В колко тежки ПТП-та сте участвали ЛИЧНО?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
В колко тежки ПТП-та сте участвали ЛИЧНО?
Не за какви са ви разправяли, а в какви лично се участвали (дори да сте били пътници на задната седалка) 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: В колко тежки ПТП-та сте участвали ЛИЧНО?
челно превземане на стълб с жигула
и счупване на предно стъкло с глава
един камион ми се спря в задницата с извинение, че не ме е видял как чакам една майка с количка да пресече пешеходната пътека
добре, че държах спирачките яко 

един камион ми се спря в задницата с извинение, че не ме е видял как чакам една майка с количка да пресече пешеходната пътека

- e90 325i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М40ки и М50Б...
- Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
- Детайли за колата: M-50 То Чyk..
Удар в дърво от тъпотия ама беше леко
Вторият път в стълб челно с 70 км/ч за да не отнеса един дето напраи забранен завой и да не се ударя в него,от там първото ми бмв беше вече тотал

Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Съвсем леко се ударих докато вземах един завой, тогава беше много студено и имаше лед колата поднесе и се блъснах в мантинелата. Имаше само огънати ламарини и счупен фар
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
един голф 3 ме засече на т-образен завой и си счупи фар и маска ... един друг голф 2 се оказа зад мен в емоционален момент и си счупи маска и броня ... оглеждам се за другите от фамилията ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
2001 година ,аз си бях виновен (като отидох в кат за акта,имаше опашки без номера и на опашката за връчване на акта,всеки разправя как бил невинен и несправедливо са му връчили акт и те така ме заговарят и мене-обяснявам им че аз съм виновен...Малии как ме изгледаха,единствения виновен май бех на опашката с...виновните
),спускам от зала фестивална и пресичам "Гео Милев",да,ама там имаше една спирка на рейса и 3 -4 коли зад него,спирам зад колите и се озовах на средата на улицата,в един момент гледам една векра (от първите) как ме връхлита,добре че бях със спортен автомобил (хонда прелюд) и беше освен доста широка,ами с нови широки гуми,че не можа да ме обърне,засили ме в друга кола,която пък се върна и удари 3 та кола,сериозно,на вектрата от удъра и падна мотора...как и да е,имах лек вътрешен кръвоизлив и те така,колата беше поусукана...

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Доста силен страничен удар между 2 коли - тотал щета и двете. Аз и шофьора - без травми, благодарение на коланите. Пасажерите отзад бяха БЕЗ колани!! и бяха изпаднали от колата, докато тя се въртеше на 360 градуса.. Отърваха се с охлузвания, комоцио и уплаха.. и кратък престой в болница.
Сега се сетих - имам един удар в бордюр с щети по окачването, и един челен в гараж
с щети по муцуната на колата и ръба на гаража.
Сега се сетих - имам един удар в бордюр с щети по окачването, и един челен в гараж

Последна промяна sme666ko на 07 Ное 2011, 18:16, променена общо 1 път

- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Два пъти, единия път от щуротия не зех един завой помлях предницата в бордюр с колчета
втория път изпреварвах на забранено място и отнесох един с 90 км/ч с фордче дето ми пресече пътя
и двете коли тотал (можеше да се правят ама нема сми)
сега си имам бмв без драскотина и си го пазя , дойде ми акъла, трета кола ми е , всичко трето е на късмет
втория път изпреварвах на забранено място и отнесох един с 90 км/ч с фордче дето ми пресече пътя
и двете коли тотал (можеше да се правят ама нема сми)
сега си имам бмв без драскотина и си го пазя , дойде ми акъла, трета кола ми е , всичко трето е на късмет
Последна промяна bmw318is4 на 07 Ное 2011, 18:02, променена общо 1 път

няма опция "тежки поражения и уплах" ... 
аз бих гласувал за това. няколко пъти

аз бих гласувал за това. няколко пъти

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
с пасат един на взе с една астра с 70-80 км/ч през задната врата не ни видял(возих се) , с жигули правим ляв завой един решил да ни изпреварва с некав форд размаза цялата задница(возих се) , рено лагуна който е от Варна знай гумения на виница метнахме се долу и спряхме в няква беттона основа малка на 1 метър от някво трансформаторче (возих се) и с баварката още като я взех на 3-ят месец нещо са позавъртя повече задницата и я изтървах и са нацепих челно в някъв бетонен бордюр ли и аз не знам точно как се казва около 40-50 сантиметра висок до жп гарата. 

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
едно ПТП - пет пострадали МПС, без засегнати хора (две на тотал, две с тежки поражения и едно с пукната броня и радиатор)
и още веднъж - пасат комби на подкова, форд ескорт скъсен поне с 5см, без пострадали хора (можеше да има, но в резултат на реакцията на турбо-гъзето с пасата след катастрофата.)

пежото е пълен зян отпред - беше влезло до джама в S-класата пред него, от това място 20 метра по-назад имаше едно мицубиши, с лош късмет. и мишкоподобното с фордче дето спретна целата тая драма
и още веднъж - пасат комби на подкова, форд ескорт скъсен поне с 5см, без пострадали хора (можеше да има, но в резултат на реакцията на турбо-гъзето с пасата след катастрофата.)

пежото е пълен зян отпред - беше влезло до джама в S-класата пред него, от това място 20 метра по-назад имаше едно мицубиши, с лош късмет. и мишкоподобното с фордче дето спретна целата тая драма
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
2 птп-та... В 1вото бях пътник на задната седалка на голф 2
Келеша,който го караше след като потеглихме чак заяви че е пил "1-2 ракии"
Съответно реши да даде на задна с пълна газ... Резултатът бе болезнен врат за мен за 2 седмици.. голфа без задна ляво колело ( аз бях от нея страна пътник) и 2 коли още изпотрошени.. Акт за 500лв на шофьорчето и 6 месца без книжка и некви точки там.. 2рото птп ако може да се нарече така си беше лично мое
Миналата зима влязах в завоя пред блока с по голяма скорост и резултатът бе крива джанта разбит носач и счупен подкалник... Яд ме беше че минах целия град в скапания сняг и накрая като се прибирах на 10 метра от паркомястото ми си изпотроших колата 

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Гласувах с "козметични повреди на ниска скорост", макар че последния път не беше много козметично, цялата врата смених.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
alx написа:няма опция "тежки поражения и уплах" ...
И аз съм за същата категория

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Козметични повреди / малки щети при бавна скорост
Във дувар с на бащата кенефа ,при първото ми каране назад,щот се пробвах на огледала
Във дувар с на бащата кенефа ,при първото ми каране назад,щот се пробвах на огледала

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3