2.70лв дизела.....до кога ?!?!??!?!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Re: 2.55лв дизела.....до кога ?!?!??!?!?

Мнение от sobiss » 17 Ное 2011, 17:25

Опа, партийния функционер нещо се засегна :lol:
И пак неразбрах от къде ти е информацията?
Или ти се иска и ти да хванеш кокала, ама все ти бяга :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 17 Ное 2011, 17:42

Leon написа:Е, хората влагат пари в благородни начинания като голф-игрища, 5* СПА комплекси, яхти... все неща, които красят родината и привличат богати туристи. ;) Самия Нефтохим може и да работи на загуба. То и Кремиковци работеше на загуба, но създаде няколко десетки милионери, че и двама с над милиард.

и да допълня, правете си изводите за държавата на какво дередже е, след като един от най-големите търговци-монополисти, си укриват данъците и си правят тъшак с финансовите си отчети. Все пак не говорим за някоя малка фирма, където това е лесно и дискретно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 17 Ное 2011, 18:05

alx - аре да му дадеш почивка щото не му е за сефте да ръси бисери
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 17 Ное 2011, 19:20

sobiss написа:Опа, партийния функционер нещо се засегна :lol:

като гледам то май ти се почувства приобщен от групата, която изброих по-горе и се обиди :) ако ми бягаше кокала щях да се кефя на комунягите, а не обратното, трябва ми 1 обадждане и съм в бсп, близки приятели са приблежени до координаторите на бсп и са ме канили, но не ме кефи идеята, нито лидерите им и съм отказвал.

Всъщност не членувам в нито 1 партия, гледам си кефа и се разбирам с всички, но от доста време знам, че бсп нямат бъдеще и преди 1 седмица приятеля ми го потвърди- координаторите на бсп и всички по-големи имена са в едни списъци на герб и тези хора няма да заемат високи управленски постове, лепват ти една кофти репутация и се оправяй. доста заможни хора са станали такива чрез западно виждане, който е привърженик на старата система няма много ясно бъдеще.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 17 Ное 2011, 19:27

acer написа:
sobiss написа:Опа, партийния функционер нещо се засегна :lol:

като гледам то май ти се почувства приобщен от групата, която изброих по-горе и се обиди :) ако ми бягаше кокала щях да се кефя на комунягите, а не обратното, трябва ми 1 обадждане и съм в бсп, близки приятели са приблежени до координаторите на бсп и са ме канили, но не ме кефи идеята, нито лидерите им и съм отказвал.

Всъщност не членувам в нито 1 партия, гледам си кефа и се разбирам с всички, но от доста време знам, че бсп нямат бъдеще и преди 1 седмица приятеля ми го потвърди- координаторите на бсп и всички по-големи имена са в едни списъци на герб и тези хора няма да заемат високи управленски постове, лепват ти една кофти репутация и се оправяй. доста заможни хора са станали такива чрез западно виждане, който е привърженик на старата система няма много ясно бъдеще.

Има нещо много по-страшно от комунягите и това са комунягите, които се правят, че не са такива....
Като стана дума за приятели, аз имам роднини в съвета на един град и такива неща ми разказаха за тези избори които минаха, че настръхнах и си казах "горко им на хорицата в България".
От Герб не купуване на гласове, ми чудо е било. Хора които са плюли в лицето на приятели и познати, само и само да се докопат до властта. Най-големите комунисти са гласували за Герб и 90% от Герб са върли комунисти.
Та въпросната роднина, която не е от Бсп, даже цялото семейство е от Герб, дори бабата и дядото... от това което е видяла в групите на Герб, е решила да подкрепи кмета който е от Бсп. Смятайте за кво става на въпрос...
Въобще ако си мислите, че не ви управляват най-страшните комуняги, грешите много, ама много...
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 17 Ное 2011, 21:36

Колеги, малко се отклонихте да ви кажа...

Между другото, бензина падна с 5ст/литъра и е на 2.36. :D

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 17 Ное 2011, 22:52

защо да е отклонение? ако минималната заплата беше 1000лв нямаше да я има тази тема! ако Министър-председателя на някоя западна държава излезе и каже " за първи път от 20г насам изборите бяха спечелени без брокера Доган" ще настане гражданска война! това звучи толкова нелепо и нереално, а ние в България си го приемаме като добро утро! индикатора колко сме зле направо е изпушил!! ок герб корумпирани, знам че на места е така, ама представиси кво става при другите?! ще ни върнат не в 2000-ната а директно 1991-ва! на тези избори се гласуваше за хора, които крадат, но вършат няква работа или гласуваш за свой човек! ББ прекрасно знае че на народа толкова му е писнало от абсурдната ситуация, че ако не работят здраво и народа не вижда резултати и до 2012-та няма да изкарат! изобщо не са малко нито младите хора в бг, нито чистите фирми, че да живеем с 30г назад! за 2-те момчета от катуница България пламна за няколко часа, при няква по-голяма издънка директно следва гръцки сценарий, всички видяхме по света как се сменя правителство за седмица и тука ще ги сменим, ама този път директно с мажоритарна система! те и от ОНО само това чакат :mhihi:

а за опозицията, ми е чак смешно да коментирам! касиране на изборите?! да викаме евро-депутати, че са построили 5км магистрала?! или за калфин, който са му плащали да учи в лондон, а после носи папки по ефирите, смях в залата :lol: ако излезе някой да те дупче с нож и ти имаш също нож, ще го извадиш нали?! така стана и с купуването на гласовете от герб, феърплей
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 17 Ное 2011, 22:58

След 1ви януари само ще има да си "мечтаем" дизела да е на сегашните нива...
Очаква се около 2,70лв/литъра да стане :kuku:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 17 Ное 2011, 23:25

McClane написа:След 1ви януари само ще има да си "мечтаем" дизела да е на сегашните нива...
Очаква се около 2,70лв/литъра да стане :kuku:

ти май си оптимист- аз очаквам за Коледа да е вече толкова, все пак хората пътуват много за празниците и трябва да ги одерат ;)

acer написа:... ако минималната заплата беше 1000лв нямаше да я има тази тема!...

щеше да я има- тогава "незнайно" как цената на нафтата ще е 7лв./литър, а в Немция пак щеше да 1,5евро/литъра...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 17 Ное 2011, 23:32

ms написа:
acer написа:... ако минималната заплата беше 1000лв нямаше да я има тази тема!...

щеше да я има- тогава "незнайно" как цената на нафтата ще е 7лв./литър, а в Немция пак щеше да 1,5евро/литъра...

Ами точно затова не е мин заплата 1000 лв, за да не е и нафтата 7 лв и да бие на очи :yes:

Аватар
Кара: e39 530d

Мнение от МИТКО БЕ » 20 Ное 2011, 23:07

sub_eleven написа:Колеги, малко се отклонихте да ви кажа...

да а дизела е 2.58....и как се получи тази разлика като дизела уж е отпадъчен продукт и би трябвало да е по евтин от бензина ?! :dunno:
Money don't change you. It changes the people around you.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 21 Ное 2011, 11:16

МИТКО БЕ написа:
sub_eleven написа:Колеги, малко се отклонихте да ви кажа...

да а дизела е 2.58....и как се получи тази разлика като дизела уж е отпадъчен продукт и би трябвало да е по евтин от бензина ?! :dunno:

Търсене колега! Докато има търсене на даден продукт, ще има и монопол върху цените му!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 21 Ное 2011, 13:27

sub_eleven написа:Между другото, бензина падна с 5ст/литъра и е на 2.36. :D

мда вчера заредих яко на тая цена :mhihi:
напрви ми впечатление че в рамките на 1 седмица на 2 пъти падна и се качи с няколко ст.
А газта върви яко нагоре, ся от 1.01.2012 нали и нов акциз...май скоро да караш на газ ще излиза по-скъпо от бенза баси :kuku:
7 на 100 бензин х 2.40 ->17 кинта, същия мотор 11-12 газ на 100 х 1.40 -> 17 кинта :bchug:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 21 Ное 2011, 14:57

:mhihi: Кога ще започнете да правите разлика между природен газ (метан) и пропан-бутан (пропан-бутан). И как го сметна, че на бензин 7 пък на газ 11-12 незнам, освен ако не смяташ твоето извънградско със на някой градското :mhihi: . Каквото и да смяташ, газта е най-евтиното гориво към момента (изключвам метана, защото прекалено умира колата с него).

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 21 Ное 2011, 15:56

spacepl написа: Кога ще започнете да правите разлика между природен газ (метан) и пропан-бутан (пропан-бутан). И как го сметна, че на бензин 7 пък на газ 11-12 незнам. Каквото и да смяташ, газта е най-евтиното гориво към момента (изключвам метана, защото прекалено умира колата с него).

говоря за пропан-бутан като автомобилно гориво на цена 1.36 в момента. Разхода не съм си го измислял, а е наблюдение от поведението на колата. Акциза може да е само за метана, но газта също ще поскъпне от догодина. Не казвам че в момента не е най-евтиния вариант, казвам че скоро няма да има разлика.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата