Колко харчите?
Модератор: Общи модератори
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Re: Колко харчите?
Bogat-Beden написа:BadAngel написа:аз от скоро съм без гадже и да ви кажа честно - видях се в пари
сега съм шапка на тояга, слагам 20 кинта в джоба и така до края на седмицата..
абе и аз така,ама се напълни компютъра с вируси![]()
![]()
мдаа, като глътнах малко въздух, като стигна кислород до мозъка и почнах да мислия на саме, май предпочитах времето когато всичките ми пари отиваха по нея ама имаш свястна компания и през деня и през ноща...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
женската компания е несравнимо по-приятна и адекватна така да го кажем,но не винаги "свястна"ineedmoney написа:Bogat-Beden написа:BadAngel написа:аз от скоро съм без гадже и да ви кажа честно - видях се в пари
![]()
мдаа, като глътнах малко въздух, като стигна кислород до мозъка и почнах да мислия на саме, май предпочитах времето когато всичките ми пари отиваха по нея ама имаш свястна компания и през деня и през ноща...

и на мен ми липсва женилището,но както отбеляза колежката по-горе заместващ "играч" при тях сигурно се намира бързо,маймуната не пуска единия клон преди да хване другия

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
kOnPuBkA написа: та за една нормална жена може би най-важното са думите, вниманието и отношението... Толкова е просто, а толкова малко мъже го умеят...
Са не казвам, че е лесно, ама па не е и кой знае колко трудно![]()
Това е най-точното изказване!!!!
Но и мъжете не знаят как да предложат нито внимание, нито отношение... не е трудно, но няма кой да се сети..

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
е не така крайно де
трябваше да кажеш, че е валидно за повечето мъже, но си има приятни изключения- да си мислят повечето мъже, че точно те са това изключение...
просто не може ей така да заявяваш право в очите истината- трябва да се поизлъже малко

просто не може ей така да заявяваш право в очите истината- трябва да се поизлъже малко

ineedmoney написа:Bogat-Beden написа:BadAngel написа:аз от скоро съм без гадже и да ви кажа честно - видях се в пари
![]()
колеги, и двамата сте много прави

No bling at the Ring
- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
bum_bum написа:И знаете ли кое е най-жалкото. Купувате, купувате, купувате .. романтика, рози, мопсове, коли.. всеки му според възможностите и накрая се появява един пръшлясал сопол с който си дръпват едно хубаво еб@не и единствената причина тя да го направи е щото някой ден си казал "мълчи сега" или "гледай си работата".
Независимо от всичките жестове и романтика 2 думи имат много по-голяма тежест.
Много хора сега го четат и си викат "ахахах тоя па, това на мен не може да ми се случи, аз я познавам".
... ми добре, щом я познаваш
Истината...

- Торук Макто
-
-
Е, то с Е46-цата е същото - даваш, даваш пара, а накрая ти изневери срещу някаква Е30-ка. 

Срещнали веднъж Методий някакви люде във Великоморавско, целият облян в пот. Запитали го: "Що си тъй потен, брате?"
Той отговорил: "Спорих с глупци!"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
((:BuKcu:)) написа:kOnPuBkA написа: та за една нормална жена може би най-важното са думите, вниманието и отношението... Толкова е просто, а толкова малко мъже го умеят...
Са не казвам, че е лесно, ама па не е и кой знае колко трудно![]()
Това е най-точното изказване!!!!
Но и мъжете не знаят как да предложат нито внимание, нито отношение... не е трудно, но няма кой да се сети..
Пиленце, а знаеш ли колко жени не го заслужават това нещо, но...

- Торук Макто
-
-
Що, ти да не би да знаеш? 

Срещнали веднъж Методий някакви люде във Великоморавско, целият облян в пот. Запитали го: "Що си тъй потен, брате?"
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
///peter написа:Пиленце, а знаеш ли колко жени не го заслужават това нещо, но...
То затова преценяваш да се хАбиш или не...много хора не си заслужават мъже/жени, ама явно критериите падат, а това е лошо ...
Другото е, че се научаваш след грешки ... ама това е друга тема

Много като тебе вече плакаха ...
Ronka написа:///peter написа:Пиленце, а знаеш ли колко жени не го заслужават това нещо, но...
То затова преценяваш да се хАбиш или не...много хора не си заслужават мъже/жени, ама явно критериите падат, а това е лошо ...
Другото е, че се научаваш след грешки ... ама това е друга тема
когато човек е заслепен от любовта нищо не може да преценява
жените го знаят и го използват... някои умело, други не
No bling at the Ring
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Не че нещо, ама и ние мъжете го използваме 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Kroki написа:Не че нещо, ама и ние мъжете го използваме
Щом можете и ако мине

BadAngel написа:
Да...затова има приятели да ти казват 'уж' кво става,докато ти си в облаците, е хубаво някой да те връща на земята, ако не можеш сам ...

Много като тебе вече плакаха ...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
има и такива,които не биха позволили на приятелката/приятелят ти да ску4ае или да им е тъжно в твое отсъствиеRonka написа:Kroki написа:Не че нещо, ама и ние мъжете го използваме
Щом можете и ако мине
BadAngel написа:
Да...затова има приятели да ти казват 'уж' кво става,докато ти си в облаците, е хубаво някой да те връща на земята, ако не можеш сам ...
за приятелите

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
как беше приказката....жените могат да симулират оргазъм, мъжете могат да симулурат цели връзки