Въпрос за PayPal
Модератор: Общи модератори
Re: Въпрос за PayPal
а немеца като поиска банков траснфер (CIP) как се процедира?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
отказваш му
всъщност не знам, но както по-рано някой писа - май таксите за пей пал им се струват доста високи и често искат банков трансфер. Аз с моят немски е изключено да се вържа на подобно нещо

всъщност не знам, но както по-рано някой писа - май таксите за пей пал им се струват доста високи и често искат банков трансфер. Аз с моят немски е изключено да се вържа на подобно нещо
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
Хаос написа:а немеца като поиска банков траснфер (CIP) как се процедира?
дръж си на пейпал-а , ако трябва му доплати раликата допълнително (така че да си платиш през страницата на ибей , и после още веднъж сумата която ще му удържи пейпал), поне ще имаш някаква гаранция от пейпал . Връщат пари от пейпал - пробвано ..

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Имам един въпрос. Тръгнах да купувам едни слушалки през ebay, имам регистрация в paypal, но там е регистрирана една кредитна карта, която не е моя....и отказах плащането! Само че в account-a ми в ebay седи на awaiting payments въпросните слушалки, а получих е-майл, в който пише, че съм ги "купила". Та...дръпнали ли са пари от тая кредитна карта или не??
Така...след това въведох моя дебитна карта в paypal-a ми и с нея купих въпросните слушлаки... /верно за 2 паунда става дума, но..
/
Така...след това въведох моя дебитна карта в paypal-a ми и с нея купих въпросните слушлаки... /верно за 2 паунда става дума, но..

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Щом е в awaiting payment според теб дали са си дръпнали пари?
- старши ентусиаст
-
JohnnyBlack написа:Щом е в awaiting payment според теб дали са си дръпнали пари?
Именно, че не би трябвало, но защо получава е-майл, че съм направила покупка...?
((:BuKcu:)) написа:JohnnyBlack написа:Щом е в awaiting payment според теб дали са си дръпнали пари?
Именно, че не би трябвало, но защо получава е-майл, че съм направила покупка...?
щото де юре си направила покупка, ама не си платила още
чети ТОА
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
((:BuKcu:)) написа:Имам един въпрос. Тръгнах да купувам едни слушалки през ebay, имам регистрация в paypal, но там е регистрирана една кредитна карта, която не е моя....и отказах плащането! Само че в account-a ми в ebay седи на awaiting payments въпросните слушалки, а получих е-майл, в който пише, че съм ги "купила". Та...дръпнали ли са пари от тая кредитна карта или не??
Така...след това въведох моя дебитна карта в paypal-a ми и с нея купих въпросните слушлаки... /верно за 2 паунда става дума, но../
Съгласието да купиш нещо с натискането на бутона "buy now" не е свързано задължително с купуването на стоката в истинския смисъл на думата. Т.е. натискаш бай нау и получаваш мейл с поздравления за покупката в който се казва- купихте едикво си. Докато не платиш обаче покупката не е завършена.
Ако иконката с валутата не ти е активна, значи не са ти взели пари. А за едно и също нещо не можеш да платиш 2 пъти, защото линка за плащане става неактивен, след като платиш веднъж.
- mitrax
- ентусиаст
-
ако ти седи че се чака плащане , драсни едно съобщение на продавача да анулира сделката (с някакво оправдание) . В противен случай най-много да спечелиш отрицателен фийдбек. За 2 паунда няма кой да ти повдигне "дело" в ибей , но попринцип има право продавача да го направи. Няколко загубени "дела" и ти анулират акаунта

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Продавача не може да слага негативен фийдбек.
Единствено може да пусне страйк, който се решава от Ибей автоматично, ако не постъпи плащане до 3 седмици, ако не се лъжа и се записва в акаунта на купувача. Т.е. никакви последици за купувача.
Единствено може да пусне страйк, който се решава от Ибей автоматично, ако не постъпи плащане до 3 седмици, ако не се лъжа и се записва в акаунта на купувача. Т.е. никакви последици за купувача.
- mitrax
- ентусиаст
-
за фидбека може да не съм прав , а след няколко страйка както ти казваш - ти блокират акаунта.
да не е да си купуваш без да плащаш. Реално така можеш да провалиш целия търг , не говоря за байнау

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
А едно време кви хубави времена бяха - и продавачите можеха да дават отрицателен фийдбек, та купувачите не се правеха толкова на отворени... 

- старши ентусиаст
-
Цъкнах на Hide и изчезна?! А в Purchase History ми излиза само покупката, която реално направих.
За първи път използвам ebay/paypal...просто не ми се дават 21 паунда за оригинални слушалки на Apple като след 2 месеца пак ще се счупят
За първи път използвам ebay/paypal...просто не ми се дават 21 паунда за оригинални слушалки на Apple като след 2 месеца пак ще се счупят