DarkSiders - компютърна игра, проблем с инсталация

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E34 Touring 520i
Мечтае да кара: BMW E30 M3 V10

DarkSiders - компютърна игра, проблем с инсталация

Мнение от spar4o » 08 Ное 2011, 0:03

Здравейте колеги! :mrgreen:
Онзи ден едно приятелче ми показа въпросната игрица и аз се запалих по нея.НО като се прибрах я изтеглих и не мога да я инсталирам.
Така...ето за какво става въпрос- някак си включвам да се инсталира...маунтвам 1-ви диск, иска 2-ри, давам и него и след тва изведнъж започва да ми иска да ми инсталира Direck X и C++ ..каквото и да правя-да ги откажа или да приема инсталацията то пак ми ги предлага отново и отново...като порочен кръг.Моля ви помогнете защото играта е наистина хубава но не става с инстала... :help:
А ето и въпросния релийз от замунда който аз изтеглих.
http://zamunda.net/details.php?id=235410&hit=1
ПС: теглих и този от 4 ГБ или нещо подобно но и той не тръгна
Mr. 6 Cylinders
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Re: DarkSiders - компютърна игра, проблем с инсталация

Мнение от Junkie » 08 Ное 2011, 14:34

Ами свали и инсталирай Direct X де.... най-вероятно играта е нова - а твоята версия - стара..... Ако не става и така то най-вероятно релийза е бъгав

Direct X

ПС - Сигурен ли си че иска C++?!
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 08 Ное 2011, 19:36

Най-вероятно му иска Visual C++ Redistributable някоя версия, я 2005, я по-късна.

Ако след инсталацията ти казва нещо от сорта на Finished, Completed и след това те пита за инсталиране на DX и VC опитай да килнеш msiexec.exe или explorer.exe от таск мениджъра, а ако не мож се оправиш направо един рестарт от бутона. Малко грубо, ама, ако не мож се оправиш ще помогне. Като запали ако пак иска да инсталира пусни ги да се инсталират, ако на компа ти има по-нови версии то си ги засича и не ъпдейтва нищо.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от spar4o » 08 Ное 2011, 20:01

Благодаря, момчета е сега отивам да пробвам.Ако още някой се сеща нещо да пише
ПС: иначе точно тази версия на С++ иска да ми иснталира от 2005г. Но дори и да приема инсталацията -както на DX и VC след като ги инсталира вместо инталацията на играта да продължи то отново ми предлага да се инсталират тези две програми или след като се инсталне С++ ми предлага рестарт, давам да се ресне и като зареди windows няма иконка на деск-а на играта и не ми излиза нищо от което да продължа инстала :dunno:

...или пък съм прекалено прост за да си инстална играта :mrgreen:
Mr. 6 Cylinders
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от spar4o » 08 Ное 2011, 23:21

Благодаря за съветите Експлоуд-както ти каза инсталирах играта инсталнах си и DX и VC , то пак ми ги предложи, аз ги затворих, то пак ми ги предлжи аз го реснах :mrgreen: и като зареди пак преметнах съдържанието на неква папка от маунтнатото СД във папката на играта, цъкнах иконката на играта и....черен екран и аз тръпна в очакване за да видя първите сценки от игрицата и.....ТРЕЕСС!!! Дон'т седн прозорчето ми излиза...МООЛЯЯ ви кажете още някой съветец
Mr. 6 Cylinders
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 09 Ное 2011, 0:14

spar4o написа:преметнах съдържанието на неква папка от маунтнатото СД във папката на играта

От маунтатото CD в папката на играта слагаш само crack-a, както е описано в readme-то на релийза. Ако ти пищи грешки може и релийза да е прецакан, може да му трябва някой допълнителен фикс/пач, а може и със системата ти нещо да не е наред. Нямаш ли толко някой авер ГЕЙмър да погледне да помогне, щото така няма да стане номера.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от spar4o » 09 Ное 2011, 22:30

Еми ще потърся некъв компютърджия наистина.Иначе мн благодаря за помощта :yes: :clap:
Mr. 6 Cylinders
Изображение

Назад към Извън Темата