Ще празнувате ли Хелоуйн?
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: Ще празнувате ли Хелоуйн?
Адмирации за мненията на kOnPuBkA!!!
Феанор,
по твоята логика гърците трябва да слушат и чалга и маанета за да се забавляват ... но факт не слушат!
Виж българите сме попивателни за всяка идея ,няма значение хубава или лоша.Чуждопоклонничество!Това меко казано е гадно.
Феанор,
по твоята логика гърците трябва да слушат и чалга и маанета за да се забавляват ... но факт не слушат!
Виж българите сме попивателни за всяка идея ,няма значение хубава или лоша.Чуждопоклонничество!Това меко казано е гадно.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Минали години и аз бях против такъв тип празници, но тая година реших малко да разнообразя

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
BMWALPINA написа:Минали години и аз бях против такъв тип празници, но тая година реших малко да разнообразя![]()
Отива ти, може така да останеш

Много като тебе вече плакаха ...
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
klintan66 написа:Адмирации за мненията на kOnPuBkA!!!
Феанор,
Интересна интерпретация на моята логика.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5