Въпрос за PayPal
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Въпрос за PayPal
((:BuKcu:)) написа:просто не ми се дават 21 паунда за оригинални слушалки на Apple като след 2 месеца пак ще се счупят

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
bum_bum написа:((:BuKcu:)) написа:просто не ми се дават 21 паунда за оригинални слушалки на Apple като след 2 месеца пак ще се счупят
как ги чупиш, баси слушалките...
Долу при буксата...след 2-3 месеца употреба и явно жиците се накъсват...
ПС. Новите слушалки пристигнаха

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
geo_g написа:По повод питане за сигурност на ПейПал, общопризнато мнение е, че за момента това е най-сигурният начин за извърършване на масови дребни плащания, със почти 100% защита на данни и ангажимент за възстановяване на суми при некоректни действия от страна на продавач/купувач.
Абсолютно. Аз в нета само PayPal използвам и съм регистрирал 2-3 кредитни карти до сега и проблем не съм имал.
Даже ми се е случвало, да платя и да не получа продукта и след като се оплаках на PayPal, те ми възтановиха парите.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
какво се прави когато една седмица след плащането продавача все още не отбелязва стоката като изпратена?
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
© написа:какво се прави когато една седмица след плащането продавача все още не отбелязва стоката като изпратена?
Еми пишеш на продавача и ако не ти отговаря, пишеш на PayPal и те се свързват с него предполагам и ако и при тях е така ти връщат парите.
На мен ми се е случвало. Беше минала поне седмица, а оня не пишеше. Писах на PayPal и след това получих от него отговор, че буса в който била стоката се бил преобърнал и некви такива. Получих си парите без проблем след това, а и не се занимавах да поръчвам стоката пак, щото тоя ми намирисваше.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
Ползвам темата да попитам за съвет, че снощи малко се хванах "на хлъц момент" да се регистрирам в PayPal.
Та никъде не погледнах, че ми иска електронен код за картата и вкарах 3 пъти други неща и ми баннаха карта от системата им. В последствие прочетох, че то този код се получавал от банката след дърпане на 1.5 евро, чрез смс репорт при плащане или да се звъни в банката (Аз вече дигнах сканадал в банката, че съм платил за услуга за уведомяване на плащания, но те пък не я били активирали)
След това писах един мейл към ПейПал, че съм се объркал и те ми върнаха някакво формуляр с различни точки (ако нямате пари четете за А и Б) От къде да си намеря електронният код и т.н.).
То, че сам си виновен е ясном но някой сблъсквал ли се е с подобна ситуация от този сорт?
Каква е процедурата за връщане на картата ми в техният сървър?
Та никъде не погледнах, че ми иска електронен код за картата и вкарах 3 пъти други неща и ми баннаха карта от системата им. В последствие прочетох, че то този код се получавал от банката след дърпане на 1.5 евро, чрез смс репорт при плащане или да се звъни в банката (Аз вече дигнах сканадал в банката, че съм платил за услуга за уведомяване на плащания, но те пък не я били активирали)
След това писах един мейл към ПейПал, че съм се объркал и те ми върнаха някакво формуляр с различни точки (ако нямате пари четете за А и Б) От къде да си намеря електронният код и т.н.).
То, че сам си виновен е ясном но някой сблъсквал ли се е с подобна ситуация от този сорт?
Каква е процедурата за връщане на картата ми в техният сървър?
кой беше този код, че нещо не схващам
не ти ли поиска четирите цифри (или май бяха 3) от картата с които удостоверяваш плащанията по принцип?
после вземаше евро и половина, но то май беше за нещо друго ... и след това може да си го върнеш чрез някоя покупка. Все пак по-запознатите предполагам ще обяснят подробно
не ти ли поиска четирите цифри (или май бяха 3) от картата с които удостоверяваш плащанията по принцип?
после вземаше евро и половина, но то май беше за нещо друго ... и след това може да си го върнеш чрез някоя покупка. Все пак по-запознатите предполагам ще обяснят подробно
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
От банката трябва да ти кажат код за тази транзакция, който да попълниш в полето. Не е трицифрения код от картата.
- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323Ci
Здравейте колеги,
За да не отварям нова тема, ще използвам тази. Ако не е на място моля да бъда извинен !
Трябва ми човек който има долари в Пай Пал / Pay Pal / Преди 2 месеца поръчах стопове за купе Депо Лед. Но малките стопчета не престигнаха. А са платени.
Разбрах се с човека да ми ги прати до България. Но трябва да му преведа 30 $ чрез Pay Pal.
Става въпрос за Америка. Ще си платя необходимата комисионна за услугата. Аз съм от Пловдив.
Ако някой може да помогне, Нека ми пише да се разберем.
Благодаря предварително !
За да не отварям нова тема, ще използвам тази. Ако не е на място моля да бъда извинен !
Трябва ми човек който има долари в Пай Пал / Pay Pal / Преди 2 месеца поръчах стопове за купе Депо Лед. Но малките стопчета не престигнаха. А са платени.
Разбрах се с човека да ми ги прати до България. Но трябва да му преведа 30 $ чрез Pay Pal.
Става въпрос за Америка. Ще си платя необходимата комисионна за услугата. Аз съм от Пловдив.
Ако някой може да помогне, Нека ми пише да се разберем.
Благодаря предварително !
ако имам регистрирани 2 акаунта в пей-пал единия с американска карта, а другия с българска.
Понеже от американската като тегля от АТМ и всеки път ми взима по 5$ такса дори да изтегля 20лв искам да си прехвърля доларите от нея към българската, която също е в $ чрез пей-пал. Искам да питам някой, ако го е правил колко такса са му взели от пей-пал и дали е изгодно да се направи така или по-добре да изтегля вс пари от американската и да си ги вкарам през банката ми в българската... Кое излиза по на сметка ?
Колегата по-горе, ако не е намерил човек да ми пише ЛС.
Понеже от американската като тегля от АТМ и всеки път ми взима по 5$ такса дори да изтегля 20лв искам да си прехвърля доларите от нея към българската, която също е в $ чрез пей-пал. Искам да питам някой, ако го е правил колко такса са му взели от пей-пал и дали е изгодно да се направи така или по-добре да изтегля вс пари от американската и да си ги вкарам през банката ми в българската... Кое излиза по на сметка ?
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
latrel написа:ако имам регистрирани 2 акаунта в пей-пал единия с американска карта, а другия с българска.
Не съм сигурен дали можеш да имаш 2 акаунта Пей-пал.
Не знам дали се е променило, но преди години докато още бях в Италия имах един акаунт и нещо кво стана се беше блокирал и трябваше да се обаждам и си виках ще си направя друг акаунт. След това ми го изтриха и ми казаха, че немога да имам 2 и че трябва да си оправя първо първия, да го изтрия и тогава да направя друг.

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
latrel написа:имам 2 просто единия е направен с името на брат ми и с американски адрес ...
Aаа, така да.