Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от acho.rs » 03 Ное 2011, 13:02

:OT: http://www.cars.bg/u487809 - тва що някой не го направи форумно :roll:

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 03 Ное 2011, 13:11

Щото не е ясно колко сериозен е бил челният удар - отзад М-тех 1, отпред М-тех 2...на лявото бомбе "пъпката липсва"- на дясното си е там - сигурен признак, че удара е бил силен...по към шофьора - на бас, че макферсона е сменян, а стенда...не се получава както трябва.
Иначе екстри има доволно...цената е сравнително добра.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 03 Ное 2011, 13:18

:shock: Димитров - ти ме уби . Следващата кола ще ходя да я гледам с тебе :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

Мнение от jbankov » 03 Ное 2011, 13:20

Dimitroff написа:на лявото бомбе "пъпката липсва"- на дясното си е там

Ти разби всичко детско в мен :clap: Как ги видя все още незнам.
Можеш ли да ми кажеш какво е това бяло, което е в отсека ,където слагат печките на дизелите... с черната винтова капачка...аз нямам такова :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 03 Ное 2011, 13:21

acho.rs написа::shock: Димитров - ти ме уби . Следващата кола ще ходя да я гледам с тебе :bchug:

Всички искаме с него :clap:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 03 Ное 2011, 13:26

Dimitroff написа:Щото не е ясно колко сериозен е бил челният удар - отзад М-тех 1, отпред М-тех 2...на лявото бомбе "пъпката липсва"- на дясното си е там - сигурен признак, че удара е бил силен...по към шофьора - на бас, че макферсона е сменян, а стенда...не се получава както трябва.

Аз мисля ,че пъпката не се вижда просто от казанчето за течност... :dunno:
@acho.rs ако беше с новия фейс и не от пловив да съм го отнесъл :mhihi: (ако е ок де) хехехе
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 03 Ное 2011, 13:28

Ти не търсеше ли 330D 204кс :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730d G11 2018

Мнение от nedkoo » 03 Ное 2011, 13:30

Gqbriel написа:
Dimitroff написа:Щото не е ясно колко сериозен е бил челният удар - отзад М-тех 1, отпред М-тех 2...на лявото бомбе "пъпката липсва"- на дясното си е там - сигурен признак, че удара е бил силен...по към шофьора - на бас, че макферсона е сменян, а стенда...не се получава както трябва.

@acho.rs ако беше с новия фейс и не от пловив да съм го отнесъл :mhihi: (ако е ок де) хехехе

Кво пък ти пречи че от пловдив А колкото до М-тех2 може да е сложен за визия :dunno:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 03 Ное 2011, 13:42

outworld написа:Ти не търсеше ли 330D 204кс :roll:

Търся търся,и то едно търсене падаа...сега е в стадий гледам и не досаждам с въпроси...просто изчаквам сериозно,оглеждам се.Гледам обяви тук и чужбина,моите варианти са няколко,поне тези които обмислям.Не че незнам какво искам,знам и то много добре...затова не бързам,засега съм мобиУен :mhihi:

А що се отнася до мненията на Dimitroff ,направо ме дразни понякога то бива бива - спри се бе :mhihi: ..убиваш всичките ни мечти - продължавай все така де :yes:

nedkoo

3-ти път от там кола няма да взема :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 03 Ное 2011, 13:46

acho.rs написа::shock: Димитров - ти ме уби . Следващата кола ще ходя да я гледам с тебе :bchug:

Ми, звънкай :mhihi:
jbankov написа:
Dimitroff написа:на лявото бомбе "пъпката липсва"- на дясното си е там

Ти разби всичко детско в мен :clap: Как ги видя все още незнам.
Можеш ли да ми кажеш какво е това бяло, което е в отсека ,където слагат печките на дизелите... с черната винтова капачка...аз нямам такова :dunno:

Нямам идея какво е - може да са и хакнали водород...и да се вижда резервоара само.

Gqbriel написа:

За коя пъпка говориш? :dunno:
Аз говоря за тази до болтовете горе на бомбето - на всяко бомбе има ограничители на макферсона - когато са там - и да е имало удар е бил лек - като ги няма...не е добре работата.
После няма напасване след удар...

nedkoo написа:
Gqbriel написа:

Кво пък ти пречи че от пловдив А колкото до М-тех2 може да е сложен за визия :dunno:

Той си има 2 причини да не взема кола от Пловдив :mhihi:
Относно бронята...всичко може...но тези с М тех 1 пакет почти няма за какво да сменят предната броня...а в комбинация с липсващият ограничител на макферсона (пъпката)...за мен е челосвана....сериозно при това.

Иначе колата вътре не е никак зле...малко ми е чудно М пакет фабричен отвън, ксенон оригинален, черен таван, рекаро кожено, подгрев, CD, ... а да е с този смешен волан...що ли си мисля, че по ВИН ще излезе или със спортния волан, или с Мков...подменен след не лек удар ... :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от jbankov » 03 Ное 2011, 13:48

Волана може да е сменян, за да може след това да му се вземат едни 400-500 лв допълнително :dunno:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от darkiman » 03 Ное 2011, 13:51

да предполагам, няма нищо не се сърда ..... та нека сега които чете и кара тази 318ка 143 яки кончета каже как ги храни и дали им стига храната :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 03 Ное 2011, 13:56

:OT:
Това е което що годе ми е хванало окото:
тук компромиса е цялостния вид на колата
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=152776800&pageNumber=1&__lp=44&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2002-01-01&features=XENON_HEADLIGHTS&negativeFeatures=EXPORT&categories=EstateCar&tabNumber=2#

и това което е 320д но съм получил отговор на запитване,дали печтите са реални от самия сервиз и до тук всичко е ок..има вариант да отида да я погледна но по-скоро съм на кантар

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=152579338&pageNumber=1&__lp=49&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&features=XENON_HEADLIGHTS&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&numberOfPreviousOwners=1&tabNumber=1

Засега това,в що годе добри граници...но от време не време изкача нещо интересно

ентусиаст
Аватар

Мнение от jbankov » 03 Ное 2011, 14:01

Стига с тези комбита, гледай черния рицар как добре стои :lalala:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 03 Ное 2011, 14:05

Може да ти звучи странно , но за мене люка е много важна екстра , просто прави огромна разлика , дори зимата . Тва е че ако го няма, не може да го добавиш като екстра или поне е много трудно . Всичко друго - фарове,джанти,бъмпери,салон,навигация се сменява ама да тръгнеш да режеш колата за джам към небето :lol:
А да - гледам че избираш едноцветни салони . Някакви комбинаци - светло (сиво,бежаво,кремаво) и черно табло не те ли харесват :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към E46