Молба за съдействие след счупено стъкло на Toyota Celica
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Молба за съдействие след счупено стъкло на Toyota Celica
Здравейте колеги,
Миналата седмица във вторник (08.11.2011) рано сутринта в Перник пред блок 46 на ул. Гагарин някой ми е счупил съвсем умишлено задното стъкло на колата (Toyota Celica 93-та година, черна) с камък. Беше си паркирана съвсем нормално и на никой не пречеше. Молбата ми е: ако има перничани тук и някой разбере нещо или дочуе, да ми каже. Едва ли ще предприема саморазправа с извършителя, но поне искам да знам защо...
Никой не е застрахован от подобна щета и за това Ви моля да ми помогнете.
Благодаря предварително.
Миналата седмица във вторник (08.11.2011) рано сутринта в Перник пред блок 46 на ул. Гагарин някой ми е счупил съвсем умишлено задното стъкло на колата (Toyota Celica 93-та година, черна) с камък. Беше си паркирана съвсем нормално и на никой не пречеше. Молбата ми е: ако има перничани тук и някой разбере нещо или дочуе, да ми каже. Едва ли ще предприема саморазправа с извършителя, но поне искам да знам защо...

Благодаря предварително.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Молба за съдействие след счупено стъкло на Toyota Celica
Колега шанса е 1 на 10000 някой да го е видял и да пише тука такаче мисля че т'ва е несериозна тема.. По скоро си помисли с кои не се обичате.. а може и някои келеш без причина,аз веднъж излизам от една кръчма в студентски и си вървя към колата и точно на 10-метра се чува аларма и чупене на джам... Някой от блока хвърли нещо по-колите но така и не се разбра от къде..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Преди 2 години (и аз имам селика.ама 2005г) ми счупиха на мен шофьорското стъкли,заради забравен телефон,я си помисли нещо да не си забравил в колата...
- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Е.Димитров написа:Преди 2 години (и аз имам селика.ама 2005г) ми счупиха на мен шофьорското стъкли,заради забравен телефон,я си помисли нещо да не си забравил в колата...
Tо ако е за нещо такова , няма да влиза през предното стъкло което е със стоманени нишки
Два варянта , или е човек който не те обича и знае че това е твоята кола , или просто някой без причина с винкела ти е изпраскал стъклото (все пак си в Перник!)

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
bmw318is4 написа:Е.Димитров написа:Преди 2 години (и аз имам селика.ама 2005г) ми счупиха на мен шофьорското стъкли,заради забравен телефон,я си помисли нещо да не си забравил в колата...
Tо ако е за нещо такова , няма да влиза през предното стъкло което е със стоманени нишки
Два варянта , или е човек който не те обича и знае че това е твоята кола , или просто някой без причина с винкела ти е изпраскал стъклото (все пак си в Перник!)
Пича пише "задно" стъкло,така лесно се бърка в багажника
- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Е.Димитров написа:bmw318is4 написа:Е.Димитров написа:Преди 2 години (и аз имам селика.ама 2005г) ми счупиха на мен шофьорското стъкли,заради забравен телефон,я си помисли нещо да не си забравил в колата...
Пича пише "задно" стъкло,така лесно се бърка в багажника
Аз къде така смело съм прочел "предното" стъкло незнам , извинявам се

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
колони музика у а?
7 мнения
• Страница 1 от 1