Гравиране върху артикули-идеи
Модератор: Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Гравиране върху артикули-идеи
Здравейте колеги !
Така, историята почна, че утре братовчед ми има рожден ден. Купих му запалка на "Zippo", но е изцяло изчистена, а искам да гравирам нещо. Е тук дойде проблема. Вчера цяла вечер го мислих и единственото което ми дойде на акъла беше да гравирам едно В (казва се Вилиян) от едната страна. Другата идея която ми дойде да пише Viliqn на криво с хубав шрифт и до тук ми се изчерпаха идеите.
Моля колеги ако ви идва нещо на ум го споделете. Ще черпим виртуални !
Мерси предварително.
ЕДИТ: Колеги, вече запалката е опакована и се свърши. Преименувах темата и който има нужда може да пише тук и да споделяме идеи
Така, историята почна, че утре братовчед ми има рожден ден. Купих му запалка на "Zippo", но е изцяло изчистена, а искам да гравирам нещо. Е тук дойде проблема. Вчера цяла вечер го мислих и единственото което ми дойде на акъла беше да гравирам едно В (казва се Вилиян) от едната страна. Другата идея която ми дойде да пише Viliqn на криво с хубав шрифт и до тук ми се изчерпаха идеите.
Моля колеги ако ви идва нещо на ум го споделете. Ще черпим виртуални !

Мерси предварително.
ЕДИТ: Колеги, вече запалката е опакована и се свърши. Преименувах темата и който има нужда може да пише тук и да споделяме идеи

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

1 мнение
• Страница 1 от 1