Доктор хонорис кауза Христо Стоичков - за или против?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Подкрепяте ли връчването на почетната титла на Стоичков?

Анкетата свършва на 15 Дек 2011, 12:09

Да
50
28%
Не
121
68%
Колебая се
6
3%

Общо гласове : 177
младши ентусиаст
Аватар

Re: Доктор хонорис кауза Христо Стоичков - за или против?

Мнение от Doberman_vas » 15 Ное 2011, 13:57

nightdriver написа:социолога в случая излиза по-прост от Ицата :mhihi:

за титлата съм :yes:

+1
Когато НСА даде същата титла на Бекенбауер (той няма и средно даже), никой нищо не каза.
Но когато се даде на Човекът който най-много е прославил насраната ни държава, всичките все вишисти и нобелови лауреати се изкарахте.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Ное 2011, 14:01

И аз съм "за" - все пак едва ли има българин, който да не се е гордял, че е такъв именно поради футболното магьорсничество на Стоичков (когато играеше) :yes:
И за тази почетна титла може да си силен не само в образованието, а и в спорта (както е в случая) ;)
И най-вече - Стоичков нищо не е взел, а само е дал, и то много, на тази държава! :)
Очевидно някои типично български черти излизат на преден план... :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 15 Ное 2011, 14:49

Христо Стойчков п..ераст ,п..ераст!!
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 15 Ное 2011, 14:55

((:BuKcu:)) написа:Тоя козел къде се вре?!?! Какви почетни звания....за някъв си ритнитопковец дето не може да обели и 2 изречения на кръст, на всичкото отгоре е и някакъв консул в Барселона. Напълно подкрепям професора от ПУ!

Че преиграва вече с тия неща съм съгласен но ти коя беше че си позволяваш да даваш такива коментари за спортист от ранга на камата? Много просто мислене! :kuku:
То в България може само да се плюе и дотам... :winky:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 15 Ное 2011, 14:57

Ся остава и орден "Стара Планина" да му връчат :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 15 Ное 2011, 14:59

l-s написа:Христо Стойчков п..ераст ,п..ераст!!

Много градивно :clap:
Поне да му беше написал името правилно :mhihi:

дам въпрос на простотия на народа е, не на простотията на орденоносеца...Те толкова неизвестни и незаслужили станаха носители на какви ли не титли, ние па баш в този се огледахме :kuku:
Ама нищо де, то така се правят теми за дъвкане от сутрешните блокове...
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Ное 2011, 15:46

Лятото на 1994-та, а и години след това, когато просляваше ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ (а не говеда, чорбари и каквито и да е други) на спортния терен, скандираха името му, а сега го плюят.
Неблагодарници е книжовната дума. Въпреки, че ми идват поне няколко некнижвни, които най-точно описват това явление...

Всичко това ме подсеща за това, защо само до българския казан в ада нямало дявол да пази да не избяга някой - защото току някой да се изкачи - и всички останали го дърпали обратно в казана (един вид "на Вуте ще му е добре, пък на мен зле - как пък не!") :|

Аватар

Мнение от Хаос » 15 Ное 2011, 16:08

Тая па социологическа мишка оня там преподавател забутан в пловдивския университет, сигурно е някой помак със турско самосъзнание. Кво е седнал да протестира, се едно на някой му дреме за позицията му.

На Стоичков трябва да му дават такива титли и звания които като цяло открояват постиженията му. Като направите повече от него, не само в личен план, ами и за България, тогава ще говорите!
А тук някакви смотльовци седнали да сипват с черпаци на Стоичков... Къде сте вие, къде е той? Всеки да си гледа собствената паничка.

Аз съм за тази титла. Тя се присъжда за постижения, а не за хубавите му очи и богата лексика.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 15 Ное 2011, 16:09

Подкрепям връчването на символичната титла. Това е едно признание за човек ,който е накарал целия свят да научи къде се намира България :!: А предполагам ,че му я връчват от ПУ ,защото Камата им е съгражданин и това е едно уважение към него.Кво толкова ?! Ако бяха удостоили Стефка Костадинова с тази титла дали пак всички щяха да ревнат ?! Ам ...
? А и тя я заслужава всъщност ...
Когато Стоичков се размотаваше със син буркан из София,разбираемо беше оплют подобаващо ,но сега определено не заслужава такова отношение ...

Държавата като не може да обезпечи материално спортистите си за постиженията ,които са постигнали ,поне да им остане едното признание ;)
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Ное 2011, 17:28

((:BuKcu:)) написа:Тоя козел къде се вре?!?! Какви почетни звания....за някъв си ритнитопковец дето не може да обели и 2 изречения на кръст, на всичкото отгоре е и някакъв консул в Барселона. Напълно подкрепям професора от ПУ!

+1
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 15 Ное 2011, 17:36

Този скандал за съжаление ми напомня много за вица за : ...на българите в Ада, не им трябват пазачи, защото щом някой се издигне нагоре, веднага го дърпат обратно!!!!

Нека да разясним че въпросната титла не бърка в ничий джоб и не носи финансови дивиденти защото сигурен съм от коментарите които чувам и чета че има и такава заблуда. .......................тук бях започнал да пиша но стана много дълго и накрая просто си зададох един въпрос : Ние Българите злобата си я имаме по рождение или е въпрос на лошо възпитание ?

П.С.Аз съм ЗА с каквото можем да удостоим достойните приживе а не да чакаме да някой ден като си заминат да им строим паметници и да пишем за тях в учебниците.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Ное 2011, 18:05

не разбира се.

ицето не може да бъде доктор по нищо. също както и стефка костадинова. или майкъл шумахер. или бекенбауер.

"доктор" е научна титла.

някой просто е решил да трупа актив и е решил да го направи по най-бамбашкия начин... срамота...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 15 Ное 2011, 18:18

да разбира се .
Не е задължително човек ,който е избран за това отличие да е доктор , доцент , професор.
Аз мисля че Ицето се е доказал , не само за пред българската публика , ами и на тази в световен мащаб , а от там се популяризира държавата от която е , и другите страни научават , че имало и такава страна .
Освен със спорт няма с какво друго (хубаво) да блеснем в Европа
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Ное 2011, 18:29

HeBePeH написа:Освен със спорт няма с какво друго (хубаво) да блеснем в Европа

къде видя думата "наука" в постиженията на ицето? заслужава разбира се награди- нека следващия стадион да го нарекат "христо стоичков"- това би било коректно, но спортист да го правят "доктор"- няма такова положение.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Ное 2011, 18:45

Хаос написа:Като направите повече от него, не само в личен план, ами и за България, тогава ще говорите!
...
Къде сте вие, къде е той? Всеки да си гледа собствената паничка

:yes: И това при положение, че само е давал на България, а нищо не е искал в замяна! :dunno:

alx написа:"доктор" е научна титла.
някой просто е решил да трупа актив и е решил да го направи по най-бамбашкия начин... срамота...

Бате, тука хич не си прав - не научна, а академична титла е това (а академични постижения има и в спорта) ;)

Ето ти и нагледни примери от мъгливия Албион (пък тея последни може да ги обвиниш, че раздават титли наляво-надясно):
1. Некъв ръгач получава титлата за заслуги като ръгби играч
http://www-old.hud.ac.uk/awards/honorary_awards.html
2. Койли Миноуг - титлата е в областта на здравните науки... за това, че се била преборила с рака на гърдата и така давала светъл пример на целия свят
http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-essex-15165796

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата