:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: :: Случаи на некоректност ::
Мой приятел ми разказа подобна исторя за същия потребител... оговарят се за цена на катализатор от 20-ка... моя човек му праща катализатора с опция "погледни преди да платиш"... и тогава пича звъни на моя човек и се провежда ето този разговор
- аве пич тоя катализатор не е от 20-ка
- е как да не е като лично съм го свалил от 20-ката... разбирам малко или много и ти гарантирам че е от 20-ка
- ае аз ти казвам че не е... ако искаш мога да ти го платя с 50 кинта по малко... ако си съгласен казвай да го взимам
- еми взимай го аз вече съм го пратил така или иначе
и понеже моя човек не е скандалджия и т.н. не му се занимавало да го пуска в некоректните...
незнам дали е случайност... незнам дали му е практика но е некоректно...
- аве пич тоя катализатор не е от 20-ка
- е как да не е като лично съм го свалил от 20-ката... разбирам малко или много и ти гарантирам че е от 20-ка
- ае аз ти казвам че не е... ако искаш мога да ти го платя с 50 кинта по малко... ако си съгласен казвай да го взимам
- еми взимай го аз вече съм го пратил така или иначе
и понеже моя човек не е скандалджия и т.н. не му се занимавало да го пуска в некоректните...
незнам дали е случайност... незнам дали му е практика но е некоректно...
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Чакам, да даде някакъв отговор и му късам билетчето.
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
kalin_10 написа:Здравейте колеги,да ви пиша за един "красавец" с ник angle_pich има тема,че изкупувал катализатори: viewtopic.php?f=63&t=226218. Пиша му на ЛС ,че имам от е36 и му изпращам номера и снимки на катализатора.След кратко време ми се връща съобщение,че цената която може да ми даде е 180лв.Казвам ок и му го пращам като се разбрахме пратката да е за негова сметка.На следващия ден тоест вчера пича ми звъни и най-нагло ми заявява по телефона,че цените били паднали и като сверил в каталога си можело да ми даде 110лв за него!Никой нямало да ми даде повече пари и така...Казах му,че за мен това е безумие по такъв долен начин да гледаш да изкараш някой лев отгоре и да ми връща катализатора,при което той отговори,че ще плати доставката до там и ще нареди пратката да се върне.Днес звъня в Еконт за да видя какво става и от там ме уведомяват,че въпросния човечец е отишъл само да иска номера ми за да се свърже с мен и е изчезнал.Нито е погледнал пратката,нито си е платил доставката,нито е казал че я отказва и я връща??!!!!?? И в момента ще съм с 30лв назад за куриери,телефони навъртяни и сума ти изхабени нерви и пратката ми все още е в София!!! От друг колега разбрах,че това му бил редовния номер с падането на цените и имало и други колеги които са ужилени от angle_pich.Данните са му Митко Николов гр.София ул.Чорлу 1 тел: 0896157698. Имайте си едно на ум с този дано от тук нататък да няма други колеги в моята ситуация!
Ако литълрок не ме мразеше толкова и беше обърнал поне малко внимание когато написах в тази тема че никой не обърна внимание на Енчо за катализатора който изпрати на англе пич!Тогава ми се изтри поста и така нататък понеже админа не ме понася!Ако беше прочел поне част от това което написах колегата в момента нямаше да е изигран и назад с 30 лева!Но нали все пак му е платена обявата и сигурно му е позволено да лъже хората!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
angel_lalov написа:Но нали все пак му е платена обявата и сигурно му е позволено да лъже хората!
Ангеле, не знам що го правиш, ама то си е твоя работа... който каквото сам си направи, никой не може да му го направи... 1 седмица ще четеш... следващият път ще четеш 101 седмици.
И аз имах същия случай с този колега но реших да го спестя преди време

хаха и аз имах нещо подобно с колегата с катализаторите пратих му квото пишеше на катализатора на лс, каза цена, пратих го пък после по телефона ми вика че небило катализатор тва, и си го взех обратно кво да прая ..
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Аз писах още миналата година по това време за АБСОЛЮТНО същия случай, но играча ме цакна с 50 лева, след мен изреваха още двама колеги, но "мъжагата" продължава да си прави бизнеса...?!
колко още хора трябва да се опарят, за да се направи нещо с/у тоо?! Нашите пари от кого ще бъдат възстановени? как? НИКАК!!!
Бихте ли ми дали ясен отговор защо го държите във форума и защо позволявате това да се случва? Други отнесоха бан за много по-малки неща, еднократно некоректни, а този системно лъже хората, системно бива постван в некоректни и системно бива подминават от власт-имащите?
колко още хора трябва да се опарят, за да се направи нещо с/у тоо?! Нашите пари от кого ще бъдат възстановени? как? НИКАК!!!
Бихте ли ми дали ясен отговор защо го държите във форума и защо позволявате това да се случва? Други отнесоха бан за много по-малки неща, еднократно некоректни, а този системно лъже хората, системно бива постван в некоректни и системно бива подминават от власт-имащите?
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
E за това не харесвам куриерската търговия!
Същия пич на мен ми плати катализатор 380лв суха пара,като други "търговци" ми предлагаха от 80 до 300лв!
Общо три съм продал на него,на място като винаги съм проверявал на две, три места да си сверя часовника!
Не го защитавам,не го оправдавам...
Същия пич на мен ми плати катализатор 380лв суха пара,като други "търговци" ми предлагаха от 80 до 300лв!
Общо три съм продал на него,на място като винаги съм проверявал на две, три места да си сверя часовника!
Не го защитавам,не го оправдавам...
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
EnimEn написа:Аз писах още миналата година по това време за АБСОЛЮТНО същия случай, но играча ме цакна с 50 лева, след мен изреваха още двама колеги, но "мъжагата" продължава да си прави бизнеса...?!
Така като гледаш, дали го подминаваме?
Темите му са заключени, той не е влизал във форума от два дни, какво исакаш, да ида да го намеря и да го накарам да даде обяснение ли?
Спрете с тия намеци, че платените обяви правят каквото си искат, ако не си запознат, а явно не си , няколко от платените също бяха изгонени, но при доказана некоректност.В твоя случай нямаше как да преценим, дали не става въпрос за недоразумение, (А НЕДОРАЗУМЕНИЯ ПРИ ТЪРГОВИЯ ОТ РАЗСТОЯНИЕ СА ВЪЗМОЖНИ ) или умишлени действия.Сега вече нещата са други, но след като писаха повече опарени от него хора.Ако искаш да извадя от моя джоб, за да ти възстановя парите?Ако искаш целия екип на форума, ще се изреди да ти даде лично обяснение, защот този е още тук?
Както казах случая с теб, го приехме за недоразумение, въпросния се извини, че се е получило така, затова нещата тогава приключиха.Ако всички, които са имали подобен проблем бяха писали по рано, а не да си траят отдавна щеше да си е заминал.Имайте предвид, че ние, няма как от раз, да отсъдим, кой крив, кой прав, няма как да не вземем под внимание и неговата гледна точка.
Предупреждавам те лично, не се опитвай да намекваш, че тук има телерирани НЕКОРЕКТНИ търговци, който са оставени да правят, каквото си искат!Това ти твърдение, обижда целия екип на форума, а в частност екипа в търговските раздели.
Вие изкарахте, че това тук е ежедневие.
Ако не се лъжа ти имаше проблем с друг колега Е_30, а не с angle_pich, или греша?Спомням си, че Е_30 искаше да те компенсира, какви пари търсиш пак?
Единствено колегата boris_K имаше случай с angle_pich.
- Mollov
- Мародератор
-
EnimEn написа:Аз писах още миналата година по това време за АБСОЛЮТНО същия случай, но играча ме цакна с 50 лева, след мен изреваха още двама колеги, но "мъжагата" продължава да си прави бизнеса...?!
Ти сигурен ли си, че е със същият човек, който коментираме тука? С angle_pich? Щото аз имам инфо, че не е с него... ще преровя назад темата, да видя за какво иде реч, и ако твоят проблем НЕ Е бил с angle_pich ще отнесеш 1 месец BAN за "голямата ти уста".
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Случаят на Енимен беше с колегата Е_30.В този случай, ачко пак с еобажда където не му е работата.Затова му изтрих мнението и написах защо е изтрито.
А тогава колегата Е_30 изрично изяви желание да компенсира Енимен!
А тогава колегата Е_30 изрично изяви желание да компенсира Енимен!
LiTtLeRoCk написа:angel_lalov написа:Когато написах аз какво стана с случая на Енимен никой не ми обърна внимание и ми се изтри поста!а той ми каза после че му били казали че станало недоразумение!е това недоразумение много често взе да става с тези катализатори!бахти играчите мислят си че като си плащат обявата могат да си правяк каквото поискат! :dummy: :dummy: :dummy:
От къде знаеш,че не сме обърнали внимание?Аз лично ти изтрих поста!След разменени няколко лични и с двамата се оказа,че случая е недоразумение.Колегата Е_30 е изявил желание да компенсира въпросния колега.След тези два случая,може да приемем,че е практика,но нека видим и колегите,какво ще кажат в тяхна защита.Теб ще те помоля най любезно,когато не си засегнат от някой случай да не звъниш.След моето мнение да пишат,само други потърпевши и засегнати,всяко друго мнение,ще бъде изтривано без предупреждение!
- Mollov
- Мародератор
-
Така...
Изглежда твоят случай не е бил с angle_pich и ти за пореден път лаеш без никакво покритие. Сега си взимаш 1 месец почивка, през който месец можеш да си преосмислиш държанието към "властимащите" във форума и да ти дойде акъла в главата... или не и да приключиш с присъствието си тук.
EnimEn написа:Нека се отбележа и аз, за първи път ще пиша, и не, защото не са ме цакали, а защото мислех, че няма да се повтори. Но опитът учи - затова сега непоколебимо ще опиша една две случки
Подлъган от тема "Изкупувам стари автомобилни катализатори ПЛАТЕНА ОБЯВА" се ентусиазирах и попитах на ЛС "колегата" E_30...
Изглежда твоят случай не е бил с angle_pich и ти за пореден път лаеш без никакво покритие. Сега си взимаш 1 месец почивка, през който месец можеш да си преосмислиш държанието към "властимащите" във форума и да ти дойде акъла в главата... или не и да приключиш с присъствието си тук.
- angle_pich
- Потребител
-
Така първо - EnimEn - никога не съм работил с този човек, дори не сме контактували, elmaza91 - има изпратена стока, но не е катализатор, поемам си разноските и му го връщам, veso_88 - дори не помня какво се е случило. Потребителите по-надолу или никога не сме си писали или случаят е "на един мой приятел брат му познава един човек, който нещо бил направил...". Значи от всички истории по мое име какво имаме kalin_10 и veso_88, който твърди, че имало някакъв проблем преди много време.
Ще обсъдя това, за което наистина имаме определен проблем, а не само митични истории по мое име. kalin_10 пише с моя колежка, изпраща се снимка, но има грешка в номера - добре признава му се по телефона и като си поемаме разноските трябва да му го върнем. Отиваме до еконт и се оказва, че катализаторът е прехвърлен на друг човек и той вече го е взел. Да, сгрешили сме, но не съм виновен, че няма как да си поемем разноските. Вижте в никакъв случай не мога да печеля от 10лв за доставка или 20лв промяна на цената. Фактите са два - купувам катализаторите заради платината, родия и паладия вътре в тях. Вижте следните данни http://www.kitco.com/charts/popup/pt0060lnb.html спад в цената на платината с на 350долара http://www.kitco.com/charts/popup/rh0060lnb.html спад в цената на родия с над 230 долара и по-слаб но пак спад в цената на паладия със 100долара http://www.kitco.com/charts/popup/pd0060lnb.html. Това е информация от световни пазари и цената на катализаторите зависи от тях. Сами виждате, че днес платината може да е на една цена, на другия ден на друга, но това си е проблем на търговеца, дали ще загубя или ще си вложа парите в стока и ще изчакам си е мой проблем. Не съм направил тема, в която да се оплаквам от това нали? Другото което е често ми се изпращат катализатори, които не са пълни, но ги взимам - защото се случват грешки. madpetio може да ви каже понеже сме се срещали много пъти, че работя с една колежка. Тя пише във форумите, когато аз пътувам и затова понякога се получават грешки, но ако се случи, си плащаме за тях и винаги си ги признаваме. Разберете - няма как да не станат грешки, но вие ме изкарахте, че съм тук за да ви взимам 20те левчета. Не печеля от това и както тук има 3-4 души, от които съм има контакт с един максимум двама реално, има и много хора, с които си работим отдавна например HeBePeH rocki1 zidi1982 s.nikov caningam Magnus. Извинявам се за пореден път на kalin_10, но човек няма как да очакваш да ти върна катализатора, като си го дал на друг и това си пропуснал да го споменеш в темата. Така че не мога да кажа, че повече няма никога да грешим, но в никакъв случай, не лъжа никого, а ако се получи недоразумение, човекът бива компенсиран. Доказателство за това са не само хората, с които работя отдавна, а и тези, с които се виждам редовно, madpetio, с когото сме се виждали 5-6 пъти, сваляли сме му катализаторите в наш сервиз и винаги съм му давал най-добрите цени.
Ще обсъдя това, за което наистина имаме определен проблем, а не само митични истории по мое име. kalin_10 пише с моя колежка, изпраща се снимка, но има грешка в номера - добре признава му се по телефона и като си поемаме разноските трябва да му го върнем. Отиваме до еконт и се оказва, че катализаторът е прехвърлен на друг човек и той вече го е взел. Да, сгрешили сме, но не съм виновен, че няма как да си поемем разноските. Вижте в никакъв случай не мога да печеля от 10лв за доставка или 20лв промяна на цената. Фактите са два - купувам катализаторите заради платината, родия и паладия вътре в тях. Вижте следните данни http://www.kitco.com/charts/popup/pt0060lnb.html спад в цената на платината с на 350долара http://www.kitco.com/charts/popup/rh0060lnb.html спад в цената на родия с над 230 долара и по-слаб но пак спад в цената на паладия със 100долара http://www.kitco.com/charts/popup/pd0060lnb.html. Това е информация от световни пазари и цената на катализаторите зависи от тях. Сами виждате, че днес платината може да е на една цена, на другия ден на друга, но това си е проблем на търговеца, дали ще загубя или ще си вложа парите в стока и ще изчакам си е мой проблем. Не съм направил тема, в която да се оплаквам от това нали? Другото което е често ми се изпращат катализатори, които не са пълни, но ги взимам - защото се случват грешки. madpetio може да ви каже понеже сме се срещали много пъти, че работя с една колежка. Тя пише във форумите, когато аз пътувам и затова понякога се получават грешки, но ако се случи, си плащаме за тях и винаги си ги признаваме. Разберете - няма как да не станат грешки, но вие ме изкарахте, че съм тук за да ви взимам 20те левчета. Не печеля от това и както тук има 3-4 души, от които съм има контакт с един максимум двама реално, има и много хора, с които си работим отдавна например HeBePeH rocki1 zidi1982 s.nikov caningam Magnus. Извинявам се за пореден път на kalin_10, но човек няма как да очакваш да ти върна катализатора, като си го дал на друг и това си пропуснал да го споменеш в темата. Така че не мога да кажа, че повече няма никога да грешим, но в никакъв случай, не лъжа никого, а ако се получи недоразумение, човекът бива компенсиран. Доказателство за това са не само хората, с които работя отдавна, а и тези, с които се виждам редовно, madpetio, с когото сме се виждали 5-6 пъти, сваляли сме му катализаторите в наш сервиз и винаги съм му давал най-добрите цени.
Още един случай на некоректност,не купувайте от колегата vivaldi82, нищо чудно че няма нито един пост. От Пловдив е , телефона му е 0896104499. От близо 10 дена ме лъжи, че ще ми изпрати обещаната емблема за Е39, срещу заплащане от моя страна разбира се, всеки ден казва, че я е пуснал, а тя не пристига. Първото оправдание беше ,че я пуснал на друг колега и ще смени адреса. После продължава да твърди, че я пуска, а тя така и не идва.
За мен всяко не спазване на думата и уговорката е некоректност.
За мен всяко не спазване на думата и уговорката е некоректност.
Последна промяна theOnly на 14 Ное 2011, 16:56, променена общо 1 път
- Mollov
- Мародератор
-
Това не е случай на некоректност, ами на несериозност. Разграничавайте нещата... некоректен щеше да е, ако ти беше пратил емблема, която не отговаряше на описанието му. Това, че се мотае и не ти я праща не го прави некоректен.
За теб - може би... според правилата на форума - не е така.
theOnly написа:За мен всяко не спазване на думата и уговорката е некоректност.
За теб - може би... според правилата на форума - не е така.
Назад към Авточасти и аксесоари