Малко мнения за "смартфони"
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Малко мнения за "смартфони"
Ясно ми е че андроид има преимущества ,но по-скоро ме вълнува дали има някакви чести дефекти при двата модела. Не ме питайте защо не включвам HTC и Samsung ... дълга история
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Re: Малко мнения за "смартфони"
Много ще ми е интересна тази дълга история, че да го няма в списъка Галаксито. Иначе по темата мисля, че Нокиа не са това което бяха и навлизането на Андроида си е факт.
- cekunnn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 6 in line, 1.8Т
- Мечтае да кара: M6 G power
И мен ми е интересна историята, аз съм с HTC и съм страшно доволен
А иначе не съм привърженик на което и да е от предложенията... 

Ако следваш стадото, ще газиш в тор.

Имал съм Сонито..страшно скапан телефон,постоянно се изключваше/включваше,когато си поиска.Аз съм за Айфон или Нокиа Н900 (не съм запознат с ценовата им листа)
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
И аз не знам каква историята но преди 3 седмици си взех HTC HD2 много добър телефон... До сега съм нямал андроид но това телефонче много радва!

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
незнам какво толкова ги почитате тия сони ериксони но аз съм малко предубеден към тях
Верно е , имат много хубав интерфейс , мислят сравнително бързо , имат много хубави приложения и всичко общо взето им е хубаво , но имат един голям недостатък и то още от време оно.
Много бъгясват , вечно нещо им изгаря , батерията след известно време се скапва и то отведнъж.
аз лично гласувах за нокиа
защото
менютата от време оно си изглеждат по един и същи начин , каквато и нокиа да хванеш тя ти изглежда позната и не се затрудняваш да търсиш разни работи или приложения. те винаги си седят на едно и също място
железен по отношение на елементи или платки.
сравнително рядко се случва да бъгясват
и дори и след време батерията им е бетон
какво повече да кажа
Верно е , имат много хубав интерфейс , мислят сравнително бързо , имат много хубави приложения и всичко общо взето им е хубаво , но имат един голям недостатък и то още от време оно.
Много бъгясват , вечно нещо им изгаря , батерията след известно време се скапва и то отведнъж.
аз лично гласувах за нокиа
защото
менютата от време оно си изглеждат по един и същи начин , каквато и нокиа да хванеш тя ти изглежда позната и не се затрудняваш да търсиш разни работи или приложения. те винаги си седят на едно и също място
железен по отношение на елементи или платки.
сравнително рядко се случва да бъгясват
и дори и след време батерията им е бетон
какво повече да кажа
И аз не мога да разбера защо изключваш HTC като вмомента това са най-хубавите телефони (говоря без епъл)
Вмомента съм с desire HD от 9 месеца и досега не ми е забил нито се е изключил много съм доволен от телефона и се радвам че не си взех арк защото смятах да го чакам да излезе и да го купя ама се отказах.
Вмомента арк можеш да го намериш до 600 леа а е модел 2011 април-май а desire HD е модел от 2010 година септември (май тогава беше) и за под 650 нов не можеш да го намериш
Нокията ги изключвам защото вмомента нещо не ме кефят телефоните им и нямам преки наблюдения
Вмомента съм с desire HD от 9 месеца и досега не ми е забил нито се е изключил много съм доволен от телефона и се радвам че не си взех арк защото смятах да го чакам да излезе и да го купя ама се отказах.
Вмомента арк можеш да го намериш до 600 леа а е модел 2011 април-май а desire HD е модел от 2010 година септември (май тогава беше) и за под 650 нов не можеш да го намериш
Нокията ги изключвам защото вмомента нещо не ме кефят телефоните им и нямам преки наблюдения
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Мисля че е по-добре да вземеш Ериксона, тъй като е с Андроид.
- climbernoob1
- кандидат ентусиаст
-
Дидо85 написа:Мисля че е по-добре да вземеш Ериксона, тъй като е с Андроид.
+1

- vanko242
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: трактор шестак
- Детайли за колата: m57tu2d30 OL

...тестове на масла : http://bmwservice.livejournal.com/27699.html
- Tomekk
- младши ентусиаст
-
- Кара: М44
- Мечтае да кара: ///М
- Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)
HackeD написа:И аз не знам каква историята но преди 3 седмици си взех HTC HD2 много добър телефон... До сега съм нямал андроид но това телефонче много радва!![]()
![]()
Е на това като му качиш андроид ще те радва още 2 3 пъти в повече

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Майка ми е с Х7 и телефончето е добро макарче понякога забивал и не може да вдигне... 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Сони ериксона заради андроида.Но съм почти сигурен че ще страда откъм батерия.
обаче.... Айфон 4с или ХТЦ сензейшън са в пъти по добри , просто сравняваш два телефона които не изпъкват с нищо особено
обаче.... Айфон 4с или ХТЦ сензейшън са в пъти по добри , просто сравняваш два телефона които не изпъкват с нищо особено

- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
bmw318is4 написа:...просто сравняваш два телефона които не изпъкват с нищо особено
Освен с 200-250 лв по- ниска цена. Аз съм с HTC Desire. Телефонът беше невероятен преди приятелката ми да го изпусне

Сега си мисля да го сменям и според мен Галакси 2 е топ модела към днешна дата. Това е моето мнение. За 780-820 лв си вземаш с2 на Цамцун и спираш да си мислиш за дълги истории

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Вземи Нокията, без значение, че изостават. Една от моя клас има Сони Ериксона и е страшна кошница ..
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2