Ще падне ли Facebook
Модератор: Общи модератори
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Ще падне ли Facebook
BadAngel написа:аз с жените нямам общи теми на разговор
Не бре, ясно, жестоки сте ... признавам !
Продължавайте,може да излезе нещо ... или да влезе

Много като тебе вече плакаха ...
Ronka написа:Продължавайте,може да излезе нещо ... или да влезе![]()
В слyчая и двете

krystal написа:Ronka написа:Продължавайте,може да излезе нещо ... или да влезе![]()
В слyчая и двете
как така и двете
нютън е казал, на всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодействие

No bling at the Ring
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Ronka написа:Така и да говорехте на жените, нямаше да сте пред компютъра сега![]()
Ангела няма отказ от жена. Омъжените жени ги съветвам да не го гледат и да не го слушат по обясними причини.
jordanov написа:Ronka написа:Така и да говорехте на жените, нямаше да сте пред компютъра сега![]()
Ангела няма отказ от жена. Омъжените жени ги съветвам да не го гледат и да не го слушат по обясними причини.
всяка жена, прекарала една нощ в леглото с йорданов няма повече причина да остане на този свят - тя е видяла всичко от живота

No bling at the Ring
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
BadAngel написа:jordanov написа:Ronka написа:Така и да говорехте на жените, нямаше да сте пред компютъра сега![]()
всяка жена, прекарала една нощ в леглото с йорданов няма повече причина да остане на този свят - тя е видяла всичко от живота
в това отношение съм доста ограничен, мога да покажа всичко от живота само в леглото, а ти навсякъде. Ти отваряш очите на жените, дори преди срещата с теб те не са жени, а след срещата с теб, те не мислят останалите представители на мъжкия пол за мъже. Това си ти Ангеле, промяната!

jordanov написа:BadAngel написа:jordanov написа:Ronka написа:Така и да говорехте на жените, нямаше да сте пред компютъра сега![]()
в това отношение съм доста ограничен, мога да покажа всичко от живота само в леглото, а ти навсякъде. Ти отваряш очите на жените, дори преди срещата с теб те не са жени, а след срещата с теб, те не мислят останалите представители на мъжкия пол за мъже. Това си ти Ангеле, промяната!
йорданов, какво да кажа аз за теб.. ти срещаш жените, които нямат нужда от промяна, за разлика от нас, простосмъртните

No bling at the Ring
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
е недей казва на другите, че моите са втора ръка... за да нямат нужда от промяна са минали през теб 

jordanov написа:е недей казва на другите, че моите са втора ръка... за да нямат нужда от промяна са минали през теб
самата мисъл и частица от идеята, че може да съм се оказал баджанак с човек, достоен и красив, като теб, йорданов,
ме кара да се окрилявам и забравям всичките си житейски тревоги

No bling at the Ring
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо

Любов ли бе да го опишеш

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
баси,тез двамата какви убаФци съм,даже не мога да се нареда до тях (зад) с моята 23 сантиметрова чишка... 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
стига толкова 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3