Препоръчайте по лек уиндоус 7

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: Препоръчайте по лек уиндоус 7

Мнение от vld » 18 Ное 2011, 23:50

Начи викаш друго си е да ти е тегаво за каквото и да тръгнеш да правиш :mhihi:
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 19 Ное 2011, 0:05

vld написа:Начи викаш друго си е да ти е тегаво за каквото и да тръгнеш да правиш :mhihi:

Ако не е трудно, не е интересно :mrgreen:
Но поне изобщо не ми товари 1.6 чката на 7'чката и зарежда за 3-5 сек :mrgreen:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 19 Ное 2011, 0:05

Ронсън, бягай с тея животни от тука- ние обсъждаме точно коя боза е най-добра... тоест търсим коя още не е съвсем вкиснала :mhihi:
Изображение
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 19 Ное 2011, 0:13

ms написа:Ронсън, бягай с тея животни от тука- ние обсъждаме точно коя боза е най-добра... тоест търсим коя още не е съвсем вкиснала :mhihi:

МинАла съм всички операционни системи от уиндоус 3.1 насам ... с линукса се родих,ма много малко му разбирам още ...
Виж ябълки само съм пипвала за малко...трябва да се поправи ! :mhihi:

Иначе 7мица не бих работила с друга,освен с проф или ултимейт ....64 битова.
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i M52B20TU

Мнение от mishoval » 19 Ное 2011, 0:25

Прблема на игрите не е операционната система, а видеокартата! Имаш достатъчно ресурс за W7 Ultimate / с лек дефицит на RAM-а/, но ако видеокартата ти е на 3-4 г. и е била под 100$ тогава, забрави за новите игри - имам предвид последните Call of duty MW3 и Batllefield 3. Искат як двуядрен процесор, много РАМ и "скъпа" видеокарта! Имаш минимален шанс да ги подкараш на мин. изисквания, като си помогнеш през Таск мениджъра да изключиш максимален брой работещи програми,които не са ти необходими по време на игра! Успех!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 19 Ное 2011, 0:43

mishoval написа:Прблема на игрите не е операционната система, а видеокартата! Имаш достатъчно ресурс за W7 Ultimate / с лек дефицит на RAM-а/, но ако видеокартата ти е на 3-4 г. и е била под 100$ тогава, забрави за новите игри - имам предвид последните Call of duty MW3 и Batllefield 3. Искат як двуядрен процесор, много РАМ и "скъпа" видеокарта! Имаш минимален шанс да ги подкараш на мин. изисквания, като си помогнеш през Таск мениджъра да изключиш максимален брой работещи програми,които не са ти необходими по време на игра! Успех!

Не че се заяждам, ама видео картата ми е тамън на 3-4 години, GF 9800gt 512MB и с 4гб рам, Call of Duty MW3 онзи ден си я врътнах на 1920x1080 на Win 7 Ultimate, 64битов

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 19 Ное 2011, 1:06

mishoval написа:Прблема на игрите не е операционната система, а видеокартата! Имаш достатъчно ресурс за W7 Ultimate / с лек дефицит на RAM-а/, но ако видеокартата ти е на 3-4 г. и е била под 100$ тогава, забрави за новите игри - имам предвид последните Call of duty MW3 и Batllefield 3. Искат як двуядрен процесор, много РАМ и "скъпа" видеокарта! Имаш минимален шанс да ги подкараш на мин. изисквания, като си помогнеш през Таск мениджъра да изключиш максимален брой работещи програми,които не са ти необходими по време на игра! Успех!

Колега компа го сглобявах миналата година,видеото е читаво модел 2010 1гб,процесора е Е7500 серия един колега беше питал по назад.

Инсталирах 7-ца home premium,за сега ми се струва дори по бърза от xp-то,малко дразнещи работи има по нея но ще сшикна :yes:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i M52B20TU

Мнение от mishoval » 19 Ное 2011, 1:21

speedhokk написа:

Не че се заяждам, ама видео картата ми е тамън на 3-4 години, GF 9800gt 512MB и с 4гб рам, Call of Duty MW3 онзи ден си я врътнах на 1920x1080 на Win 7 Ultimate, 64битов

И аз не искам да се заяждам.....но не си спомням преди 4 г. да имаше 9800 GT! Иначе щях да си я купя! Пък може и да бъркам? :bchug: :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 19 Ное 2011, 11:56

Няма да издребняваме сега, че съвсем изгягахме от темата. Сега го проверих, февруари месец стават 3 години от излизането й.
А нормално ли е 2.8 двуядрен процесор интелски и 4гб рам DDR2, на отворен скайп, 2 сайта и winamp, тоя процесор да пише, че работи на над 35%?

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 19 Ное 2011, 12:06

mishoval написа:
speedhokk написа:

И аз не искам да се заяждам.....но не си спомням преди 4 г. да имаше 9800 GT! Иначе щях да си я купя! Пък може и да бъркам? :bchug: :bchug:

9-та серия излиза на 21 февруари 2008-ма. Ако си я е взел веднага след излизането са тъкмо 3.5 години.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата