Благодаря Ви:)
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Благодаря на Всички Ви за пожеланията, ето и малко повече светлина по върпоса:)
Конкретния модел е един много специален за мен, някой от вас ще се сетят и защо, когато чуят думите "Baby-Six E21"
Та тя е една мъничка акулка, с едно от най-малките шестачета на света, която през последните години не е видяла много добри стопани и съответно е загубила от някогашния си блясък и величие, но с повече ентусиазъм може би ще се върне, гордо повдигнали перките си.
И въпреки всичко, съм най-щастливия човек на света, карам си я бавно, слушайки как шестака боботи на 1500 оборота, понякога се режа до към 6000, оставяйки за момент другите участници от движението зад мен и с усмивка на лицето си пъхам пета и отново забоботвам из улиците.....
Обичам я точно от 13-тия километър, който прекарах с нея:)
Ати
Конкретния модел е един много специален за мен, някой от вас ще се сетят и защо, когато чуят думите "Baby-Six E21"

Та тя е една мъничка акулка, с едно от най-малките шестачета на света, която през последните години не е видяла много добри стопани и съответно е загубила от някогашния си блясък и величие, но с повече ентусиазъм може би ще се върне, гордо повдигнали перките си.
И въпреки всичко, съм най-щастливия човек на света, карам си я бавно, слушайки как шестака боботи на 1500 оборота, понякога се режа до към 6000, оставяйки за момент другите участници от движението зад мен и с усмивка на лицето си пъхам пета и отново забоботвам из улиците.....

Обичам я точно от 13-тия километър, който прекарах с нея:)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Хайде и от мен ЧЕСТИТО на човека с кръвна група "БМВ"
- чувствам се мноого гот от това, което изпитваш и ЩЕ изпитваш зад волана на тази акулка Ати
Пожелавам ти по-скорошно възвръщане на блясъка на любимата
!!

Пожелавам ти по-скорошно възвръщане на блясъка на любимата

Live and let Die!
- Новини
-
Azrail написа:Ма к'во т'ва? А? Ко станало?
Казва ли ти някой, смееш ли да питаш

Атчо, милиони безавариини километри с това, което най-силно ти желая и ти най-много искаш - Баварски шест цилиндров звяр, неповторим и сякаш произведен специално за теб. Честито, приятелю и всичко най-най-най-хубаво

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2