дойде ли времето за зимни гуми 2011
Модератор: Общи модератори
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: дойде ли времето за зимни гуми 2011
Zapa написа:днес ги смених, 32лв за смяна, монтаж и демонтаж и 15лв за 250гр тежести![]()
![]()
Това много ли е според вас или просто жантите са зле
За тия времена не е малко..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Zapa написа:днес ги смених, 32лв за смяна, монтаж и демонтаж и 15лв за 250гр тежести![]()
![]()
аз платих 67 лв. за труд + тежести за смяна на 16ки
не знам колко цола са ти джантите, но ако са примерно 15ки е ОК

No bling at the Ring
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
![]()
може да не е от джантите, а от гумите
а честно казано може и от гумаджийте да е
дет се вика божа работа

BadAngel написа:kemakozeE36 написа:bum_bum написа:Вчера на 6 градуса температура тествах летните и веднага след това зимните след като ги сложих. На един и същ участък с една и съща скорост по едно и също време с разлика към час макс.
Летните- 17'' Тойо Прокси 4 на 1 сезон, зимните 16'' Гудиър УГ 7+ пак на един сезон.
Ми да ме извинят тия, дето твърдят, че независимо от температурата летните спирали по-добре на сух асфалт. Разликата е драстична в полза на зимните.
Имайки предвид, че зимните са ми на 7 години, а летните на 2 да ме извинят тези със зимните гуми
колега, много са ти стари зимните гуми, помисли за някакви по-нови
каучука старее и това влошава качествата му, особено, ако гумите са съхранявани неправилно през топлото време
бум бум евала за теста

тва гуми на 7 години

ако ще и 5мм грайфер да има е пълна пластмаса

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
сложих ги още ноември миналата година и не съм ги махал ... дано да не съм прецакал хубавото тойо. Нямам търпение да валне снежец да проверя това 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
jordanov написа:сложих ги още ноември миналата година и не съм ги махал ... дано да не съм прецакал хубавото тойо. Нямам търпение да валне снежец да проверя това

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
K_Ilkov написа:jordanov написа:сложих ги още ноември миналата година и не съм ги махал ... дано да не съм прецакал хубавото тойо. Нямам търпение да валне снежец да проверя това
в най-добрия случай си им съкратил живота сериозно
Голяма простотия си направил..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
boksioraE39 написа:K_Ilkov написа:jordanov написа:сложих ги още ноември миналата година и не съм ги махал ... дано да не съм прецакал хубавото тойо. Нямам търпение да валне снежец да проверя това
в най-добрия случай си им съкратил живота сериозно
Голяма простотия си направил..
кризата ме удари през кръста кво да направя ... не съм карал много колата иначе към 3000 километра през лятото аре 4000 да са. Грайфера им е както са купени общо да са на 6000 километра. Нежен съм бил, и още съм

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
от събота съм с две предни нови Гоодрич ДОТ 4111,
за задни съм с 4-ти сезон, с доволно грайфер-но имам силни съмнения и при първи признаци за недостатъчност
и тях ще сменям с нови
за баланс ми взеха само по 2,5 лв на новите гуми, а на старите по 8 кинта всичко -c алумин 15 " съм
за задни съм с 4-ти сезон, с доволно грайфер-но имам силни съмнения и при първи признаци за недостатъчност

за баланс ми взеха само по 2,5 лв на новите гуми, а на старите по 8 кинта всичко -c алумин 15 " съм

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Бе явно са посвалили цените. Мен ми взеха 80лв преди 2 години срещу КАТ. Радиал ли е там,не знам какво е..
Чисто нови Тойо на чисто нови ББС и не можаха да ги балансират за тия пари. Предницата тресеше, докато не отидох пак на баланс.
За сметка на това ми обърнаха едната задна на опаки
Ма 80лв, ко му плащаш
Чисто нови Тойо на чисто нови ББС и не можаха да ги балансират за тия пари. Предницата тресеше, докато не отидох пак на баланс.
За сметка на това ми обърнаха едната задна на опаки

Ма 80лв, ко му плащаш

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
BadAngel написа:kemakozeE36 написа:bum_bum написа:Вчера на 6 градуса температура тествах летните и веднага след това зимните след като ги сложих. На един и същ участък с една и съща скорост по едно и също време с разлика към час макс.
Летните- 17'' Тойо Прокси 4 на 1 сезон, зимните 16'' Гудиър УГ 7+ пак на един сезон.
Ми да ме извинят тия, дето твърдят, че независимо от температурата летните спирали по-добре на сух асфалт. Разликата е драстична в полза на зимните.
Имайки предвид, че зимните са ми на 7 години, а летните на 2 да ме извинят тези със зимните гуми
колега, много са ти стари зимните гуми, помисли за някакви по-нови
каучука старее и това влошава качествата му, особено, ако гумите са съхранявани неправилно през топлото време
Вярно е и тва, въпреки, че са все още живи и на пролет ще ги погребвам.Живот и здраве другата зима нови или ако са втора злоупотреба да са максимум на 2-3 години. Аз ги взех понеже не ми се иска втора зима да си скапвам летните.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
bum_bum написа:Бе явно са посвалили цените. Мен ми взеха 80лв преди 2 години срещу КАТ. Радиал ли е там,не знам какво е.. Чисто нови Тойо на чисто нови ББС и не можаха да ги балансират за тия пари. Предницата тресеше, докато не отидох пак на баланс.
За сметка на това ми обърнаха едната задна на опаки![]()
Ма 80лв, ко му плащаш
там сменяхме на служебните коли гумите,е няма такива смотаняци като там,сменят правят баланс,няма никви забележки нито тресе нито нищо ,еи така с колегите за та*ак отивам след 2 дена пак при тях и им казвам ,че нещо ми тресе и оня вика ами да джантата ти е крива

а по принцип за цените в радиал....no koment
ненормални цени казвате
на мен за монтаж на новите четири гуми т.е. сваляне на старите, монтаж и баланс на новите 4 ми взеха 15лв общо
А за джип 265/65 17 за същата операция взеха 25лв общо
Между другото взех Нокиан WR D3 с индекс Н
и дот 3111
и за сега съм много доволен

на мен за монтаж на новите четири гуми т.е. сваляне на старите, монтаж и баланс на новите 4 ми взеха 15лв общо
А за джип 265/65 17 за същата операция взеха 25лв общо

Между другото взех Нокиан WR D3 с индекс Н

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
© написа:ненормални цени казвате![]()
Цените за съжаление са баш такива

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
В София гуми съм сменял само веднъж...4 броя 17ки ... демонтаж, смяна със зимни, баланс, монтаж...80+ лева...
Същото упражнение в Хасково...16 или 18 лева...не помня вече...
От тогава - комплект зимни джанти и комплект летни джанти... та... мога сам, мога и в някоя гумаджииница в София...
Слави...няма шега, няма измама
От тогава - комплект зимни джанти и комплект летни джанти... та... мога сам, мога и в някоя гумаджииница в София...

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Dimitroff написа:В София гуми съм сменял само веднъж...4 броя 17ки ... демонтаж, смяна със зимни, баланс, монтаж...80+ лева...
хАбсолютно по-добре да инвестираш в едни джанти отколкото да "инвестираш" в гумаджийниците
уважавам труда им ама там положението е малко ден година храни
да не говорим, че става лудница в сезоните за смяна на гуми

...