Края на едно приятелство!
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
Края на едно приятелство!
Момчета седя сега пред компа и разбирам че съм един човек които може би е изгубил смисъл за живот!
Момичето за което дори в гроба щях да ида вече е с друг!И наи гадното е ,че това наи големия ми приятел с които се познаваме от ебаси вечността:(
Не знам защо но всичко се е пробърнало около мен и с две думи ебати живота!А бях весел за събора за колата а и 27 имам рожден ден и сега какво? всичко по дяволите!
Не пожелавам на никого ,да се събуди един ден и да осъзнае , че няма приятели

Не знам защо но всичко се е пробърнало около мен и с две думи ебати живота!А бях весел за събора за колата а и 27 имам рожден ден и сега какво? всичко по дяволите!
Не пожелавам на никого ,да се събуди един ден и да осъзнае , че няма приятели

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Е нема що, нищо и такива работи се случват, ще се оправиш с времето, не се притеснявай, спокойно

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Края на едно приятелство!
BMWIKTOR написа:И наи гадното е ,че това наи големия ми приятел с които се познаваме от ебаси вечността:(
Толкова ти е бил и приятел. Не се ядосвай - поне си го разбрал що за стока е и няма да се озовеш с нож в гърба в някой наистина важен момент. Това да посегнеш на жената на приятел е най-помиярската постъпка на света и нищо, ама нищо не може да я оправдае!

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Споки май е нормално явление
и при мен стана същото, мойта (бивша) се шляпаше с него и си трайкаше а аз заблудена овца
в последствие въпросния тип си има дете от жената с която беше официално по същото време а тази която се мислеше за много хитра ... подробности ..
та идеята ми беше че има и такива приятели сред най добрите ..

E34 M50B25 forever
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Проблема е че в тази ситуация неможеш да промениш кой знае колко нещата, както казват времето лекува,
Сега въпроса е да намериш твоите истински приятели, които да са с теб в такива моменти

Сега въпроса е да намериш твоите истински приятели, които да са с теб в такива моменти

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
X-citer написа:Защо не дадеш по 50 лв на двама цигани и да му покажат колко е хубава междурасовата любов
Крайно време беше за малко креативно мислене

Айде сега сериозно - квото и да ти кажа, няма да съм първия, дето ще го е изрекъл... Ама че времето лекува си е доказано, просто се опитай да се занимаваш постоянно с нещо, било то и глупости, за да не мислиш за тези глупости. Крайно време е да я разчовъркаш тая колица

P.S. Добре че бимите никога не оставят както жените, иначе се трепя с тъпото на мотиката

Последна промяна theraven_nz на 26 Апр 2006, 0:20, променена общо 1 път
---
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
Абе момчета благодаря на всички че ста тука и въобще да не се познаваме лично пак по добре си лафим от другите пе..ли!!!То аз все човъркам по БМВто (свалих си главата да си полирам клапаните
) ама не мога да спре да мисля за нея!!!а сега и за него !
Аиде ВЪЛКЪТ да ми праща бензиновата помпа и да взема да покарам как си требе!!!
И все пак ви благодаря!!!

Аиде ВЪЛКЪТ да ми праща бензиновата помпа и да взема да покарам как си требе!!!
И все пак ви благодаря!!!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Бате, мноо гаден номер ти е свила таз девойка, но по гнусна е постъпката на "приятеля" ти ... надявам се поне в БМВ-то си да намираш утеха !
П.С. Ела на събора и ще я забравиш поне за 2а дена ... обещавам ти
П.С. Ела на събора и ще я забравиш поне за 2а дена ... обещавам ти

R.I.P Landikar
изглежда доста често ги правят тези номерца с приятелите к**ва
само на мен ми се е случвало на 2 пъти
единственото което мога да кажа като един вид успокоение е, че претръпваш и после не ти пука толкова от тези неща....щото вече неможеш да влагаш чувствата които си влагал преди....което за някои може да звучи и кофти де...но поне така е по-безопасно...когато си един вид "емоционално кастриран"
само на мен ми се е случвало на 2 пъти
единственото което мога да кажа като един вид успокоение е, че претръпваш и после не ти пука толкова от тези неща....щото вече неможеш да влагаш чувствата които си влагал преди....което за някои може да звучи и кофти де...но поне така е по-безопасно...когато си един вид "емоционално кастриран"
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4