускат.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 31 Окт 2011, 19:40

ако е вярно няма да доживее до процеса най-вероятно...
Изображение
Изображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 01 Ное 2011, 10:59

acho.rs написа:Вместо да отговаряш първосигнално прочети пак поста ми и този на "мс" ..
А тва как е размазал конкуренцията хич не е много сигурно, при положение че после го олепиха 8 ли 9 години ли беше за използване на квото е използвал...

- глупости - рекордите ги даде чист , даже му ги върнаха щот китаеца дето ги би с цял един килограм , го хванаха назобен , само че оповестиха след 1 година - странно нали . Ако се интересуваше малко повече от спорт, щеше да занеш че от тенисист до култорист , всичко живо, жени и мъже се зобят като магарета, ма тва друга тема
Не съм казвал да го пускат а по-скоро да няма такива крайни изказвания - прасе , свиня , долен боклук и тн .

Абе аз от спорт доста се интересувам, та не знам що реши, че повече ми трябва...
Предполагам правиш разлика от "зоб" до "зоб"... И да, известно ми е, че повечето спортисти взимат некви неща, но тва дето взимат тенисистите да речем, едва ли може да се сравнява с тва дето взимат щангисти и прочее... Именно за това харесвам спортове, където таланта и работата е повече от таланта, работата и лайната дето те правят "супер мен".
Та идеята ми беше, че не ме кара да се чувствам много горда някой, в спорт, в който печелиш като се "нардусаш" с най-чистото нещо и не те хванат... Разбира се не му отричам останалия труд...

Но. Темата беше за съвсем друго и тва което исках да кажа, че тва че е бил спортист с някакви успехи за България, изобщо не значи, че поради този факт не бива да бъде окачествяван дори с крайни епитети... Не че съм привърженик на крайностите, но точно като спортист, това което е правил, ако се докаже че е истина, би го принизило наистина до нивото на "боклук"... Същия като всички други боклуци, които разннасят тея лайна по целия свят.
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Ное 2011, 12:47

С това което каза за Боевски съм съгласен .
С твоите разбирания за спортовете не съм , щот примерно едно е мъж да приема стероиди (разни естери на мъжкия полов хормон) , друго е 15-16 годишни момичета да приемат естери на мъжки полов хормон , нали . Отделно щангите са силово-техничен спорт изискващ най-вече пластичност и техника ... грубата сила често пречи , но както каза това е друга тема .
Снощи по новините потвърдиха , че той е помогнал да разбият картела :| Едни ще го видят като страх , други като глупост , трети като смелост граничеща с лудост . Въпрос на гледни точки .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 01 Ное 2011, 12:51

acho.rs написа:Снощи по новините потвърдиха , че той е помогнал да разбият картела :| Едни ще го видят като страх , други като глупост , трети като смелост граничеща с лудост . Въпрос на гледни точки .

Абе в случая не е важно кой как ще го приеме. Важно е как после той ще оцелее след този акт. Аз освен тотално отшелничество некъде дълбоко по горите, друг изход за него не виждам... Да не говорим, че и тука сигурно го чакат много "приятели", щом е стигнал до тоя акт на отчаяние да пренася през границите...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Ное 2011, 14:02

pampo написа:
acho.rs написа:Снощи по новините потвърдиха , че той е помогнал да разбият картела :| Едни ще го видят като страх , други като глупост , трети като смелост граничеща с лудост . Въпрос на гледни точки .

Абе в случая не е важно кой как ще го приеме. Важно е как после той ще оцелее след този акт. Аз освен тотално отшелничество некъде дълбоко по горите, друг изход за него не виждам... Да не говорим, че и тука сигурно го чакат много "приятели", щом е стигнал до тоя акт на отчаяние да пренася през границите...
те сигурно и в панделата там могат да си го платят :|
Според мен ако е истина ефекта от съдействието му на-малкото компенсира колко се е оцапал дотук.. :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 01 Ное 2011, 14:24

Щом е признал за картела едва ли ще го пратят в затвор, още повече в Бразилия, където всичко се купува и всякаква информация се намира, и човешкия живот нищо не струва. Затворят ли го в дранголник където и да е по света, до има-няма месец ще е разкрит къде е и ще го намерят без глава. Лошото е че дъщеря му лесно ще я намерят в сащ, където всички картели имат яки пипала. Твърде вероятно е хамериканската служба за наркотици ДЕА да е участвала в операцията, и Кокаин Боевски да се надява янките да му осигурят нова самоличност и ново местоживеене барабар с цялата му фамилия, защото както и да го гледаме, само янките могат да му осигурят сигурен нов живот, в Бразилия ще е разкрит за дни. И по-добре да не се връща в България, защото меХиканците вероятно имат яки връзки и тука, и ще е грозно....Ама то си е казано - кой каквото сам си направи друг не може да му го направи, дано Господ опази него и семейството му от ония изроди :| Иначе съм твърдо за да си излежи наказанието, все пак тия 9 кила кокаин са мноооого дози за зарибяване на децата :|

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 01 Ное 2011, 14:39

дано Господ опази него и семейството му от ония изроди :|

:|

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 01 Ное 2011, 14:40

Все още не е оповестено дали официално е дал показания , но аз се чудя - как може изобщо да оповестяват подобно нещо :help: Тва не се ли пазеше в дълбока тайна :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 01 Ное 2011, 14:52

goguma написа:Иначе съм твърдо за да си излежи наказанието, все пак тия 9 кила кокаин са мноооого дози за зарибяване на децата :|

Аре спрете се с тея деца най-накрая. 1 гр кока струва над 100 лева. Какви деца, какви 5 лева. Естествено може и да има родители, дето дават на децата си над 100 лв. джобни на ден, но това е доста безотговорно и е по-скоро изключение.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 01 Ное 2011, 15:10

pampo написа:
goguma написа:Иначе съм твърдо за да си излежи наказанието, все пак тия 9 кила кокаин са мноооого дози за зарибяване на децата :|

Аре спрете се с тея деца най-накрая. 1 гр кока струва над 100 лева. Какви деца, какви 5 лева. Естествено може и да има родители, дето дават на децата си над 100 лв. джобни на ден, но това е доста безотговорно и е по-скоро изключение.

Така ли? Аз пък познавам родители, които не са давали на детето им наркоман по 100 кинта на ден джобни, ама на тези хора цялата им покъщнина беше изнесена и продадена за дрога, включително и бижута, антики и т.н. Така че не мисли че само такива с по 100 лева джобни шмъркат. То ако беше така, който няма 100 кинта щеше да спре да бъде наркоман, ама за съжаление това не е ограничение. Като свършат кинтите почва голямото падение с обири, кражби, измами и т.н. за да се купи дозата.

Дано не се случва никога на никой от нас да си има работа с наркотиците!!!!!

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 01 Ное 2011, 15:29

Спрете с глупостите - с кокаин не се зарибяват деца.

Наркозависимите, дето крадат и изнасят не употребяват кока.

Коката е за модьерни типажи с кинти по модьерните заведения.

Не че това го оневинява - просто не пишете глупости.
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 01 Ное 2011, 16:19

Има ли някакво значение с каква дрога са го хванали, кокаин хероин и тн? Да мре в горещите ла*на дето си ги е забъркал.
Уважавах го като спортист, обаче очевидно е много тъп.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 01 Ное 2011, 23:16

goguma написа:
pampo написа:

Така ли? Аз пък познавам родители, които не са давали на детето им наркоман по 100 кинта на ден джобни, ама на тези хора цялата им покъщнина беше изнесена и продадена за дрога, включително и бижута, антики и т.н. Така че не мисли че само такива с по 100 лева джобни шмъркат. То ако беше така, който няма 100 кинта щеше да спре да бъде наркоман, ама за съжаление това не е ограничение. Като свършат кинтите почва голямото падение с обири, кражби, измами и т.н. за да се купи дозата.

Дано не се случва никога на никой от нас да си има работа с наркотиците!!!!!

Прави разлика между кока и херца...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата