Доктор хонорис кауза Христо Стоичков - за или против?
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Доктор хонорис кауза Христо Стоичков - за или против?
иии сичкото дохтури тука как наскачаа срещу тва че Ицето ше им подкопае имиджа
напраете си синдикат направо
предлагам да го наречете
"СТОИЧКОВ Е ПРОСТ" -
Съдружие Темерути Отпадъци И Чворове Коагулиращи Осезаемо В Емулсия Простотия Резонираща Около Супер Тъпотии
предлагам да го наречете
"СТОИЧКОВ Е ПРОСТ" -
Съдружие Темерути Отпадъци И Чворове Коагулиращи Осезаемо В Емулсия Простотия Резонираща Около Супер Тъпотии
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Хаос написа:иии сичкото дохтури тука как наскачаа срещу тва че Ицето ше им подкопае имиджа
предлагам да го наречете
"СТОИЧКОВ Е ПРОСТ" -
... Ти нали знаеш, че доктор стоичков половината от тия думи не ги знае?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Политиците - боклуци.
Бизнесмените - боклуци.
Известните личности - боклуци.
Спортистите - боклуци.
Абе сичките са маскари бе!
Просто нема по-убав от комплексирания БГ селинджър!
Бизнесмените - боклуци.
Спортистите - боклуци.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
flame написа:Политиците - боклуци.
Бизнесмените - боклуци.
Спортистите - боклуци.
е да,ти пък си в другата крайност-"всички са страхотни,ауу колко са красиви"
Имаше един виц за една секретарка дето се щракала със шефа си,по едно време го попитала
-Шефе,вътре ли е
-Да-отвърнал шефа
-Аууу,кооолко Е ГОЛЯМ!!!

Та така и ти,ако беше женско

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Стоичкво е простоват човек, без възпитание, но е велик спортист (беше де...), а това няма как да се оспорва.
Гледал съм много клипове за него и на някои, колкото да е прост и да не може да се изразява добре, се опитва да казва много интелигентни и човешки неща и наистина той е един от малкото които е помогнал за спорта в България.
А пък тези дето го плюят от дъното на душата си със злоба, са абсолютни идиоти, типични простаци, по-големи и от него.
Те не могат да кажат нещо негативно, но смислено за него и за това им е по-лесно да го оплюят, щото IQ-то им е колкото неговото.
Но това е типична черта, а примери много.
Слави Трифонов през 2000та, 2001вата, когато се бях прибрал в Бг за първи път от няколко години, забелязах, че тоя човек, беше станал някакъв идол на хората.
Всеки първи го обичаше и му се радваше на шоуто и на музиката. След като хайпа покрай него отмина, което е нормално и шоуто му стана банално и не интересно, всеки първи започна да го плюе и обижда и здраво да го мрази без основателна причина.
Да мразиш човек, за това че шоуто му е станало тъпо и за това, че той самия е станал безинтересен, е абсолютно ненормално. Дали не е проблема в завистта?
Примери още колкото искате....
Гледал съм много клипове за него и на някои, колкото да е прост и да не може да се изразява добре, се опитва да казва много интелигентни и човешки неща и наистина той е един от малкото които е помогнал за спорта в България.
А пък тези дето го плюят от дъното на душата си със злоба, са абсолютни идиоти, типични простаци, по-големи и от него.
Те не могат да кажат нещо негативно, но смислено за него и за това им е по-лесно да го оплюят, щото IQ-то им е колкото неговото.
Но това е типична черта, а примери много.
Слави Трифонов през 2000та, 2001вата, когато се бях прибрал в Бг за първи път от няколко години, забелязах, че тоя човек, беше станал някакъв идол на хората.
Всеки първи го обичаше и му се радваше на шоуто и на музиката. След като хайпа покрай него отмина, което е нормално и шоуто му стана банално и не интересно, всеки първи започна да го плюе и обижда и здраво да го мрази без основателна причина.
Да мразиш човек, за това че шоуто му е станало тъпо и за това, че той самия е станал безинтересен, е абсолютно ненормално. Дали не е проблема в завистта?
Примери още колкото искате....

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
На Ицето к'вото и да му дадат все ще е малко
Когато въпросния професор стигне до там (с научните си открития или каквото там се занимава, щото явно със спорт няма как), че където и по света да се спомене България хората да асоциират името ти с твоята държава, тогава на мен ще ми задреме, че е подал оставка. Аман от обидени !

Когато въпросния професор стигне до там (с научните си открития или каквото там се занимава, щото явно със спорт няма как), че където и по света да се спомене България хората да асоциират името ти с твоята държава, тогава на мен ще ми задреме, че е подал оставка. Аман от обидени !
те ако не бяха раздухали толкова много случая-верно на никой нямаше да му пука за титлата на Стоичков 

67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5