Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Чак пък такава екстра да е тоя шибедах. За тези неща, които описвате като плюс, си има кабрио.
Единствения плюс за мен като имах такава кола(всъщност още я имам, но ще ходи за скрап скоро) е, че в града си виждах светофарите, които не се дублират, когато съм първа кола
Основен минус е многото влага в купето и дори да я нямате в момента, бъдете спокойни - ще я имате.
Зимата - безполезен...или може би аз не се сещам каква е ползата? Само не ми казвайте, че много се топлела колата, понеже пече слънце...хахах. Лятото - само си правиш илюзия, че охлажда. А за проветрение и през духалките същата работа.
Но да не влизаме в спор... Извинявам се ако съм ви засегнал и си ползвате шибедаха, за нещо много важно, за което не съм се сетил(но дано да не е от сорта на да си снимате колата с отворен шибедах)
Относно колата за 14400, продава се от над година ако не се лъжа... Цената беше дори по-висока, но не я помня, защото и за момент не съм си мислел да ходя да я гледам.
Единствения плюс за мен като имах такава кола(всъщност още я имам, но ще ходи за скрап скоро) е, че в града си виждах светофарите, които не се дублират, когато съм първа кола

Основен минус е многото влага в купето и дори да я нямате в момента, бъдете спокойни - ще я имате.
Зимата - безполезен...или може би аз не се сещам каква е ползата? Само не ми казвайте, че много се топлела колата, понеже пече слънце...хахах. Лятото - само си правиш илюзия, че охлажда. А за проветрение и през духалките същата работа.
Но да не влизаме в спор... Извинявам се ако съм ви засегнал и си ползвате шибедаха, за нещо много важно, за което не съм се сетил(но дано да не е от сорта на да си снимате колата с отворен шибедах)

Относно колата за 14400, продава се от над година ако не се лъжа... Цената беше дори по-висока, но не я помня, защото и за момент не съм си мислел да ходя да я гледам.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
-1 за шибидаха и от мен
молех се като си търсех кола да не си харесам такава с дупка в тавана.
За мен е само бъдеща язва на течове и проблеми. Ама то всеки си има виждания.

молех се като си търсех кола да не си харесам такава с дупка в тавана.
За мен е само бъдеща язва на течове и проблеми. Ама то всеки си има виждания.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
До де е нова колата е добре. Но след време като хората решат да си разкарват кошовете, идват проблемите. А като дойдат проблемите, ние сме наред. 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Aйде до тук с темата за джама към небето...за да не ви изчезват мненията.
Само по темата!
Само по темата!
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Говориме за шибидаха дали е практично или не при избор на е46. 

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Колеги, CD Becker слагало ли се е фабрично на бмв някога?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Koлата изглежда много добре - цената - не.
Цената си заслужава, но ако е 204к.с....и пак леко може да се коментира.
За стария мотор - или го чакаш да клекне с цената или намираш много кусури...вторият вариант не е толкова удачен, че колкото и кусури да намериш - повече от 400-500 лева за забележки едва ли ще свалиш.
Следи обявата, чакай го да свали от цената и тогава ходи гледай и се пазари - смятам, че това е по-правилният вариант.
Иначе изглежда хубава, но е пропуснал да снима мотора и по-точно коша на колата...
За стария мотор - или го чакаш да клекне с цената или намираш много кусури...вторият вариант не е толкова удачен, че колкото и кусури да намериш - повече от 400-500 лева за забележки едва ли ще свалиш.
Следи обявата, чакай го да свали от цената и тогава ходи гледай и се пазари - смятам, че това е по-правилният вариант.
Иначе изглежда хубава, но е пропуснал да снима мотора и по-точно коша на колата...
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Dimitroff написа:Koлата изглежда много добре - цената - не.

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Много стокови коли са по-изтормозени от повечето мап-нати - имай го в предвид!
Просто когато някой прави ремап е наясно, че колата му трябва да е изрядна и да я придържа в добра кондиция
Просто когато някой прави ремап е наясно, че колата му трябва да е изрядна и да я придържа в добра кондиция

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Gqbriel написа:Dimitroff написа:Koлата изглежда много добре - цената - не.
напълно съгласен,аз не бързам..мен ме притеснява,тва чипосване..след като е чипосане => няма как да не е изтормозена,все пак ако е аккто трябва и е на 230коня - този ,който е решил да го прави,не го е правил да стигне по-бързо до парка или детската градина
Според мен няма да "клекне", по точно цената в обявата надали ще я намали.
По-добре ако имаш интерес отиди на място и говори с човека, кажи му колко можеш да дадеш.
На снимките изглежда доста добре, но пък те снимките са малко като за раздел "БМВ арт фотографии", а не като за обява. От към ектри е супер, външно трепач, има оригиналд теглич да си дърпаш бегачката

но пък да е внесена наскоро и да е тръгнал да я продава

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Тази цена от 16 000 за подобна кола е доста нереална. Все пак говорим вече за 3-то поколение назад във времето тройка, на всичко отгоре ... КОМБИ!
Нищо лошо против комбитата, но по принцип за всеки един модел варианта комби при БМВ е на по-ниска цена. Те го изкараха по-скъпо от купе с 204 коня. Екстрите по принцип са в повече при почти всяко едно комби, все пак трябва да компенсира с нещо външния вид. Чипосването на мотора от някой си не може да се счита за плюс защото според всеки колата му е чипната едва ли не в М подразделението в завода още.
Този модели вече отиват към морално остарелите коли, просто трябва да спрат да се купуват за да им сложат някакви нормални цени.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
BMWPOWERRR_ACM написа:Тази цена от 16 000 за подобна кола е доста нереална. Все пак говорим вече за 3-то поколение назад във времето тройка, на всичко отгоре ... КОМБИ!Нищо лошо против комбитата, но по принцип за всеки един модел варианта комби при БМВ е на по-ниска цена. Те го изкараха по-скъпо от купе с 204 коня. Екстрите по принцип са в повече при почти всяко едно комби, все пак трябва да компенсира с нещо външния вид. Чипосването на мотора от някой си не може да се счита за плюс защото според всеки колата му е чипната едва ли не в М подразделението в завода още.
Този модели вече отиват към морално остарелите коли, просто трябва да спрат да се купуват за да им сложат някакви нормални цени.
Аз съм на същото мнение като теб,има я моралната страна..конкретно примерно за тази цената наистина е малко висока,все пак не е новия мотор а тази кола ,след месец е вече на 10 год,да не говорим че има разлика и при каското,но много зависи и от състоянието на колата,една проста сметка подобна примерно за 12-13 с някой друг ремонт лесно може да отиде на 16

Отделно - за мен чипосването никога няма да е + освен ако не пише bmw performance package към списъка с екстрите

да попитам малко специалистите какво мислят за това дали си заслужава или е малко съмнително : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
благодаря предварително
благодаря предварително