Земетресение

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 27 Апр 2006, 18:41

LeX написа:в статията която Василен даде пише че това било трус с магнитут 3.7 по скалата на рихтер, като знам как усетих вкъщи това не искам да си представям какво е да те люлее трус с магнитут 7-8 за 30-тина секунди :shock:

Val4eto написа:към колко часа е било земетресението?

15:37 ;)

Аз някъде по това време правих пергели с новите гумета :lol:
Изображение
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 27 Апр 2006, 18:52

LeX написа:в статията която Василен даде пише че това било трус с магнитут 3.7 по скалата на рихтер, като знам как усетих вкъщи това не искам да си представям какво е да те люлее трус с магнитут 7-8 за 30-тина секунди :shock:

Е не си ли си бил в София преди около 5-6 години като беше поне 2 пъти по силно,доста повече се усети.Тва сегашното даже не разбрах,че е земетресение,мислех че отдоло съседа пак нещи бучи с бормашината,че си бях надул музиката>чак по-късно като видях чата разбрах,че е било земетресение или просто на всички съседите отдоло са решили едновременно да ровичкат :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от road666 » 27 Апр 2006, 19:33

Може и смешно да ви прозвучи,но на 2-рата секунда бях под касата на вратата :mhihi: с ускорен пулс :confused: .На 1-ви етаж съм и стъклата лошо изскърцаха :)
Дано да не се случват по сериозни земетресения!!!
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Re: Земетресение

Мнение от BMW-X5 » 27 Апр 2006, 20:09

LeX написа:Усетихте ли го?Седя си аз на компютъра и в един момент къщата кънти и се разлюлях със се стола. :shock: незнам дали някога ви се е случвало но чувството е отвратително. Незнам някакво съвпадение ли е или какво но днес цяла сутрин четях за заметресенията в Априлското издание на българския National Geografic и си мислех колко ли е гадно чувството от заметресение, сега разбрах и се надявам никога да не се повтаря :confused:

Аз съм преживявал няколко земетресения и имам параноя от най-малката вибрация се стряскам :uups: И особено след като прочетох въпросния брой на National Geographic ;) Доста е неприятно да пази господ...

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 27 Апр 2006, 20:19

Аз бях на работа и като скръцна си помислих че некой по пълничак клиент се е пльоснал на плочките, а един колега дойде и ми вика, какъв клиент бре, имаше заметресение, не видя ли че всичко се разклати, ако е клиент требва да тежи 10тона тоз клиент :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

..

Мнение от DiDi » 27 Апр 2006, 20:37

И аз усетих нещо,ама понеже съм болна и преди 1час си бях изпила антибиотика реших,че от него ми се мърда картината.И аз погледнах към лампата,но тя и не помръдна.Само саксията и телевизора се поразклатиха малко.Аз съм на 5-я етаж и по принцип добре се усеща.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 27 Апр 2006, 20:48

аз бях на тренировка и точно си почивах и лежах на тартана,а над мен къщичката със стаята на тренерката и като видях как се залюля изтръпнах :roll:
ТДС - Турбо Див Селянин

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 27 Апр 2006, 23:28

Аз бях до кенефа в даскало и по 1 време гледам 1 приятел фърчи по коридора и крещи ПОЖАР БОМБА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ...
и ни евакуираха от даскало...
И понеже мина един хеликоптер преди да влеземе в час разправяхме че се е разбил :mhihi: и всички се хванаха...Ама аз не усетих нищо
Live it like you Love it

Red Fanatic
Аватар
Кара: Е34 М50B20
Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG

Мнение от BoLiViV » 28 Апр 2006, 0:04

Аз сън ба петия етаж и се усети стабилничко!! :winky:
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 28 Апр 2006, 2:37

aero написа:аве седа си аз и по същия начин, па не съм пил та земетръс ще да е :mhihi: :mhihi:
ПС ако Azrail пита, не сме сеизмологичен форум ;)

Мисля, че знам малко по-добре от тебе какъв е този форум и занапред ще те помоля такива хапливи забележки да ги запазиш за себе си :idea:

Съжалявам за офф-топика.
MORE BEER!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Апр 2006, 3:27

аз по тфа време ковех (еб..) и май е съвпаднало с люлянето ни и не сме го усетили :mhihi:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 28 Апр 2006, 3:35

SpUd3r написа:

Е не си ли си бил в София преди около 5-6 години като беше поне 2 пъти по силно,доста повече се усети.Тва сегашното даже не разбрах,че е земетресение,мислех че отдоло съседа пак нещи бучи с бормашината,че си бях надул музиката>чак по-късно като видях чата разбрах,че е било земетресение или просто на всички съседите отдоло са решили едновременно да ровичкат :mhihi:

Това беше различно.. онова преди 5 години осфен, че беше малко по силно и доста по продължително люлееше, а това друсаше.. незнам точните термини.
Епицентъра е бил ГЕрман, Панчерево.. аз съм в Дружба и на 8мия етаж добре ми раздруса корема.., а кучето напрао полудя..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 28 Апр 2006, 12:31

SlipKnoT написа: люлееше,а това друсаше.. незнам точните термини

1.Хоризонтално
2.Вертикално

:arrow: "трусът е бил вертикален, слаб"
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 28 Апр 2006, 12:36

SlipKnoT написа:Това беше различно.. онова преди 5 години осфен, че беше малко по силно и доста по продължително люлееше

аз бях навън и нищо не разбрах, но по време на предното имах късмета да съм на 14ти етаж и беше забавно. добре, че не беше продължително :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 28 Апр 2006, 12:47

М2PR и аз това прочетох.Заради това и лампите не са се клатили.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата