2013 nissan gtr
Модератор: Общи модератори
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: 2013 nissan gtr
DrivinGGoD написа:acho.rs написа:с нисан гтр си плащаш не само за колата, но и за имиджа и
... на ефтина пуберска резачка![]()
![]()
![]()
Нисан и имиджЕдна проста М3ка, RS5 или С63 го убиват във всяко отношение без скоростта... а и са много по забавни и готини за каране. Не разбрахте ли,че нисана просто е бърз и нищо повече?
Истински се забавлявам с тази тема... продължавайте в същия дух... отивам за пуканките...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
BadAngel написа:еми, бате, щом николета лозанова се оправя с гтр без парктроник, явно и карачите ще трябва да се оправят, кво да ти кажа повече![]()
който не може да свикне с габаритите може да набие едни аеродинамични колчета на края на предния капак
Тя колко се оправя нали се сещаш ...спира и казва я някой да ми я паркира

и нещо не ме разбра май кво имах в предвид за габаритите и усещането дето се създава отвътре... Ти караш ли такава или не
просто хората си мислят, че тва е малка спортна кола като слушат колко е бърза и я гледат с тия две врати .. а като седнат я покарат и остават леееко изненадани
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Sharo написа:BadAngel написа:еми, бате, щом николета лозанова се оправя с гтр без парктроник, явно и карачите ще трябва да се оправят, кво да ти кажа повече![]()
който не може да свикне с габаритите може да набие едни аеродинамични колчета на края на предния капак
Тя колко се оправя нали се сещаш ...спира и казва я някой да ми я паркира![]()
и нещо не ме разбра май кво имах в предвид за габаритите и усещането дето се създава отвътре... Ти караш ли такава или не
просто хората си мислят, че тва е малка спортна кола като слушат колко е бърза и я гледат с тия две врати .. а като седнат я покарат и остават леееко изненадани
гтр в гаража си нямам, но ми се е случвало да карам такъв и не съм изпитал особени трудности,
а като цяло съм слаб шофьор
не знам, сигурно е въпрос на възприятие
виж, доста критики могат да се кажат по отношение на обратния завой

на път с 3 ленти не можеш да направиш обратен без маневра

No bling at the Ring
- Sharo
- старши ентусиаст
-
BadAngel написа:Sharo написа:BadAngel написа:еми, бате, щом николета лозанова се оправя с гтр без парктроник, явно и карачите ще трябва да се оправят, кво да ти кажа повече![]()
Тя колко се оправя нали се сещаш ...спира и казва я някой да ми я паркира![]()
гтр в гаража си нямам, но ми се е случвало да карам такъв и не съм изпитал особени трудности,
а като цяло съм слаб шофьор
не знам, сигурно е въпрос на възприятие
виж, доста критики могат да се кажат по отношение на обратния завой![]()
на път с 3 ленти не можеш да направиш обратен без маневра
Е нормално ... има предни полуоски ... точно за тва говоря и за паркирането ... малка видимост ... много въртене на волана .... липса на парктроник, че да спести намалената видимост
Най-голямата критика (дето май вече я орпавиха ама не съм сигурен) е 12 000 евро за кутия дето траа дадеш като се счупи, защото гаранцията отпада ако ползваш лънчконтрола
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Sharo написа:Най-голямата критика (дето май вече я орпавиха ама не съм сигурен) е 12 000 евро за кутия дето траа дадеш като се счупи, защото гаранцията отпада ако ползваш лънчконтрола
тва беше едно време и само за американските версии
ЕУ версията преди фейслифта и всички версии след него са читави с лънчовете

аз лично имам познат, който има над 50 лънча с колата и не е дриснала още

а и лънчовете за мен лично са пълна глупост, аз обичам да тръгна последен на светофара и да стигна първи до следващия
No bling at the Ring
- Sharo
- старши ентусиаст
-
BadAngel написа:Sharo написа:Най-голямата критика (дето май вече я орпавиха ама не съм сигурен) е 12 000 евро за кутия дето траа дадеш като се счупи, защото гаранцията отпада ако ползваш лънчконтрола
тва беше едно време и само за американските версии
ЕУ версията преди фейслифта и всички версии след него са читави с лънчовете![]()
аз лично имам познат, който има над 50 лънча с колата и не е дриснала още
Мене тука не ме втрещи проблема с лънча ами политиката им, че понеже те са направили грешка на тебе ти отпада гаранцията ... това ми дойде за критика
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Тук е мястото да отбележим , че ГТ-Ра 485кс без лънч контрол , но със перфектно превключване под 4,1 сек до 100 км/ч посмъртно не може да стигне . за 200 км/ч за необходими около 13+ сек а нормалната стойност за супер кар от 300км/ч се подминава след ... около 40-50 сек 

Sharo написа:Мене тука не ме втрещи проблема с лънча ами политиката им, че понеже те са направили грешка на тебе ти отпада гаранцията ... това ми дойде за критика
не ги гледай така нещата
повода за тая разправия беше некъв руснак, дето беше направил 30 лънча за 1 вечер и накрая му беше дриснала колата
на такъв човек кво да му оправиш кажи ми?
аз също не бих му покрил на тоя олиго нищо,
бих си и оставил в гаранционните условия вратичка, която да ми дава юридическо право да не му сменя квото е потрошил от глупост

за нисан клиент, който им кара ГТР е изключително ценен, поне в сервиза в бг.. никога нищо не се отказва, никога не се бавят и като цяло към тези коли се отнасят със специално внимание
какво става по чужбина няма от къде да знам, но вярвам, че това е някаква глобална политика
не всеки нисан сервиз става за гтр, само тези, които са окачествени като нисан пърформанс център.. като към тези сервизи има некви яки изисквания и бачкаторите са им по-яки.. и така
No bling at the Ring
- Sharo
- старши ентусиаст
-
BadAngel написа:Sharo написа:Мене тука не ме втрещи проблема с лънча ами политиката им, че понеже те са направили грешка на тебе ти отпада гаранцията ... това ми дойде за критика
не ги гледай така нещата
повода за тая разправия беше некъв руснак, дето беше направил 30 лънча за 1 вечер и накрая му беше дриснала колата
на такъв човек кво да му оправиш кажи ми?
аз също не бих му покрил на тоя олиго нищо,
бих си и оставил в гаранционните условия вратичка, която да ми дава юридическо право да не му сменя квото е потрошил от глупост![]()
за нисан клиент, който им кара ГТР е изключително ценен, поне в сервиза в бг.. никога нищо не се отказва, никога не се бавят и като цяло към тези коли се отнасят със специално внимание
какво става по чужбина няма от къде да знам, но вярвам, че това е някаква глобална политика
не всеки нисан сервиз става за гтр, само тези, които са окачествени като нисан пърформанс център.. като към тези сервизи има некви яки изисквания и бачкаторите са им по-яки.. и така
Мани, темата за сервизите да не я зачекваме
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
що? то там е доста интересно също
.Вярно ли е това,че на ГТР-а сервизната поддръжка е доста скъпа...даже бях чел някъде,че е по скъпа и от на 911 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
[FF]GODFLESH написа:що? то там е доста интересно също.Вярно ли е това,че на ГТР-а сервизната поддръжка е доста скъпа...даже бях чел някъде,че е по скъпа и от на 911
не знам колко е на порша
на 30 000 км сервизното обслужване, което включва наистина доста неща вкл всички масла по диференциалите, мотора и т.н. е 2 бона
като се строши нещо не е толкова голям проблем цената на самата част, колкото времето за доставка..
No bling at the Ring
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Точно интериора са го подбрали перфектно за тази кола.. 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
BadAngel написа:[FF]GODFLESH написа:що? то там е доста интересно също.Вярно ли е това,че на ГТР-а сервизната поддръжка е доста скъпа...даже бях чел някъде,че е по скъпа и от на 911
не знам колко е на порша
на 30 000 км сервизното обслужване, което включва наистина доста неща вкл всички масла по диференциалите, мотора и т.н. е 2 бона
като се строши нещо не е толкова голям проблем цената на самата част, колкото времето за доставка..
2 бона за 30к км, е че тук 90% са дали повече за тия километри по поддръжка на 10 годишна е46-ца

иначе е скъпо, мдааа

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:2 бона за 30к км, е че тук 90% са дали повече за тия километри по поддръжка на 10 годишна е46-ца![]()
иначе е скъпо, мдааа
не, колега, не 2 бона за пробег от 30 000 км,
а при пробег от 30 000 км сервизното обслужване, в съответствие със сервизната програма на нисан пърформанс център струва толкова
по принцип до 3 000 км колата има 3 сервизни интервала, като единия е преди да се предаде колата на клиента
те са безплатни
след това на 10 000 км имаш серивзно обслужване съгласно сервизната програма на нисан - с 2 думи смяна на маШлото

и така на всеки следващи 10 000 км или 1 година
по принцип на такава кола годишния и пробег е баш толкова, така че са наредени идеално
No bling at the Ring
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
BadAngel написа:vicho написа:2 бона за 30к км, е че тук 90% са дали повече за тия километри по поддръжка на 10 годишна е46-ца![]()
иначе е скъпо, мдааа
не, колега, не 2 бона за пробег от 30 000 км,
ти не ме разбра, ма как да е

п.с. сефте

You said: "Time will change!" What if it changes you?