"Страдате" ли за бившата....... кола ?
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Re: "Страдате" ли за бившата....... кола ?
Ами страдам да...Не беше първата ми кола, но беше първото ми БМВ. Даде ми много- запознанства с хора, незабравими пътувания, удоволствие, първият акт, първото усещане за танцуващ задник на кола (първият път абсолютно неволно
, и вечна любов към марката. Предаде ме само един запушен катализатор по нея и нищо друго... Дори една драскотина не й причиних... Беше голяма "лъскачка", супер пазена и гледана кола...
Но всяко нещо е с времето си, дойде нуждата от по-голяма кола, за по-сериозни пътувания и удобство и така се разделихме с нея. Но знам, че винаги ще я помня
Ех, мъкааааа
Радва ме и факта, че момчето което я купи, явно се грижи за нея, защото дори и сега 3 години след като се раделихме изглежда също толкова лъскава и перфектна
Ето едно мъничко наше преживяване, в един незабравим Новогодишен снеговалеж из пустите улици на София в първите часове на 2007-ма, когато по презумпция целият народ е пиян, но не и ние с нея

пп. От друга страна, вечно ще обичам турбината на сегашната си кола!!! Благодарение на нея имам най-хубавото в живота си

Но всяко нещо е с времето си, дойде нуждата от по-голяма кола, за по-сериозни пътувания и удобство и така се разделихме с нея. Но знам, че винаги ще я помня

Радва ме и факта, че момчето което я купи, явно се грижи за нея, защото дори и сега 3 години след като се раделихме изглежда също толкова лъскава и перфектна

Ето едно мъничко наше преживяване, в един незабравим Новогодишен снеговалеж из пустите улици на София в първите часове на 2007-ма, когато по презумпция целият народ е пиян, но не и ние с нея

пп. От друга страна, вечно ще обичам турбината на сегашната си кола!!! Благодарение на нея имам най-хубавото в живота си

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Е30-ката ми няма да я забравя никога, нищо че са минали над 10 години от тогава, все едно вчера съм я карал за последно 

- iani qnkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
- Мечтае да кара: M-POWER
- Детайли за колата: бяга яко
Ееех страдам да
имаше много готина стойка на пътя черен сивик 5та генерация д15ка с суап мини ме(от моно към пълна инжекция)на 16ки с борд,и рязани пружини,туби муби музики абе сичко 6
мн пъргава и икономична количка!Много я обичах защото ми беше шървата и имах мн хубави моменти преживяни с нея.

БМВ доставя душевни оргазми..

за 3000 лв съм намерил заместничка на старата любов...комби,кони,климатроник,18ки жанти...е36
само че требват пари за тази любов,един *** не стига 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
чак да страдам Не..ама тая най ми го вдигаше

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Явор написа:чак да страдам Не..ама тая най ми го вдигаше![]()
Тая и на мене ми го вдига, пък кво остава за теб

Много като тебе вече плакаха ...
- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
Как да страдам като старата ми кола беше Кадет Gsi. 

Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
MAFID написа:Как да страдам като старата ми кола беше Кадет Gsi.
Е какво - колкото повече ръжда толкова по-бърза

- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
Аз за предишната си кола - CITROEN BERLINGO не се сещам вече,макар че много работа ми е свършила и тя ми купи BMW-то.Но по предната FIAT PANDA 4Х4 определено ми липсва.От известно време ходя с един приятел по Оффроуд сбирки и все се возя.Тогава така ми се иска да се метна пак на малкия джип и да го подкарам по камъните.....ама я няма вече.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Ето това е старата ми кола. Така наречения "КЛУБЕН АВТОБУС" (защото вътре си събирах целия футболен отбор или всичките ми приятели и отивахме нанякъде)..
1.7D.. Накрая я карах без да доливам масло. Вървеше на пушка. Имаше проблеми с паленето след -10.. Ама тях ги решавах с кабели. Карал съм я откакто взех книжка през 2004 до 1 Януари 2009г. Тогава реших, че не мога вече да карам кола, на която не мога да разчитам да ме закара и прибере от някъде извън София.
Много културен разход ми даваше (като за беден студент) 4.5 извънградско и към 7-8 из София.
Най-досадното нещо в нея бяха фаровете. Аз съм си късоглед и в тъмното не виждам много добре, но фаровете на Е46-цата са като бял ден пред тези на Опела.
Имаше изпуснал амортисьор отзад и като скочех по-рязко на спирачките спираше на една страна, защото левият спирачен апарат спираше по-добре.
Ех, какви времена бяха..
Нафта за 20 лева и газ до ламарината..
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Да, страдам. Имал съм немалко коли преди Нея, сега карам по-функционална и голяма кола, но Тя все още е в мислите ми... липсва ми!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zxsport
-
с е34-та ... изкарах 5 години ... 5 щастливи години. Моите пари бяха в резервоара й ... и не само, но ... не ми пукаше, щото бях щастлив - ерген, парите ми бяха разделени между бензина и ергенския живот!
в интерес на истината най - много ми липсва семейната лодка - 123-ка (Бенц), която ни служи вярно 17-18 години, като през това време сменените части са на обща стойност около 200 лв ... железен автомобил ... няма такава кола! Може би тя е причината в продължение на 2 години да си търся неин еквивалент ... и намерих ... от година и половина вече съм МНОГО щастлив собственик на такава! А носталгията по БМВ си я лекувам с компакта, който купих на жената
в интерес на истината най - много ми липсва семейната лодка - 123-ка (Бенц), която ни служи вярно 17-18 години, като през това време сменените части са на обща стойност около 200 лв ... железен автомобил ... няма такава кола! Може би тя е причината в продължение на 2 години да си търся неин еквивалент ... и намерих ... от година и половина вече съм МНОГО щастлив собственик на такава! А носталгията по БМВ си я лекувам с компакта, който купих на жената

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Е затова не я продадох и си я оставих първата кола.Да изгние ако трябва пред очите ми ама няма да я дам.Това си ми е първата любов
Сега страдам,че зъзна на студа и,че читава кола си отиде от тоя свят.Дано скоро намеря същата и да си събера от двете най-доброто пак да си правя гъдел на душата.Ако ли не поне да е читава

Сега страдам,че зъзна на студа и,че читава кола си отиде от тоя свят.Дано скоро намеря същата и да си събера от двете най-доброто пак да си правя гъдел на душата.Ако ли не поне да е читава

8.32
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Еми все още ме е яд!

323i с жокер медиа
кеф на буци

323i с жокер медиа
кеф на буци

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
И мен ме е яд като се сетя от време на време за е30-ката ми.. Защо я продадох и аз не знам.. не ми бяха зор парите..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5