Трябва ли да се минава на N при дълготрайно спиране с АСК?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Трябва ли да се минава на N при дълготрайно спиране с АСК?
ms написа:BadAngel написа:...хамъра е много тежък и няма пауар да гази така или иначе, не знам кво толкова му се плашите
нека да няма сила да гази- аз пък нямам пари да правя тенекии, маски и фарове... че и скъпи пустите фарове![]()
ти заеби Хамъра- просто заради такъв си създадох навик- то е пълно с идиоти и не ми трябват такива случки с какъвто и да е противник...
окси бате, ще го сложим хамъра в списъка с изключения тогава
значи, ако пред теб има кола и тя не е хамър, трябва да се набичиш възможно най-близо до нея, така че, ако евентуално реши да тръгне назад, вместо напред, да не те откине, а просто да те подпре

No bling at the Ring
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BadAngel написа:значи, ако пред теб има кола и тя не е хамър, трябва да се набичиш възможно най-близо до нея, така че, ако евентуално реши да тръгне назад, вместо напред, да не те откине, а просто да те подпре
и това не ми харесва- всеки трети вече е теглич, включително и аз

ms написа:BadAngel написа:значи, ако пред теб има кола и тя не е хамър, трябва да се набичиш възможно най-близо до нея, така че, ако евентуално реши да тръгне назад, вместо напред, да не те откине, а просто да те подпре
и това не ми харесва- всеки трети вече е теглич, включително и азА от едно време имам спомени за резултата при битка "теглич срещу броня" => аз бях с теглича и си взех сериозно парче от бронята и малко от маската на тоя зад мен
ако ти си с теглич, а този отзад с булбар кой ще вземе парчето броня ?

No bling at the Ring
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Зависи дали ще се отклещи лесно, след като ролбар-а огъне теглича навътре, че някой път става като при кучетата в размножителния период.
От тогава русото не е на мода.
t060 написа:Зависи дали ще се отклещи лесно, след като ролбар-а огъне теглича навътре, че някой път става като при кучетата в размножителния период.
късмет имат кучетата, че риска да им се случи е само в размножителния период
за сметка на това, нас ни дебне тази опасност всеки ден

No bling at the Ring
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BadAngel написа:ако ти си с теглич, а този отзад с булбар кой ще вземе парчето броня ?
е как кой- аз... ама ще трябва да разменя 1-2 стопа и багажник за парче броня и маска- не ми изглежда справедливо някак

еми, в такъв случай да изкажем още един постулат за шофиране в бомбай
когато си с теглич, а зад теб има джип с булбар, елегантно прибери ножката
когато си с теглич, а зад теб има джип с булбар, елегантно прибери ножката

No bling at the Ring
spacepl написа:При Е39 стептроник трябва да задържиш 1 секунда на R за да светне задната - шваба механик, не писател. Аз лично никога не давам на N или P на светофар, освен ако не е за над 40 секунди и ми е скука и си играя да ръчкам копчетата и лостовете
В София има бая за по2-3 минути дето държат и 1 дето е 5 мин. по цял ден

exotique написа:spacepl написа:При Е39 стептроник трябва да задържиш 1 секунда на R за да светне задната - шваба механик, не писател. Аз лично никога не давам на N или P на светофар, освен ако не е за над 40 секунди и ми е скука и си играя да ръчкам копчетата и лостовете
В София има бая за по2-3 минути дето държат и 1 дето е 5 мин. по цял ден
кой е тоя с 5те минути

www.bmwпрофесори-bg.net
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3