Въпрос към мъжете на ... 30+?
Модератор: Общи модератори
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Re: Въпрос към мъжете на ... 30+?
flame написа:kOnPuBkA написа:пп. абе я приложете всичките по една снимка под мнението, да преценим женската част на колко изглеждате![]()
Хехеееее, добър опит!![]()
И теб съм те виждала на фото, готин

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Хайде следващия сега дето ще каже че е на 35 ама изглежда на 25 да споделя и да си отнася "комплимента" като делфин шамандура...
Аз ще си замълча щото явно дамската аудитория е много капризна

Аз ще си замълча щото явно дамската аудитория е много капризна

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Само външен вид не върши работа. Многократно доказано.
Трябва си комбинация от външност,поведение,опит,речеви умения,добро облекло и поддържан външен вид и лична хигиена. А това си идва с натрупването на жизнен опит,което на 20-25 няма как да стане. Жените са като скенери за всички тези неща.Освен това винаги предпочитат да са с мъж поне 5-6 години по-голям,особено ако умствения му капацитет отговаря на годините по лична карта.
И не забравяйте ,че втори шанс за първо впечатление няма.
Трябва си комбинация от външност,поведение,опит,речеви умения,добро облекло и поддържан външен вид и лична хигиена. А това си идва с натрупването на жизнен опит,което на 20-25 няма как да стане. Жените са като скенери за всички тези неща.Освен това винаги предпочитат да са с мъж поне 5-6 години по-голям,особено ако умствения му капацитет отговаря на годините по лична карта.
kOnPuBkA написа:flame написа:kOnPuBkA написа:пп. абе я приложете всичките по една снимка под мнението, да преценим женската част на колко изглеждате![]()
Хехеееее, добър опит!![]()
И теб съм те виждала на фото, готин![]()
![]()
![]()
Ооооооще по-добър опит!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
jordanpar написа:Само външен вид не върши работа. Многократно доказано.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- B1ZzY_BMW's Wife
- кандидат ентусиаст
-
jordanpar написа:Само външен вид не върши работа. Многократно доказано.
+1

всичко изброено до тук води до извода, че за да си читав и след 30 ти трябват кинти, само с усмивки и чар не става 

No bling at the Ring
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
BadAngel написа:всичко изброено до тук води до извода, че за да си читав и след 30 ти трябват кинти, само с усмивки и чар не става
100% верно с оригинала

BadAngel написа:всичко изброено до тук води до извода, че за да си читав и след 30 ти трябват кинти, само с усмивки и чар не става
Извинявай, но мъж над 30, който не си докарва кинти, а го кара само на yсмивки, няма как да е читав.

krystal написа:BadAngel написа:всичко изброено до тук води до извода, че за да си читав и след 30 ти трябват кинти, само с усмивки и чар не става
Извинявай, но мъж над 30, който не си докарва кинти, а го кара само на yсмивки, няма как да е читав.
и аз горе-долу това казах
но нали знаеш, винаги може да е по-зле
кво ще предпочетеш, над 30, който го кара само на усмивки.. или над 30, с много пари, ама скръндзав и си делите тоалетната хартия

No bling at the Ring
ми ти след 30-35 ако изпитваш остър недостиг на пари си един вид чикиджия така или иначе...
едит: тя кристала го написала преди мене...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
BadAngel написа:кво ще предпочетеш, над 30, който го кара само на усмивки.. или над 30, с много пари, ама скръндзав и си делите тоалетната хартия
Самодостатъчна съм си за момента, задръж си ги..!

krystal написа:BadAngel написа:кво ще предпочетеш, над 30, който го кара само на усмивки.. или над 30, с много пари, ама скръндзав и си делите тоалетната хартия
Самодостатъчна съм си за момента..!
викаш... при такъв избор най-добре е да съм си сама, а?

иначе, знаеш че рицаря на бял кон е някъде там и чака да го откриеш

No bling at the Ring
BadAngel написа:иначе, знаеш че рицаря на бял кон е някъде там и чака да го откриеш
Рядкост са тея жребци..само съм чyвала за тях, затова и магаретата оглеждам..