Отново лекарска небрежност
Модератор: Общи модератори
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Re: Отново лекарска небрежност
Тези които защитават лекарите, чухте ли какво каза момчето?
Забравена плацента в матката, тъпи, мързеливи доктори - може ли за 800-1000лв човек да убият.
И сега пак ще си прехвърлят вината и ще са невинни.

Забравена плацента в матката, тъпи, мързеливи доктори - може ли за 800-1000лв човек да убият.
И сега пак ще си прехвърлят вината и ще са невинни.

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
БЪЛГАРИ, НЕКА СЕ СЪБЕРЕМ НА ПРОТЕСТЕН МИТИНГ И ДА ПОИСКАМЕ ПУБЛИЧЕН ПРОЦЕС И СПРАВЕДЛИВО НАКАЗАНИЕ ЗА ТЕЗИ, КОИТО ДОПУСНАХА ДЕЯНА ДА УМРЕ !-ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА И ПАМЕТ. КАКТО И НА МНОГО ДРУГИ РОДИЛКИ И ДЕЦА!!!
МИТИНГЪТ ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 13.11.2011г. ОТ 10.00h. ПРЕД СГРАДАТА НА ПАРЛАМЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !
НЕКА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ДА СПОДЕЛИ ТОВА НА СТРАНИЦАТА СИ И ПРЕДАДЕ НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ ЗА ДА ИМА ПОЛЗА ОТ ТОВА ПРОСТРАНСТВО! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА НАПРАВИМ НЕЩО ЗАЕДНО И ДОКРАЙ!!!
Получих тази покана в Facebook и ще отида ! Нека да се съберем колкото се може повече хора, защото така НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ. Утре някоя жена ще я е страх да роди, защото или няма или не иска да даде пари за екип. Както каза колегата за 1000лв. човек убиха.
http://www.facebook.com/event.php?eid=197072437033495
МИТИНГЪТ ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 13.11.2011г. ОТ 10.00h. ПРЕД СГРАДАТА НА ПАРЛАМЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !
НЕКА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ДА СПОДЕЛИ ТОВА НА СТРАНИЦАТА СИ И ПРЕДАДЕ НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ ЗА ДА ИМА ПОЛЗА ОТ ТОВА ПРОСТРАНСТВО! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА НАПРАВИМ НЕЩО ЗАЕДНО И ДОКРАЙ!!!
Получих тази покана в Facebook и ще отида ! Нека да се съберем колкото се може повече хора, защото така НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ. Утре някоя жена ще я е страх да роди, защото или няма или не иска да даде пари за екип. Както каза колегата за 1000лв. човек убиха.

http://www.facebook.com/event.php?eid=197072437033495
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Doberman_vas написа:Тези които защитават лекарите, чухте ли какво каза момчето?
И сега пак ще си прехвърлят вината и ще са невинни.![]()
![]()
всъщност се случва често... ти ако си виждал какво излиза след като излезе бебето- понякога си излиза цялата плацента ама ако не стане така... ръцете до лактите и ровят и вадят парчета и парченца... ще ти е ясно че просто няма начин да са на 100% сигурни че всичко е излязло... тя природата го е сметнала, но понякога нещата се изкофтят- тогава номера е да го хванат на време след това...
за парите за които им плащат на докторите в бг-то и условията при които работят... мисля, че са някакви свръх-хора...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
alx написа:Doberman_vas написа:Тези които защитават лекарите, чухте ли какво каза момчето?
![]()
всъщност се случва често... ти ако си виждал какво излиза след като излезе бебето- понякога си излиза цялата плацента ама ако не стане така... ръцете до лактите и ровят и вадят парчета и парченца... ще ти е ясно че просто няма начин да са на 100% сигурни че всичко е излязло... тя природата го е сметнала, но понякога нещата се изкофтят- тогава номера е да го хванат на време след това...
за парите за които им плащат на докторите в бг-то и условията при които работят... мисля, че са някакви свръх-хора...
Принципно си прав колега за плацентата. Но това за парите .. на тях като им се плаща малко и не са оценявани, защо трябва да си го изкарван един вид на хората

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Aз не съм убеден дали думата "небрежност" е точната, за мен това е по- скоро едно нагло и демонстративно безхаберие, което демонстрират докато не им бутнеш пари под масата.
Никой не мое ма връне на селу!
randity написа:alx написа:Doberman_vas написа:Тези които защитават лекарите, чухте ли какво каза момчето?
![]()
Принципно си прав колега за плацентата. Но това за парите .. на тях като им се плаща малко и не са оценявани, защо трябва да си го изкарван един вид на хората
като си смачкан, беден, обиждан понякога е трудно да се издигнеш над тия неща и просто да бъдеш професионалист. някои хора го могат. повечето не.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:като си смачкан, беден, обиждан понякога е трудно да се издигнеш над тия неща и просто да бъдеш професионалист. някои хора го могат. повечето не.
Ей тва е един от най-кофтите моменти...
Пациентите като почнат МАСОВО да се отнасят КАТО ЦЯЛО към лекарите като с говеда - еми лекарите трудно намират стимул да работят както подобава

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
А докторята се отнасят към пациентите като към ходещи банкомати.
flame написа:alx написа:като си смачкан, беден, обиждан понякога е трудно да се издигнеш над тия неща и просто да бъдеш професионалист. някои хора го могат. повечето не.
Ей тва е един от най-кофтите моменти...
Пациентите като почнат МАСОВО да се отнасят КАТО ЦЯЛО към лекарите като с говеда - еми лекарите трудно намират стимул да работят както подобава
то малко като с яйцето и кокошката, ама....каква е причината пациентите да се отнасят към лекарите като с говеда?

saleen написа:А докторята се отнасят към пациентите като към ходещи банкомати.
В световен мащаб това е една от най-скъпоплатените професии - ти може би искаш без пари да минеш!? Или си 22+ години назад във времето?!

Или може би ако докторът ако свърши добре работата - тогава ще му дадеш от благодарност, без той да иска, нали?!

Всеки уважаващ себе си прост селски бек като иде с Гоуфа при майстора - мълчи и плаща чинно, дори майсторът да си е оставил ръцете по колата.

Същият индивид обаче като иде при лекаря и почва още от вратата да разправя кви били обирджии - въпреки че предната вечер е дал 50 лева бакшиш в чалгатеката!

Факт е, че без нужните парички за да се дадат,до там ли трябва да стигаме!? Честно да си призная умирам от страх, гледах и интервюто на мъжа на момичето, отново плаках като малко дете. Моля се на Господ да накажат виновниците за всичко това. Защото тогава е било това момиче,после може да сме аз и други момичета,които чакат своете дете! 

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
Позволявам си да кача предаването на Венета! http://play.novatv.bg/play/258084/ 

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Stoevro's wife написа:Факт е, че без нужните парички за да се дадат,до там ли трябва да стигаме!? Честно да си призная умирам от страх, гледах и интервюто на мъжа на момичето, отново плаках като малко дете. Моля се на Господ да накажат виновниците за всичко това. Защото тогава е било това момиче,после може да сме аз и други момичета,които чакат своете дете!
На кой нужните парички?
Щото на мен тея 500 до 1500лв повече ще ми свършат работа за детето, отколкото да ги дам за нещо, за което плащам осигуровки всеки месец

Много като тебе вече плакаха ...
- saleen
- старши ентусиаст
-
flame написа:ти може би искаш без пари да минеш!?
Mи що пък да не мина? Всеки месец ми се внасят пари за здравни осигуровки, а като вляза при джи-пито оня ми иска потребителска такса. Циганите влизат при него без да чакат ред и без да плащат и 1 стотинка, неосигурени, искам и аз така, да не съм по- прост.
Ronka написа:Stoevro's wife написа:Факт е, че без нужните парички за да се дадат,до там ли трябва да стигаме!? Честно да си призная умирам от страх, гледах и интервюто на мъжа на момичето, отново плаках като малко дете. Моля се на Господ да накажат виновниците за всичко това. Защото тогава е било това момиче,после може да сме аз и други момичета,които чакат своете дете!
На кой нужните парички?
Щото на мен тея 500 до 1500лв повече ще ми свършат работа за детето, отколкото да ги дам за нещо, за което плащам осигуровки всеки месец
Ronkа много си права! Всяка бъдеща мама трябва да разчита на лекаря си дори без да е дал тези пари,за това и така го написах. Разбира се,че предпочитам да ги дам тези пари за детето си,отколкото за нещо което си платил вече. Но това ли е начина да ти се обърне внимание,да си плащаш!? Аз не съм съгласна,за мен това не е правилно! Разбирам да има риск за бебо,Ок. Тогава ще дам колкото е нужно само и само то да е добре. Иначе в никой случай не бих ги дала