Нов формат на официалните клубни срещи в четвъртък!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Re: Нов формат на официалните клубни срещи в четвъртък!
GKuzmanov написа:...
Ето примера: човек регистриран преди няколко месеца изразява менение и всеки го нападаами ако човек със 5к мнения регистриран през 2002 беше написал същото така ли щеше да реагирате ?
Човек регистриран отдавна ще е добре запознат с нещата и няма да си позволява да прави глупави изказвания и то по отношение на решени преди години казуси...
GKuzmanov написа:Да знам че официалната сбирка е в четвъртък !!! Спрете се с това хейтване ... Също така да казвам си мнението, че сбирката на е36 ако се премести ще има по-голяма посещаемост на официалната в четвъртък !!! Също така супер не сериозно е да се твърди че сбирката на е36 е малка или не официална !
Повярвай ми, ако утре реша да направя сбирка на BMW-та с 6-цилиндрови двигатели, няма да я направя в 19ч. в четвъртък на Цариградско шосе, но и да я направя, няма да дойда да ти мрънкам, че срещата на Е36ците (понеже много от тях са задвижвани от такива агрегати) пречи на моята

Надявам се този път ме разбра накъде бия

GKuzmanov написа:П.П. Защо питаш мен ??? Попитай този който е измислил сбирката на е36 да е в четвъртък ... Ако аз сам мога да променя този ден до сега да съм го направил ...

GKuzmanov написа:Не мислите ли че така съсипвате нашата сбирка ?
Мисля, че това пък отговаря на всички критики към мястото на срещата:
Cobra написа:Вентилацията на заведението ми има 6 степени,
миналата сбирка е била оставена от персонала ми на 1 така че за днес това ще се коригира.
Паркинги имам още два допълнителни които ще отворя за днес.
За всичко друго днес хората с претенции ще могат да ме открият на сбирката и ще го коригирам ако е основателно...
А разбира се винаги ще има недоволни...но те не са сърцето на този клуб в който имаме традиции да се събираме четвъртък от доооста години.
До довечера!

Последна промяна DrivinGGoD на 17 Ное 2011, 15:23, променена общо 2 пъти
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
GKuzmanov айде сега не се прави на ощипана госпожица
Смятам че си достатъчно интелигентен да разбереш защо всички те нападнаха. В първото мнение пишеш "защо застъпихте сбирката на Е36... така я съсипвате" не схващаш ли сам, че няма как сбирка дето я има от 10 години по това време да застъпва вашата сбирка, която е организирана доста след официалната? Вие сами сте си направили сбирката да се застъпва с официалната сбирка на БМВ Клуб България!
Също така смятам че си достатъчно интелигентен да престанеш да се излагаш в темата. (като спреш да се жалваш и да се напъваш да замажеш първото си мнение)[
============================

Смятам че си достатъчно интелигентен да разбереш защо всички те нападнаха. В първото мнение пишеш "защо застъпихте сбирката на Е36... така я съсипвате" не схващаш ли сам, че няма как сбирка дето я има от 10 години по това време да застъпва вашата сбирка, която е организирана доста след официалната? Вие сами сте си направили сбирката да се застъпва с официалната сбирка на БМВ Клуб България!
Също така смятам че си достатъчно интелигентен да престанеш да се излагаш в темата. (като спреш да се жалваш и да се напъваш да замажеш първото си мнение)[
============================
Cobra написа:...

Bavarcho написа:GKuzmanov айде сега не се прави на ощипана госпожица![]()
============================Cobra написа:...
Близо година съм горда собственичка на БМВ, от както ходя на сбирки Винаги са били в Четвъртък! И не ние решаваме да се измества, а от последната ни среща с Молов, разбрах, че трябва да се говори предварително с тях, за да има изобщо някаква промяна около самата сбирка!
Имаш ли връзки там?Ronka написа:Пф ... мое да я обявите в Държавен вестник, ще е най-официална ...

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
С риск темата да се оцапа съвсем ще я оставя отключена.
Сбирката която подновяваме в нов формат я има от около 10 години, просто сменихме мястото, правено е вече няколко пъти през годините, защото броя ни се увеличава и не се побираме - било то на Еко или картинга на Дунев, или ОМВ Бояна, тук сме намерили добър вариант.
Относно часа и деня - те не са променяни от 10 години, така че не виждам спор тук.
И на мен деня, часа и мястото най-вече за сбирките на е39 не ми е удобно, ама не мрънкам...
Сбирката която подновяваме в нов формат я има от около 10 години, просто сменихме мястото, правено е вече няколко пъти през годините, защото броя ни се увеличава и не се побираме - било то на Еко или картинга на Дунев, или ОМВ Бояна, тук сме намерили добър вариант.
Относно часа и деня - те не са променяни от 10 години, така че не виждам спор тук.
И на мен деня, часа и мястото най-вече за сбирките на е39 не ми е удобно, ама не мрънкам...

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
С риск и аз да бъда нападнат искам да питам.
Защо трябва да има деление ? Защо просто не се събираме всички било то с е30, е36 и т.н.
Аз е това не мога да си го обясня. Един вид на е36 сбирката се говори само за е36 и други модели на съществуват ли или ?
Мисля, че този спор от 3 страници в който се повтори едно и също беше абсолютно излишен.
Надявам се да се видим довечера
Защо трябва да има деление ? Защо просто не се събираме всички било то с е30, е36 и т.н.
Аз е това не мога да си го обясня. Един вид на е36 сбирката се говори само за е36 и други модели на съществуват ли или ?

Мисля, че този спор от 3 страници в който се повтори едно и също беше абсолютно излишен.
Надявам се да се видим довечера

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

добре бе старата е36 сбирка беше в сряда, вие като я сменихте в четвъртък и ви се зададе тоя въпрос що така като тогава е официалната, сички се правехте на дръпнати щото така ви било по удобно и вие сте си решавали. тва защо никой не го спомена до сега? върнете си я пак в сряда и се решава проблема. ебаси...
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
randity написа:Защо трябва да има деление ? Защо просто не се събираме всички било то с е30, е36 и т.н.
Аз е това не мога да си го обясня. Един вид на е36 сбирката се говори само за е36 и други модели на съществуват ли
И аз това искам да попитам...трябва ли да има разделение...та нали всички обичаме една и съща марка

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Защо говорите, че хората който в момента поддържаме сбирката Е36 сме си избрали деня и часа ? Този който е избрал деня, според мен отдавна не му пука за Е36. В рамките на 3 страници спориме за деня, еми хубаво де кажете на кого да кажеме, че не искаме да е в четвъртък (довечера ще обсъдиме и утре ще ви кажеме в кой ден искаме да се премести сбирката на Е36) !!!
Също така, какъв е проблема сбирката на Е36 да се модерира от някой присъстващ на нея ???
Миналия четвъртък не ви ли стана приятно като дойдоха 15 Е36 от другия карай на София само заради идеята ? (оо забравих вие даже не излязохте да ни посрещнете ... стояхте си вътре и само Г-н Коларов излезе !!!)
Също така, какъв е проблема сбирката на Е36 да се модерира от някой присъстващ на нея ???
Миналия четвъртък не ви ли стана приятно като дойдоха 15 Е36 от другия карай на София само заради идеята ? (оо забравих вие даже не излязохте да ни посрещнете ... стояхте си вътре и само Г-н Коларов излезе !!!)

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Момчета...глупаво е да се "дърпате" за нещо такова!
В крайна сметка това е регулярна сбирка на БМВ Клуб България...нали сме БМВ-исти, бе баси!
Дали с Е36 или с Е46, или с Ехх - все тая!
Нали сме фенове на марката ???
Чак не мога да повярвам за какво е целият този спор тук !!
В крайна сметка това е регулярна сбирка на БМВ Клуб България...нали сме БМВ-исти, бе баси!
Дали с Е36 или с Е46, или с Ехх - все тая!
Нали сме фенове на марката ???
Чак не мога да повярвам за какво е целият този спор тук !!
- randity
- Photographer
-
Колеги, аз май някой друг път ще дойда, че колегата с който щях да ходя не звънни .. пък не е и длъжен
Приятно изкарване

Приятно изкарване

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
GKuzmanov написа:...даже не излязохте да ни посрещнете...стояхте си вътре и само Г-н Коларов излезе !!!)
Пич, нищо лично, ама ти парад или шпалир ли искаш да ти/ви направят, че сте отишли на сбирка

Я се осъзнай малко и спри да пишеш повече в темата, че от смешен ще минеш в много по-лошата крайност

- randity
- Photographer
-
Хайде колеги, похвалете се с някоя снимка от сбирката 

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
GKuzmanov написа:Също така, какъв е проблема сбирката на Е36 да се модерира от някой присъстващ на нея ???
и аз да призова да се усещаш малко, какво има да се модерира на 5 човека със стикери и кой очакваш да те посрещне лично, по каква причина?
никой на никого не е длъжен, не знам защо го забравяте?
мястото и часът са чудесни, явно ще успее да се наложи форматът на сбирката

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
Никой няма полза от подобни полемики.Имах време да прочета повечето постове и мнението,ми е че колегата Кузманов не е прав(казах му го на днешната сбирка)както и имам молба към колегите от по-старото поколение ако мога така да се изразя да не бъдат толко резервирани към нас по новите.Идеята, ми е че можем взаимно да сме си полезни в развитието и пополяризирането на тези сбирки,било то моделна в случая Е36(в началото преди полувин година бяхме 4 коли сага се събираме над20) и официалната клубна.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Поредната силна сбирка.