Отново лекарска небрежност

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Отново лекарска небрежност

Мнение от Doberman_vas » 08 Ное 2011, 16:13

Тези които защитават лекарите, чухте ли какво каза момчето?
Забравена плацента в матката, тъпи, мързеливи доктори - може ли за 800-1000лв човек да убият.
И сега пак ще си прехвърлят вината и ще са невинни. :bang: :bang: :bang:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 08 Ное 2011, 16:22

БЪЛГАРИ, НЕКА СЕ СЪБЕРЕМ НА ПРОТЕСТЕН МИТИНГ И ДА ПОИСКАМЕ ПУБЛИЧЕН ПРОЦЕС И СПРАВЕДЛИВО НАКАЗАНИЕ ЗА ТЕЗИ, КОИТО ДОПУСНАХА ДЕЯНА ДА УМРЕ !-ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА И ПАМЕТ. КАКТО И НА МНОГО ДРУГИ РОДИЛКИ И ДЕЦА!!!
МИТИНГЪТ ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 13.11.2011г. ОТ 10.00h. ПРЕД СГРАДАТА НА ПАРЛАМЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !

НЕКА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ДА СПОДЕЛИ ТОВА НА СТРАНИЦАТА СИ И ПРЕДАДЕ НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ ЗА ДА ИМА ПОЛЗА ОТ ТОВА ПРОСТРАНСТВО! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА НАПРАВИМ НЕЩО ЗАЕДНО И ДОКРАЙ!!!
Получих тази покана в Facebook и ще отида ! Нека да се съберем колкото се може повече хора, защото така НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ. Утре някоя жена ще я е страх да роди, защото или няма или не иска да даде пари за екип. Както каза колегата за 1000лв. човек убиха. :ranting:
http://www.facebook.com/event.php?eid=197072437033495
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Ное 2011, 17:50

Doberman_vas написа:Тези които защитават лекарите, чухте ли какво каза момчето?
Забравена плацента в матката, тъпи, мързеливи доктори - може ли за 800-1000лв човек да убият.

всъщност се случва често... ти ако си виждал какво излиза след като излезе бебето- понякога си излиза цялата плацента ама ако не стане така... ръцете до лактите и ровят и вадят парчета и парченца... ще ти е ясно че просто няма начин да са на 100% сигурни че всичко е излязло... тя природата го е сметнала, но понякога нещата се изкофтят- тогава номера е да го хванат на време след това...

за парите за които им плащат на докторите в бг-то и условията при които работят... мисля, че са някакви свръх-хора...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 08 Ное 2011, 18:26

alx написа:

всъщност се случва често... ти ако си виждал какво излиза след като излезе бебето- понякога си излиза цялата плацента ама ако не стане така... ръцете до лактите и ровят и вадят парчета и парченца... ще ти е ясно че просто няма начин да са на 100% сигурни че всичко е излязло... тя природата го е сметнала, но понякога нещата се изкофтят- тогава номера е да го хванат на време след това...

за парите за които им плащат на докторите в бг-то и условията при които работят... мисля, че са някакви свръх-хора...

Принципно си прав колега за плацентата. Но това за парите .. на тях като им се плаща малко и не са оценявани, защо трябва да си го изкарван един вид на хората :dunno:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 08 Ное 2011, 18:34

Aз не съм убеден дали думата "небрежност" е точната, за мен това е по- скоро едно нагло и демонстративно безхаберие, което демонстрират докато не им бутнеш пари под масата.
Никой не мое ма връне на селу!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Ное 2011, 18:54

randity написа:
alx написа:

Принципно си прав колега за плацентата. Но това за парите .. на тях като им се плаща малко и не са оценявани, защо трябва да си го изкарван един вид на хората :dunno:

като си смачкан, беден, обиждан понякога е трудно да се издигнеш над тия неща и просто да бъдеш професионалист. някои хора го могат. повечето не.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 08 Ное 2011, 19:29

alx написа:като си смачкан, беден, обиждан понякога е трудно да се издигнеш над тия неща и просто да бъдеш професионалист. някои хора го могат. повечето не.

Ей тва е един от най-кофтите моменти...
Пациентите като почнат МАСОВО да се отнасят КАТО ЦЯЛО към лекарите като с говеда - еми лекарите трудно намират стимул да работят както подобава :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 08 Ное 2011, 19:31

А докторята се отнасят към пациентите като към ходещи банкомати.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 08 Ное 2011, 19:33

flame написа:
alx написа:като си смачкан, беден, обиждан понякога е трудно да се издигнеш над тия неща и просто да бъдеш професионалист. някои хора го могат. повечето не.

Ей тва е един от най-кофтите моменти...
Пациентите като почнат МАСОВО да се отнасят КАТО ЦЯЛО към лекарите като с говеда - еми лекарите трудно намират стимул да работят както подобава :confused:

то малко като с яйцето и кокошката, ама....каква е причината пациентите да се отнасят към лекарите като с говеда?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 08 Ное 2011, 19:36

saleen написа:А докторята се отнасят към пациентите като към ходещи банкомати.

В световен мащаб това е една от най-скъпоплатените професии - ти може би искаш без пари да минеш!? Или си 22+ години назад във времето?! :kuku:
Или може би ако докторът ако свърши добре работата - тогава ще му дадеш от благодарност, без той да иска, нали?! :kuku:

Всеки уважаващ себе си прост селски бек като иде с Гоуфа при майстора - мълчи и плаща чинно, дори майсторът да си е оставил ръцете по колата. :kuku:
Същият индивид обаче като иде при лекаря и почва още от вратата да разправя кви били обирджии - въпреки че предната вечер е дал 50 лева бакшиш в чалгатеката! :dummy:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 08 Ное 2011, 20:03

Факт е, че без нужните парички за да се дадат,до там ли трябва да стигаме!? Честно да си призная умирам от страх, гледах и интервюто на мъжа на момичето, отново плаках като малко дете. Моля се на Господ да накажат виновниците за всичко това. Защото тогава е било това момиче,после може да сме аз и други момичета,които чакат своете дете! :(
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ElizabetS » 08 Ное 2011, 20:07

Позволявам си да кача предаването на Венета! http://play.novatv.bg/play/258084/ :(

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 08 Ное 2011, 20:09

Stoevro's wife написа:Факт е, че без нужните парички за да се дадат,до там ли трябва да стигаме!? Честно да си призная умирам от страх, гледах и интервюто на мъжа на момичето, отново плаках като малко дете. Моля се на Господ да накажат виновниците за всичко това. Защото тогава е било това момиче,после може да сме аз и други момичета,които чакат своете дете! :(

На кой нужните парички?
Щото на мен тея 500 до 1500лв повече ще ми свършат работа за детето, отколкото да ги дам за нещо, за което плащам осигуровки всеки месец :!:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 08 Ное 2011, 20:11

flame написа:ти може би искаш без пари да минеш!?

Mи що пък да не мина? Всеки месец ми се внасят пари за здравни осигуровки, а като вляза при джи-пито оня ми иска потребителска такса. Циганите влизат при него без да чакат ред и без да плащат и 1 стотинка, неосигурени, искам и аз така, да не съм по- прост.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ElizabetS » 08 Ное 2011, 20:17

Ronka написа:
Stoevro's wife написа:Факт е, че без нужните парички за да се дадат,до там ли трябва да стигаме!? Честно да си призная умирам от страх, гледах и интервюто на мъжа на момичето, отново плаках като малко дете. Моля се на Господ да накажат виновниците за всичко това. Защото тогава е било това момиче,после може да сме аз и други момичета,които чакат своете дете! :(

На кой нужните парички?
Щото на мен тея 500 до 1500лв повече ще ми свършат работа за детето, отколкото да ги дам за нещо, за което плащам осигуровки всеки месец :!:

Ronkа много си права! Всяка бъдеща мама трябва да разчита на лекаря си дори без да е дал тези пари,за това и така го написах. Разбира се,че предпочитам да ги дам тези пари за детето си,отколкото за нещо което си платил вече. Но това ли е начина да ти се обърне внимание,да си плащаш!? Аз не съм съгласна,за мен това не е правилно! Разбирам да има риск за бебо,Ок. Тогава ще дам колкото е нужно само и само то да е добре. Иначе в никой случай не бих ги дала :kuku:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата