За здравината на руските возила....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 25 Апр 2006, 21:03

Ебати колко коли смазахме от началото на годината до сега :shock: :shock: :shock:

Викторе, Шаро - съжалявам за автомобилите ви. Желая ви бързо възстановяване ;)
Изображение

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 25 Апр 2006, 22:04

Е кво прави алкохола с хората зад волана....пича от мохера беше с 1.93 промила и това след като го издирваха 2 часа след инцидета! Аз уж си казах, че нищо няма да му направя и докато си го мислех и......малко след това оня избяга нанякъде оставяйки колата и все....още са ми сини ръцете...да еба и помияра пиян :evil: Внимавайте :!:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 25 Апр 2006, 22:20

Би ли го бе :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 25 Апр 2006, 22:41

хм, едва ли по-скоро е блъскал по ламарините, а те ламарините не са виновни... :) аз лично при такава ситуация и такава реакция на другия бих прибегнал до саморазправа на 1 по-късен етап ...
In Ban We Trust!

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 26 Апр 2006, 0:11

X-citer написа:Би ли го бе :mhihi:

доколкото знам аз-много :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 26 Апр 2006, 0:26

LeX написа:
X-citer написа:Би ли го бе :mhihi:

доколкото знам аз-много :mhihi:
:uups:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 26 Апр 2006, 0:30

правилно си направил.Москича му струва,колкото мигача ти на калника.А пияните боклуци дето карат заслужават СМЪРТ :evil: Важното е,че ти си добре,защото преди години при такъв удар,лявата част на тялото на баща ми беше като шал на Левски синя от удар със 100 Км в час в шоферската врата.И добре,че "гниещия" опел не се оказа гниещ :bowdown: ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 26 Апр 2006, 0:48

И мене ме джасна-прасна един москвич в началото :lol: Обаче беше една пенсионерка на 68 години, а до нея се возеше майка й набор 1915 :shock: :shock: :shock: Написаха и акт на бабата :mhihi: Все пак си се разминал добре, можеше и да е по-лошо! В мойта ситуация москвича се разпадна тотално а бмв-то пое доста добре удара :)
Изображение
Изображение

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 26 Апр 2006, 1:41

Мой приятел преди седмица спира на Стоп втора кола ...Отзад го изпира мохер от удара мерцедеса на моя приятел се удря в предната кола и работата става на сандвич... Оказва се ,че шофера на мохера е пиян с 2.80 промила в кръвта ,но по неприятното е ,че този безмозъчко е возил жена си и детето си в това състояние и то в 20:30 часа :evil: :evil: :evil:

Просто колкото и да внимваш и да се пазиш к*в*ли колкото искаш :roll: :evil: :confused:

Гъзар пожелавам ти по скоро да си оправиш колата и усмивката на лицето ти да се върне бързо ;)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Апр 2006, 8:48

Ей мамка му :puke: :evil:

нямах време почти да влизам теи 2-3 дни и сега какво да видя :?: :!:

Някакво страшно проклятие тегне над нас :confused: :( Как може за един месец 5 коли да бъдат извън строя като 2 от тях тотал :evil: :evil: :evil:

Викторе, много ми е гадно :!: :( По колата вече работи ли се :?:
Дай боже да се работи и да стане,че колата заслужава страхотните награди в "Е46" :!: :!: :!:

Шаро, с теб пък какво стана приятел :?: :shock: :shock:

Само да не кажеш,че е станало в Банско че ще побеснея много яко :bang: :maad: :ranting: :banghead:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 26 Апр 2006, 10:28

Много гадно добре че ти си добре а за колата да не ти пука ламарина е опраавя се. :driving:
Изображение

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 26 Апр 2006, 16:14

Много неприятна случка.Най важното че ти си добре пък другото се оправя но жалко за колата много е красива.
Niki Lauda

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 26 Апр 2006, 17:46

Penchev написа:Ей мамка му :puke: :evil:

нямах време почти да влизам теи 2-3 дни и сега какво да видя :?: :!:

Някакво страшно проклятие тегне над нас :confused: :( Как може за един месец 5 коли да бъдат извън строя като 2 от тях тотал :evil: :evil: :evil:

Викторе, много ми е гадно :!: :( По колата вече работи ли се :?:
Дай боже да се работи и да стане,че колата заслужава страхотните награди в "Е46" :!: :!: :!:

Шаро, с теб пък какво стана приятел :?: :shock: :shock:

Само да не кажеш,че е станало в Банско че ще побеснея много яко :bang: :maad: :ranting: :banghead:

Георги Пенчев

хехе не в София стана до американското посолство
ония Олифрен си блеял в арадиото и въобще не видял че пътя малко завива, а и има 2 коли пред него ... и ме нацели мене ... премести ме 4-5 метра и се спрях в бордюра ....
като оглеждаха колата казаха, че ако не е бил обема за колоните във вратата е щял да ме намачка вътре яко ... сега обема е предал удара на колонката седалката и пода ... иначе през вратата точно в бедрото ми щеше да дойде ....
имах комоцио и още ми е тръдно дигна нещо тежко с лявата ръка ....
ама малкия дявол де ....

а колата е тоталка крива е като банан
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 27 Апр 2006, 0:01

Участниците в Е46 да прибират масите с ракийте и прасетата а останалите да дишат спокойно колата 99% ще бъде готова за събора ;)
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 27 Апр 2006, 0:53

Е тя ще бъде готова, но тези които са изпитвали това чувство да видят колата си смачкана, знаят за какво става въпрос. После нищо не е същото - уж оправена, а ти мислено винаги я сравняваш с времето преди инцидента, когато всичко си е било заводски монтирано и направено...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата