Гражданската отговорност + 10%
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325 cabrio
Гражданската отговорност + 10%
Поскъпва застраховката ГО с 10%. Сега пък Румънците са виновни,правили много щети.
Очакваме продължение и на друг Държавен рекет. Еб@си!
Очакваме продължение и на друг Държавен рекет. Еб@си!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Гражданската отговорност + 10%
да мамалигарите им били виновни...няма такъв та.ак
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Споменаха и за стикерите на стъклото, че ако ги няма ще падне с 1.50 лв. Дано ги махнат, че ми писна да си лепя стъклото.
Първата ми гражданска беше 80 лв., края на 2004 г., сега ми е до средата на 2012. и съм платил за нея 172 лв.
Да видим до кога ще расте.
Еми румънците като карат коли с български рег. и ГО. Пътуват много и правят ПТП, кой плаща? В другите страни няма мърдане и трябва да плащат нашите, не е като тук да ни правят на маймуни.
Затова вдигат цените да си спасят малко положението, че ще фалират.
Първата ми гражданска беше 80 лв., края на 2004 г., сега ми е до средата на 2012. и съм платил за нея 172 лв.
Да видим до кога ще расте.
Еми румънците като карат коли с български рег. и ГО. Пътуват много и правят ПТП, кой плаща? В другите страни няма мърдане и трябва да плащат нашите, не е като тук да ни правят на маймуни.
Затова вдигат цените да си спасят малко положението, че ще фалират.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Вече прекаляват, сега пък значи румънците били виновни?..
При последното ми сключване на гражданска, беше с 2% по-скъпа заради данък застраховане.
При последното ми сключване на гражданска, беше с 2% по-скъпа заради данък застраховане.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Стикер за гражданска има. Няма вече маркировка и стикер за каско.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ще ги е*а няма ги погледна тия застрахователи нагли
всяка година +10% ,заплатата ми кога ще почне да се вдига с 10% на година а ..

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ако и в плащането на обезщетения бяха толкова чевръсти, като във вдигането на цените - цена нямаше да имат. Безполезни лапачи на пари 

Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:Ако и в плащането на обезщетения бяха толкова чевръсти, като във вдигането на цените - цена нямаше да имат. Безполезни лапачи на пари
За първото си прав - дано натам да вървят нещата...
За второто - като те блъсне некой селтак без пукнат лев - май ще ходиш да им се молиш на застрахователите, а?

Според мен по-добре да вдигнат полиците, но на цената след това да изплащат обезщетения без да се циганят като...

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
flame написа:...Според мен по-добре да вдигнат полиците, но на цената след това да изплащат обезщетения без да се циганят като...
е ти сега искаш хем вълка сит, хем агнето цяло- тоя номер просто не става...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
flame написа:За второто - като те блъсне некой селтак без пукнат лев - май ще ходиш да им се молиш на застрахователите, а?
А редно ли е да им се моля да свършат нещо, за което аз предварително съм заплатил от джоба си? Всички знаят, че винаги те цакат при плащането на обезщетения.
Никой не мое ма връне на селу!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
догодина ще я дигат с още 10%,заради прелетните птици!много лястовички се блъскали по колите 

saleen написа:flame написа:За второто - като те блъсне некой селтак без пукнат лев - май ще ходиш да им се молиш на застрахователите, а?
А редно ли е да им се моля да свършат нещо, за което аз предварително съм заплатил от джоба си? Всички знаят, че винаги те цакат при плащането на обезщетения.
Като каза "безполезни лапачи" и останах с впечатлението, че мислиш, че по-добре да ги няма изобщо и да караме без застраховки - а аз съм на точно обратното мнение

За последното си прав и се надявам точно това да се промени в положителна насока

Баси глупостите, не е истина. Я си регистрирайте колата в чужбина и плащайте застраховка там. В БГ си е ннаправо безплатно откъдето и да го погледнеш. За две коли, дето струват 2000$ плащам 750$ "гражданска" при условие, че нямам инциденти. "Ударен на паркинг" го има само в БГ. Тук ако не посочиш кой го е направил, плащаш минимум 250$ .... Отделно ако имаш инциденти, застраховката ти скача, имаш ли актове - застраховката ти скача, не си платил нещо - застраховката ти скача ... Този плач ми е меко казано смешен 

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
BMW_POWER написа:Баси глупостите, не е истина. Я си регистрирайте колата в чужбина и плащайте застраховка там. В БГ си е ннаправо безплатно откъдето и да го погледнеш.

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3