Задоволява ли ви напълно БМВ-то ви?
Модератор: Общи модератори
			39 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3

- Гост
- 

Надали не ме задоволява!!!!!!
Имах една "междинна" тройка-323! И тя ми беше екстра,ма стана на създарма,но съм доволен,че въпреки старовремските си мерки за сигурност ме остави жив!
А тая ,която карам сега си е направо рай!Нема такова чудо големо!Само ако мога/ако паднат акцизите/ да я сменя с 535ца/дизел/ или 528ца - тва ше е вече идеално!

Имах една "междинна" тройка-323! И тя ми беше екстра,ма стана на създарма,но съм доволен,че въпреки старовремските си мерки за сигурност ме остави жив!
А тая ,която карам сега си е направо рай!Нема такова чудо големо!Само ако мога/ако паднат акцизите/ да я сменя с 535ца/дизел/ или 528ца - тва ше е вече идеално!
- Azrail
- UFO Pilot
- 

Бе... като се замисля... До сега съм налял толкова, за колкото я купих... Ама аз не съм сменял общо взето само буталата и блока   Ама и няма как, и мене 200к км служебно да ме карат, и аз ше дам фира
 Ама и няма как, и мене 200к км служебно да ме карат, и аз ше дам фира   

Дали си заслужава? Hell yeah...

Дали си заслужава? Hell yeah...
MORE BEER!
		- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
- 

Някой да има излишен POWER, че на мойта не й достига 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
		- theraven_nz
- младши ентусиаст
- 

- Кара: F15
@ati: мога да ти предложа копчето ПАУЪР от телевизор Рубин '74 (на него пише "загрузка" ама айде   ) да си го цъкаш и да се кефиш на бууста
 ) да си го цъкаш и да се кефиш на бууста   

ПоЗдрави 

Митака

ПоЗдрави

Митака
---
		- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
- 

- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Аз пък ще ви кажа ,че със стар кошник като моя на никой не бих препоръчал да се вътри. Днес съм вече на 2-ри счупен картер
Само пари яде ЕБЕМ ТИ И БОКЛУКА

Само пари яде ЕБЕМ ТИ И БОКЛУКА
- b2
- старши ентусиаст
- 

- Кара: F15 X5; G81 M3 Stage 3
Принципиялно съм съгласен с теб   , ама ако ще и с чисто нова кола да си смяташ ли, че си застрахован от този род произшествия - като счупен картер и т.н. ?
 , ама ако ще и с чисто нова кола да си смяташ ли, че си застрахован от този род произшествия - като счупен картер и т.н. ?
			 , ама ако ще и с чисто нова кола да си смяташ ли, че си застрахован от този род произшествия - като счупен картер и т.н. ?
 , ама ако ще и с чисто нова кола да си смяташ ли, че си застрахован от този род произшествия - като счупен картер и т.н. ?Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
		- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
- 

- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
съжалявам това беше малко моментен изблик на нерви   

но б2 нямах предвид конкретно това, като се замисля разходите по поддръжката(или може би вкарването в пътя на тая кола) не са съвсем оправдани, ама това човек си го мисли в дадени моменти, има моменти в които тая кола ме прави щастлив, и подобни на тоя в които я псувам от дъното на сърцето си

но б2 нямах предвид конкретно това, като се замисля разходите по поддръжката(или може би вкарването в пътя на тая кола) не са съвсем оправдани, ама това човек си го мисли в дадени моменти, има моменти в които тая кола ме прави щастлив, и подобни на тоя в които я псувам от дъното на сърцето си

- Иво
- шПерко
- 

- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Моето бе ем фе си е разказало играта. Непрекъснато го руша и нещо дава фира  Май аз не го задоволявам него напълно
 Май аз не го задоволявам него напълно  Ама то па не може да гласува
 Ама то па не може да гласува 
			 Май аз не го задоволявам него напълно
 Май аз не го задоволявам него напълно  Ама то па не може да гласува
 Ама то па не може да гласува 

39 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3